2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
@handrake saol canım normalde 12.haftaamda gidicektim ama henüz karar vermedim hastaneye kanamam oldugu için bastan beri ilkay hn var biliyosundur belki ona gidiyorum dr degiştiremem 12.haftaya kadar çünkü haftada 1 sıkıntı yasıyorum 3 hafta kaldı bakalım bulurum iyi bi hastane ve doktor İnşallah

3 4 gündsdür dişlerim çok hassaslaştı sert bişiler yiyemiyorum nerdeyse, hamileliktenmi acaba böyle olan varmı yada bilen gecicimi kalıcımı :(

Kızlar merhaba ne zamandir giremedim burada internet ancak otelde oluyor, bide malum 1 yaşında bebekle gezmek oldukça yorucu ee hamilelikte olunca sürekli uyuyorum kalan vakitte.

Hic bir belirti yaşamıyorum bol bol ağlamak dısında umarım normaldir. Ilkinde de böyleydim eģer yine oğlum olursa belirtilerimde aynı demekki diyeceğim:D

Kızlar 7+1 dedi doktor gittik ben 8 hafta bekliyordum demekki yanlış hesaplamışım :)
Cok şükür iyiyiz biz testler yapılacak saglık ocagında yaptıran varmı igg felan

Eklentiler

• IMG_1976.webp
    IMG_1976.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 62
Kızlar 7+1 dedi doktor gittik ben 8 hafta bekliyordum demekki yanlış hesaplamışım :)
Cok şükür iyiyiz biz testler yapılacak saglık ocagında yaptıran varmı igg felan
Ben yaptırdım canim kizamik gecirmis misin diye bakilacak
Malesef benimkinde negatif yaziyordu yani kizamik gecirmemisim. Doktor kesinlikle cocuklu evlerden ailelerden uzak duracaksin hemen sana bulasabilir ve bulasirsa bizi cok ugrastirir dedi. Ama saglik ocaginda yapmiyorlar o testleri özelde yaptirdik o yüzden

Kızlar aşermeleriniz başladı mi benim kac gündür canim incir cekiyordu kocam bursayi altüst etti cok şükür bu akşam bir organik manavda bulmuş 9 tane yedim sistim patlayacagim. Ac yasiyorum resmen midem buz gibi ne yesem tadı yok. Allah razi olsun dermanim incirdeymis gibi yedim doydum valla :kk77:

Ben yaptırdım canim kizamik gecirmis misin diye bakilacak
Malesef benimkinde negatif yaziyordu yani kizamik gecirmemisim. Doktor kesinlikle cocuklu evlerden ailelerden uzak duracaksin hemen sana bulasabilir ve bulasirsa bizi cok ugrastirir dedi. Ama saglik ocaginda yapmiyorlar o testleri özelde yaptirdik o yüzden
Anladım canım yarın hemşireyi arıycam egerki hiçbiri yapılmıyorsa özele yaptırıcam bu 2.ci gebeligim kızda sorun yoktu

Kızlar aşermeleriniz başladı mi benim kac gündür canim incir cekiyordu kocam bursayi altüst etti cok şükür bu akşam bir organik manavda bulmuş 9 tane yedim sistim patlayacagim. Ac yasiyorum resmen midem buz gibi ne yesem tadı yok. Allah razi olsun dermanim incirdeymis gibi yedim doydum valla :kk77:
Kız diger gebelerin canı ceker bulamazlar felan söyleme :) Hassas dönemdeyiz ne zaman ne yerde canım ne ceker belli degil

Kızlar bende gittim doktora 7+3 hesapladı doktor kalp atışını dinletti çok şükür
Bulantım olmuyor dedim ne güzel işte rahat demekki dedi yani bulantı sağlıklı gebelik göstergesi değilmiş

:KK200::nazar: 2018 ŞUBAT ANNELERİ LİSTEMİZ :nazar::KK200:

