2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
iki gündür ben ölçüyorum en fazla 13,5-9,5 çıktı ama normalde 12,5-8,5 civarı çıkıyor. hastanede kaç çıktı da risk almaya gerek yok diyorlar onu bilmiyorum.
Benimde tansiyonlarım hep 12,5 8,5 civarı o yüzden idrarda protein bakılıp düşük doz tansiyon hapına başladım canım.baş ağrın varmı?

Aynen çok destekliyor sağlıkla hayırlısıyla dogurursun insallah canim

Sen kaçıncı haftada kullandın canım progesteronu
8 haftalıktım cnm kanamam oldu dusuk tehlikesinden kullandim 10 gün mü 15 gün mü vajinal yolla

Valla benim hep 12-8, 13-8 doktorum tanssiyon gayet iyi dedi.bence hiç takılcak değer değil, ablamda 36.haftada tansiyon çıktı oda 18-20lere ulaştı.tansiyon dediğin 14-15ten başlıyo

İşte burada bunu bile istemiyorlar, bir de diyorum acaba iğneyi kestik diye daha mı tedbirli davranıyorlar yarın anlamaya çalışacağım.

Kızlar ben bugun taburcu oldum ama kızım kuvezde tedbir amaçlı bi kaç gün daha kalcak kısmetse yarın yanına gidip sagdigim sütü götürcm yavruma allah herkesin yardımcısı olsun doğum yapıcak arkadaşlarıma sağlık sıhhat nasip etsin bizden böyle arada yazarım yine kadınlar kulübü ailem iyi ki varsınız bu arada Şubat annesi olucam diye ocak annesi oldum hem de 18.01.2018 kızım kendi isteği tarhtw geldi

Sağlıklı olsun da bir kaç güne çıkar zaten canım, Allah senin de yardımcın olsun, bol bol süt olsun inşallah.

Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün. Aceleci bizim bebişler:)

Bizi:)

Katreinur muydu acaba

Biz de varız14.01 de 36+5 de doğduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…