- 28 Mart 2017
- 16.596
- 68.093
- 598
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #35.901
Kimi unuttugunu biliyorumda etiketleyemiyorum dur bulcam simdi :)KAVUŞMA LİSTEMİZ...
Üye adı Kavuşma tarihi Haftası Not... @aysnrmzn 06.12.2017 29+1 Hayat boyu böyle güçlü ol aceleci minik kız... @Avrenim 10.12.2017 30+3 Hamilelik boyu yaramaz olan ikizlerimiz, ömrünüz boyu çok mutlu ve sağlıklı olun... @gokce41 21.12.2017 30+0 Sağlıklı, mutlu, şanslı ömrün olsun Defnoş... @Visneli_Turtam 05.01.2018 36+0 Sonuna kadar gizemini koruyan bebişimiz, muhteşem bir hayatın olsun... @MelekDiliyorum 12.01.2018 36+6 hayatının her günü ayrı güzellikte geçsin, hoşgeldin bebek... @nilkon4246 15.01.2018 38+5 sağlıklı, mutlu, huzurlu bir ömrün olsun... @nannen1 18.01.2018 36+6 hoş geldin bebek, hayatın boyu hep güzellikle karşılaşman dileğiyle... @cennet35 18.01.2018 36+4 ikiz güzellikler, ömrünüz de kendiniz gibi güzel olsun... @miriab 19.01.2018 35+6 Hayatın da adın gibi sonsuz güzellikte olsun... @ufunkitos 20.01.2018 37+6 ömrün huzurlu, mutlu, başarılı ve şanslı geçsin, hoşgeldin bebek... @Liviya 24.01.2018 38+6 Sezeryan günü... ... ... ... ...
kızlar kimi unuttum ben ya, bulamıyorum
Ayy çok sevindim sağlıklı olmanıza bu haftalardan sonra artık korkmamıza gerek kalmıyor sanırımKizlar dun oğlum dogdu.sancilarim azalmadi 90lari falan gorduk bayagi yuksekti doktorum sabah bakti yavrum hala ters sezeryan dedi bende mecbur kabul ettim.Uzay 35+6 da 2800gr dunyaya geldi.Merak eden yazan herkese tesekkurler alintilama yapamadim.Şubat gorunumlu ocak annesi oldum dogum gunume 2 gun kala oglum hediye geldi.Hepiniz saglikla yavrularinizi alin kucaginiza insallah.
Ben de doğum yaptım, sabah suyum geldi, 10 saat sancı sonunda epiduralle normal doğum yaptım. Darısı bekleyen herkese
Amin canım inşallah ya..normal doğumun en güzel yani bu işte hemen ayaklaniyosun normal doğuran herkes aynı şeyi söylüyor rahatlatiyomus normal dogum...epizyon oldu mu bu arada?Sabah şiddetli bağırsak sancısı gibi bir sancıyla uyanıp tuvalete gittiğimde biraz geldi, daha sonra hastaneye geldik,4-5 saat boyunca aralıklarla devam etti
nasıl istersen gönlüne göre olsun inşallah. Normalde tereddütlüydüm ama doğum sonrası bitti gitti her şey
Amin inşallah
Miniğim baya minik,37+6 da 2340 gr doğdu ancak çok şükür iyiyiz şimdi ikimiz de. Normal doğum için 8 saatlik sancı 4cm açıklıktan sonra epidural aldım ki, işin en iyi ki kısmı bu diyebilirim. Almasam doğuramazdım onu biliyorum. Doğum kısmı illa ki kolay değil, ama 15 dk sürmedi toplamda. Sonrasında ayağa kalkmak açısından da süper oldu
Sağol canım artık bi tane alıp deneyeceğim bakalım:) gerçi bence benim için iş işten geçti ama en azından daha fazla olmasın fiyatlara bakayım da bi hangisi uygunsa onu alırım artık...
Gecmis olsun ve gozun aydin. Allah bebege sifa versin. Rabbim uzun uzun ömür versin sizeKizlar bende dogum yaptim camaşirimda islaklik hissediyordum suyum gelmeye baslamis hemen sezeryana aldilar bebegim 3 kilo doktor bu gece yogun bakimda kalacak cigerine su kacmis dedi
Kendini kasmadikca ve sikmadikca cok kolay ve kisa bi muayene.Sancılar başladı doğum yaklaştı bugun yarın çatı muayenesi yapıcak o kadar korkuyorumki 9 aydır ilişki olmadı hamilelik başından bu yana alttan muayene olmadım sanki kapalı bir kutuymuşta doktor muayene ederken canım çok fena yanıcak gibi geliyor varmı bu muayeneyle ilgili Önerebiliceğiniz
Kendini kasmadikca ve sikmadikca cok kolay ve kisa bi muayene.
