2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Süper olmuş ellerine saglık canım duygulandım :)

Progestani bana 34 den sonra kullanma demisti doktorum.

Canım benim.doktor ne yapmaya çalışıyor çoğu kez yanlış yonlendirdi hep doktor başımızın tacı ama çok kızdım bu kez sancı cıktı ultrasonla bakmadı açılma bakmadı perşembe gel az ıslaklık var gibi iç çamaşırımda kaç gün sonra çağırıyor allah göstermesin bebeğe bişey olsa birde ilk doğumum olcak cok acemiyim herşeyde susayım susayım diyorum ama pazartesi gidicem perşembeyi beklemeden gerekli şikayetimi yapıcam gerekirse doktor değiştiririm

Sağlıkla büyüsün uzay bey çok şükür iyisiniz sevindim iyi olmanıza Doğumdan memnun kaldın mi Nesrin hocadan canım
Ben de doğum yaptım, sabah suyum geldi, 10 saat sancı sonunda epiduralle normal doğum yaptım. Darısı bekleyen herkese
Bilge kız geldi demek sağlıkla büyüsün gözün aydın

Sen Ankara’da ümit hocaya mi gidiyordun cnm

Canim bir de H hudaaafmmm dogum yaptı hatırladığım kadarıyla baska da yok

Cnm allah analı babalı büyütsün maşallah bahtı kaderi güzel olsun.
Normal dogum bu yüzden cok güzel bana nasip olmadı cok istedim ama.

iki gündür ben ölçüyorum en fazla 13,5-9,5 çıktı ama normalde 12,5-8,5 civarı çıkıyor. hastanede kaç çıktı da risk almaya gerek yok diyorlar onu bilmiyorum.
Aslında 12/8 en ideal tansiyon deniyor orda yüksek mi görüyorlar bu ölçütü

Canım başka giden var mı bilmiyorum ama ben gidiyorum Ümit Hoca'ya
Ben testi yapar yapmaz ümit hocaya gitmiştim sonra erkek hocada rahat edemeyeceğimi anlayıp bayan doktora geçmiştim o ara kanamam olmustu progestan vermişti vajinal yoldan
Burda ümit hocadan bahsedince arkadaş progestani da vajinal olarak alıyorum diyince ümit hocaya gidiyor sandım
Nasıl memnun musun ümit hocadan

Tedirgin olma ama canım sürekli ıslanıyorsa acaba suyun mu geliyor

benden başka ümit hocadan bahsedene denk gelmedim bizim başlıkta ama kaçırmış da olabilirim tabii :) ben gayet memnunum şu aşamaya kadar canım, lüzumsuz şeylerle yormadı bizi bugüne kadar hiç. Zaten normal doğumu çok destekliyor, biliyorsundur. İyi gidiyoruz şimdilik bakalım

Geniş almış demekki benimki cok sıkı oldugunu boğazını sıktığını söyledi ondan sonra hemen ignelerini ol yarın sabah yatış yapıp alalım dedi içini rahat ettir demekki riski yok cnm
Canım özel hastanemi devlet mi ben devlete gidiyorum acaba beni o kadar inceliyolar mı merak ediyorum

Sen kaçıncı haftada kullandın canım progesteronu

Aynen bendede öyle canım benimdd pazartesi bakalımm sende bana haber ver olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…