2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kimi unuttugunu biliyorumda etiketleyemiyorum dur bulcam simdi :)
Hah buldum katreinur

Ayy çok sevindim sağlıklı olmanıza bu haftalardan sonra artık korkmamıza gerek kalmıyor sanırım
maşallah Uzay bebek annesine doğum günü sürprizi yapmış en tatlı hediye

Amin canım inşallah ya..normal doğumun en güzel yani bu işte hemen ayaklaniyosun normal doğuran herkes aynı şeyi söylüyor rahatlatiyomus normal dogum...epizyon oldu mu bu arada?

sevilturkers Bunlar da aklımda olsun canım sagol...acibadem kremi alayım bebe yağı var zaten ya mustela ya lierac artık hangisi olursa alacağım yoksa 14 kilo aldım bende fizikte belli olmuyor çok ama galiba şişlik bebek plasenta göğüsler amniyon sıvısı ve kendimize aldığımız bikac kilo...kilo alıp verince genelde oluyodu bende bacakta ve göğüslerde anemin dogumdan sonra kalmamis hiç ama bakalım bende ne olcak

Sancılar başladı doğum yaklaştı bugun yarın çatı muayenesi yapıcak o kadar korkuyorumki 9 aydır ilişki olmadı hamilelik başından bu yana alttan muayene olmadım sanki kapalı bir kutuymuşta doktor muayene ederken canım çok fena yanıcak gibi geliyor varmı bu muayeneyle ilgili Önerebiliceğiniz

Sağol canım artık bi tane alıp deneyeceğim bakalım:) gerçi bence benim için iş işten geçti ama en azından daha fazla olmasın fiyatlara bakayım da bi hangisi uygunsa onu alırım artık...

Canım ben Bio oil almıştım. Gratisten indirimden.
Aslında geç kullanmaya başladım. 6. ay bitmişti. Geçen haftaya kadar catlagim oluşmadı. 2-3 gündür ufak 2 çizgi belirmiş sanki. Aslında ergenlikten çatlaklarım var. Yağın faydası oldu mu bilmiyorum. Esasına bakarsan belki şu an gözükmüyodur ve doğum sonrası hani boşalan bir çuval gibi gerilen deri yerine gelince her şey açığa çıkacak gibi. Bi de bebek yağı aldim arada onu da sürdum. Zeytin yağını öneren de çok ama bana kokuyo gibi.

Kendini kasmadikca ve sikmadikca cok kolay ve kisa bi muayene.

Kendini kasmadikca ve sikmadikca cok kolay ve kisa bi muayene.

Peki bana doktor progesteron verdi 36 haftadayım kullanmasam ne olur 36 da doğum yapan çok.sorunsuz şekilde kılomuzda 3 e yaklaştı bu ılaç vajınal sancım da 40 60 çokta değil sizce doktorum biraz umursamaz mı davranıyor pek ilgilenmiyor bizle zaten sizce ne yapmalıyım çiğer geliştirici iğne de yaptı

Ya kızlar bugun bebek gayet hareketliydi arada boyle nefes aliyormus gibi ritmik kalkip iniyordu gobegim.
Ama son yarimsaattir araliksiz kalkip iniyor gobegim bu ne ya oluyor mu sizde de boyle bi durum bi sorun mu var yoksa?

Özellikle akşamları canım. Resmen idrar kesemle oynuyo. Damarlarım ince sızı ile ani sıkışmış hissi veriyor, wc' ye gidiyorum 2 damla bişey var-yok, geri geliyorum , bir kaç dk sonra gene..

Bio oil benimde aklıma geldi de çok fazla yorum yoktu nette onla ilgili...evet göbeğin içi boşalınca belli olcak :)...zeytinyagini ben bitek sacima kasima kullandım bilmiyorum catlakta nasıl sonuç verir olmadı onu da denerim bakalim

Hadi ya krem falan fayda etmiyor yani boşuna almayayim ozaman..lazer heralde cildiye mi yapıyor?ya bugün anneme gösterdim dogumdan sonra geciyo dedi ama o zaman kalıcı bu catlaklar
bende üç gündür aynıdurumdayım bazen akıntı olduğu belli oluyor ama bazende su gibi ve çok fazla korkuyorumda ama pazartesi sabah kontrole kadar sabretmeye çalışıyorum çünkü bebeğin hareketleri ve diğer şeyler olağan bende sende de öylemi?

Progestani bana 34 den sonra kullanma demisti doktorum.

Tamamen geçirmek zor diyolar ama ben ablamın bordomsu yarık yarık izlerinin sikşndiğini yok gibi olduğunu gördüm canım muhakkak bir krem al şimdiden başla doğum sonrası önemli diyolar vücudumuz resmen balın gibi sönecek o aşamada çatlamayanlar bile çatlayabiliyormuş bem önlersin hem iyileştirirsin bide contractubex diye doktorların yazdığı bir krem var ben dikiş izine kullandım bir arkadaşım onu sürmüş ve geçirmiş şaşırmıştım hatta bide onu dene laaer çok makiyetli ve uzun bir süreç bunları denedikten sonra olmazsa onu yaptırıırsın

Canım tansiyonun çokmu yüksek rabbim sağlıcakla almayı nasip etsin kucağına

Canım tansiyonun çokmu yüksek rabbim sağlıcakla almayı nasip etsin kucağına

iki gündür ben ölçüyorum en fazla 13,5-9,5 çıktı ama normalde 12,5-8,5 civarı çıkıyor. hastanede kaç çıktı da risk almaya gerek yok diyorlar onu bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…