- 28 Mart 2017
- 16.596
- 68.093
- 598
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #35.921
Ben bugun dayanamadim gittim baska bir doktora sen yakinda doggurmazsin dedi bananemesis söyle bakalım yarın doğuruyor muyuz? ben bir hafta dursunlar içeride diyorum.
Süper olmuş ellerine saglık canım duygulandım :)KAVUŞMA LİSTEMİZ...
Üye adı Kavuşma tarihi Haftası Not... @aysnrmzn 06.12.2017 29+1 Hayat boyu böyle güçlü ol aceleci minik kız... @Avrenim 10.12.2017 30+3 Hamilelik boyu yaramaz olan ikizlerimiz, ömrünüz boyu çok mutlu ve sağlıklı olun... @gokce41 21.12.2017 30+0 Sağlıklı, mutlu, şanslı ömrün olsun Defnoş... POWERHACK 05.01.2018 36+0 Sonuna kadar gizemini koruyan bebişimiz, muhteşem bir hayatın olsun... @MelekDiliyorum 12.01.2018 36+6 hayatının her günü ayrı güzellikte geçsin, hoşgeldin bebek... @nilkon4246 15.01.2018 38+5 sağlıklı, mutlu, huzurlu bir ömrün olsun... @nannen1 18.01.2018 36+6 hoş geldin bebek, hayatın boyu hep güzellikle karşılaşman dileğiyle... @cennet35 18.01.2018 36+4 ikiz güzellikler, ömrünüz de kendiniz gibi güzel olsun... @miriab 19.01.2018 35+6 Hayatın da adın gibi sonsuz güzellikte olsun... @ufunkitos 20.01.2018 37+6 ömrün huzurlu, mutlu, başarılı ve şanslı geçsin, hoşgeldin bebek... @Liviya 24.01.2018 38+6 Sezeryan günü... ... ... ... ...
kızlar kimi unuttum ben ya, bulamıyorum
Progestani bana 34 den sonra kullanma demisti doktorum.
Sağlıkla büyüsün uzay bey çok şükür iyisiniz sevindim iyi olmanıza Doğumdan memnun kaldın mi Nesrin hocadan canımKizlar dun oğlum dogdu.sancilarim azalmadi 90lari falan gorduk bayagi yuksekti doktorum sabah bakti yavrum hala ters sezeryan dedi bende mecbur kabul ettim.Uzay 35+6 da 2800gr dunyaya geldi.Merak eden yazan herkese tesekkurler alintilama yapamadim.Şubat gorunumlu ocak annesi oldum dogum gunume 2 gun kala oglum hediye geldi.Hepiniz saglikla yavrularinizi alin kucaginiza insallah.
Bilge kız geldi demek sağlıkla büyüsün gözün aydınBen de doğum yaptım, sabah suyum geldi, 10 saat sancı sonunda epiduralle normal doğum yaptım. Darısı bekleyen herkese
Sen Ankara’da ümit hocaya mi gidiyordun cnmCanım benim.doktor ne yapmaya çalışıyor çoğu kez yanlış yonlendirdi hep doktor başımızın tacı ama çok kızdım bu kez sancı cıktı ultrasonla bakmadı açılma bakmadı perşembe gel az ıslaklık var gibi iç çamaşırımda kaç gün sonra çağırıyor allah göstermesin bebeğe bişey olsa birde ilk doğumum olcak cok acemiyim herşeyde susayım susayım diyorum ama pazartesi gidicem perşembeyi beklemeden gerekli şikayetimi yapıcam gerekirse doktor değiştiririm
Canim bir de H hudaaafmmm dogum yaptı hatırladığım kadarıyla baska da yokKAVUŞMA LİSTEMİZ...
Üye adı Kavuşma tarihi Haftası Not... @aysnrmzn 06.12.2017 29+1 Hayat boyu böyle güçlü ol aceleci minik kız... @Avrenim 10.12.2017 30+3 Hamilelik boyu yaramaz olan ikizlerimiz, ömrünüz boyu çok mutlu ve sağlıklı olun... @gokce41 21.12.2017 30+0 Sağlıklı, mutlu, şanslı ömrün olsun Defnoş... POWERHACK 05.01.2018 36+0 Sonuna kadar gizemini koruyan bebişimiz, muhteşem bir hayatın olsun... @MelekDiliyorum 12.01.2018 36+6 hayatının her günü ayrı güzellikte geçsin, hoşgeldin bebek... @nilkon4246 15.01.2018 38+5 sağlıklı, mutlu, huzurlu bir ömrün olsun... @nannen1 18.01.2018 36+6 hoş geldin bebek, hayatın boyu hep güzellikle karşılaşman dileğiyle... @cennet35 18.01.2018 36+4 ikiz güzellikler, ömrünüz de kendiniz gibi güzel olsun... @miriab 19.01.2018 35+6 Hayatın da adın gibi sonsuz güzellikte olsun... @ufunkitos 20.01.2018 37+6 ömrün huzurlu, mutlu, başarılı ve şanslı geçsin, hoşgeldin bebek... @Liviya 24.01.2018 38+6 Sezeryan günü... ... ... ... ...