Ay kızlar bebek idrar keseme sanırım baskı yapıyor böyle tuvaletimi yaparken birden bir iki damla geldi suyum geldi sandım.resmen kıpırdadıkca canımı yakıyor tuvaletimi yapacakmısım gibi sanki.sizdede böyle bırsey oluyormu birden?
Bio oil benimde aklıma geldi de çok fazla yorum yoktu nette onla ilgili...evet göbeğin içi boşalınca belli olcak :)...zeytinyagini ben bitek sacima kasima kullandım bilmiyorum catlakta nasıl sonuç verir olmadı onu da denerim bakalimCanım ben Bio oil almıştım. Gratisten indirimden.
Aslında geç kullanmaya başladım. 6. ay bitmişti. Geçen haftaya kadar catlagim oluşmadı. 2-3 gündür ufak 2 çizgi belirmiş sanki. Aslında ergenlikten çatlaklarım var. Yağın faydası oldu mu bilmiyorum. Esasına bakarsan belki şu an gözükmüyodur ve doğum sonrası hani boşalan bir çuval gibi gerilen deri yerine gelince her şey açığa çıkacak gibi. Bi de bebek yağı aldim arada onu da sürdum. Zeytin yağını öneren de çok ama bana kokuyo gibi.
Hadi ya krem falan fayda etmiyor yani boşuna almayayim ozaman..lazer heralde cildiye mi yapıyor?ya bugün anneme gösterdim dogumdan sonra geciyo dedi ama o zaman kalıcı bu catlaklar
bende üç gündür aynıdurumdayım bazen akıntı olduğu belli oluyor ama bazende su gibi ve çok fazla korkuyorumda ama pazartesi sabah kontrole kadar sabretmeye çalışıyorum çünkü bebeğin hareketleri ve diğer şeyler olağan bende sende de öylemi?Ay habire çamaşırım ıslanıyor ama idrar gibi anlamadım idrarmı kaçırıyorum sumubenim baya böyle sürmüştü sonra düzelmişti dünden beri gene çamaşırım ıslak.pazartesi kontrolüm var inşallah bir sorun yoktur.
Özellikle akşamları canım. Resmen idrar kesemle oynuyo. Damarlarım ince sızı ile ani sıkışmış hissi veriyor, wc' ye gidiyorum 2 damla bişey var-yok, geri geliyorum , bir kaç dk sonra gene..
Progestani bana 34 den sonra kullanma demisti doktorum.Peki bana doktor progesteron verdi 36 haftadayım kullanmasam ne olur 36 da doğum yapan çok.sorunsuz şekilde kılomuzda 3 e yaklaştı bu ılaç vajınal sancım da 40 60 çokta değil sizce doktorum biraz umursamaz mı davranıyor pek ilgilenmiyor bizle zaten sizce ne yapmalıyım çiğer geliştirici iğne de yaptı
Tamamen geçirmek zor diyolar ama ben ablamın bordomsu yarık yarık izlerinin sikşndiğini yok gibi olduğunu gördüm canım muhakkak bir krem al şimdiden başla doğum sonrası önemli diyolar vücudumuz resmen balın gibi sönecek o aşamada çatlamayanlar bile çatlayabiliyormuş bem önlersin hem iyileştirirsin bide contractubex diye doktorların yazdığı bir krem var ben dikiş izine kullandım bir arkadaşım onu sürmüş ve geçirmiş şaşırmıştım hatta bide onu dene laaer çok makiyetli ve uzun bir süreç bunları denedikten sonra olmazsa onu yaptırıırsınBio oil benimde aklıma geldi de çok fazla yorum yoktu nette onla ilgili...evet göbeğin içi boşalınca belli olcak :)...zeytinyagini ben bitek sacima kasima kullandım bilmiyorum catlakta nasıl sonuç verir olmadı onu da denerim bakalim
süpersin, tam onları toplamaya çalışıyordum.
ben de iyiyim bakalım yarın tansiyonum yüksek çıkarsa doğumu başlatacaklar o yüzden beklemedeyim. ve yarın başlatırlarsa tam seninle aynı gün oluyor :)
Canım tansiyonun çokmu yüksek rabbim sağlıcakla almayı nasip etsin kucağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?