kızlar kimi unuttum ben ya, bulamıyorum
Cnm allah analı babalı büyütsün maşallah bahtı kaderi güzel olsun.Sabah şiddetli bağırsak sancısı gibi bir sancıyla uyanıp tuvalete gittiğimde biraz geldi, daha sonra hastaneye geldik,4-5 saat boyunca aralıklarla devam etti
nasıl istersen gönlüne göre olsun inşallah. Normalde tereddütlüydüm ama doğum sonrası bitti gitti her şey
Amin inşallah
Miniğim baya minik,37+6 da 2340 gr doğdu ancak çok şükür iyiyiz şimdi ikimiz de. Normal doğum için 8 saatlik sancı 4cm açıklıktan sonra epidural aldım ki, işin en iyi ki kısmı bu diyebilirim. Almasam doğuramazdım onu biliyorum. Doğum kısmı illa ki kolay değil, ama 15 dk sürmedi toplamda. Sonrasında ayağa kalkmak açısından da süper oldu
Aslında 12/8 en ideal tansiyon deniyor orda yüksek mi görüyorlar bu ölçütüiki gündür ben ölçüyorum en fazla 13,5-9,5 çıktı ama normalde 12,5-8,5 civarı çıkıyor. hastanede kaç çıktı da risk almaya gerek yok diyorlar onu bilmiyorum.
Bende aynı akşamdan beri tuvalette yatıcam nerdeyse
Canım başka giden var mı bilmiyorum ama ben gidiyorum Ümit Hoca'yaSen Ankara’da ümit hocaya mi gidiyordun cnm
Ben testi yapar yapmaz ümit hocaya gitmiştim sonra erkek hocada rahat edemeyeceğimi anlayıp bayan doktora geçmiştim o ara kanamam olmustu progestan vermişti vajinal yoldanCanım başka giden var mı bilmiyorum ama ben gidiyorum Ümit Hoca'ya
Benimde 1 haftadır gece cis rutinim oluyor normalde hiç kalkmıyordum 3 4’kez damla bile olsa kalkıyorum baskıdan artık sanırımGece en az 5-6 kez gidiyorum uyku falan yalan oldu.
Tedirgin olma ama canım sürekli ıslanıyorsa acaba suyun mu geliyorAy habire çamaşırım ıslanıyor ama idrar gibi anlamadım idrarmı kaçırıyorum sumubenim baya böyle sürmüştü sonra düzelmişti dünden beri gene çamaşırım ıslak.pazartesi kontrolüm var inşallah bir sorun yoktur.
benden başka ümit hocadan bahsedene denk gelmedim bizim başlıkta ama kaçırmış da olabilirim tabii :) ben gayet memnunum şu aşamaya kadar canım, lüzumsuz şeylerle yormadı bizi bugüne kadar hiç. Zaten normal doğumu çok destekliyor, biliyorsundur. İyi gidiyoruz şimdilik bakalımBen testi yapar yapmaz ümit hocaya gitmiştim sonra erkek hocada rahat edemeyeceğimi anlayıp bayan doktora geçmiştim o ara kanamam olmustu progestan vermişti vajinal yoldan
Burda ümit hocadan bahsedince arkadaş progestani da vajinal olarak alıyorum diyince ümit hocaya gidiyor sandım
Nasıl memnun musun ümit hocadan
Canım özel hastanemi devlet mi ben devlete gidiyorum acaba beni o kadar inceliyolar mı merak ediyorumGeniş almış demekki benimki cok sıkı oldugunu boğazını sıktığını söyledi ondan sonra hemen ignelerini ol yarın sabah yatış yapıp alalım dedi içini rahat ettir demekki riski yok cnm
Sen Ankara’da ümit hocaya mi gidiyordun cnm
Ben testi yapar yapmaz ümit hocaya gitmiştim sonra erkek hocada rahat edemeyeceğimi anlayıp bayan doktora geçmiştim o ara kanamam olmustu progestan vermişti vajinal yoldan
Burda ümit hocadan bahsedince arkadaş progestani da vajinal olarak alıyorum diyince ümit hocaya gidiyor sandım
Nasıl memnun musun ümit hocadan
Gözün aydın canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinBen de doğum yaptım, sabah suyum geldi, 10 saat sancı sonunda epiduralle normal doğum yaptım. Darısı bekleyen herkese
Aynen bendede öyle canım benimdd pazartesi bakalımm sende bana haber ver olurmubende üç gündür aynıdurumdayım bazen akıntı olduğu belli oluyor ama bazende su gibi ve çok fazla korkuyorumda ama pazartesi sabah kontrole kadar sabretmeye çalışıyorum çünkü bebeğin hareketleri ve diğer şeyler olağan bende sende de öylemi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?