Üye adı Yaş Şehir Son Adet Tarihi Doğum TarihiCinsiyetKaçıncı BebekBebek İsmi
@aplasi_89 28 Bursa 8 Mayıs 13.02.2018 ? ilk - ikiz:emir_bebek::emir_bebek: :nazar: ?
@edosko 32 İstanbul 12 Mayıs 16.02.2018 ? ilk - ikiz :emir_bebek::emir_bebek::nazar: ?
@cilekliturta_33 36 Mersin 8 Mayıs 12.02.2018 ? ilk :emir_bebek::nazar: ?
@-nemesis- 32 Eskişehir 9 Mayıs 14.02.2018 ? ilk :emir_bebek::nazar: ?
Homely_angel Homely_angel 31 İstanbul 8 Mayıs 12.02.2018 ? ilk :emir_bebek::nazar: ?
cennet35 cennet35 25 İzmir 30 Nisan 04.02.2018 ? ikinci :emir_bebek::emir_bebek::nazar: ?
fbtl fbtl 27 Ankara 9 Mayıs 13.02.2018 ? ikinci :emir_bebek::emir_bebek::nazar: ?
POWERHACK POWERHACK 22 İstanbul 12 Mayıs 05.02.2018 ? ikinci :emir_bebek::emir_bebek::nazar: ?
Y yalnizim35 34 Almanya 29 Nisan 03.02.2018 ? ikinci :emir_bebek::emir_bebek::nazar: ?
Tutuna Tutuna 33 Ankara 9 Mayıs 13.02.2018 ? üçüncü :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar: ?
Y yyllzz 31 Almanya 28 Nisan 02.02.2018 ? ikinci :emir_bebek::emir_bebek::nazar: ?
Birdilimkek Birdilimkek 28 Bursa 5 Mayıs 09.02.2018 ? ilk :emir_bebek::nazar: ?
nannen1 nannen1 29 İstanbul 5 Mayıs 08.02.2018 ? ikinci :emir_bebek::emir_bebek::nazar: ?
cnsuu cnsuu 28 Ankara 5 Mayıs 10.02.2018 ? ilk :emir_bebek::nazar: ?
susuz123 susuz123 31 İstanbul 2 Mayıs 06.02.2018 ? ikinci :emir_bebek::emir_bebek::nazar: ?
B Berazberaz 20 Mersin 15 Mayıs 19.02.2018 ? ilk - ikiz:emir_bebek::emir_bebek: :nazar: ?
G gokce41 23 Kocaeli 1 Mayıs 05.02.2018 ? ikinci:emir_bebek::emir_bebek::nazar: ?
zyekici zyekici 31 Kıbrıs 8 Mayıs 11.02.2018 ? ilk :emir_bebek::nazar: ?
@handrake 28 İstanbul 24 Mayıs 28.02.2018 ? ikinci:emir_bebek::emir_bebek::nazar: ?
@nilkon4246 31 Kahramanmaraş 26 Nisan 16.02.2018 ? ikinci :emir_bebek::emir_bebek::nazar: ?
@kimyaci87 30 Bursa 4 Mayıs 08.02.2018 ? ilk :emir_bebek::nazar: ?
@ellis 34 İstanbul 13 Mayıs 18.02.2018 ? ilk:emir_bebek::nazar: ?
@huzur09 35 Antalya 5 Mayıs 09.02.2018 ? ikinci :emir_bebek::emir_bebek::nazar: ?
@Drngzd 31 Niğde 6 Mayıs 11.02.2018 ? ikinci :emir_bebek::emir_bebek::nazar: ?
@bett_ 30 Bursa 2 Mayıs 06.02.2018 ? ikinci:emir_bebek::emir_bebek::nazar: ?
@herbisi 30 Konya 2 Mayıs 06.02.2018 ? ikinci:emir_bebek::emir_bebek::nazar: ?
@durumira07 31 Antalya 14 Mayıs 18.02.2018 ? ikinci:emir_bebek::emir_bebek::nazar: ?
@miriab 30 Ankara 13 Mayıs 16.02.2018 ? ilk:emir_bebek::nazar: ?
@pisbck 31 İstanbul 14 Mayıs 18.02.2018 ? ilk:emir_bebek::nazar: ?
P pamukprenses60 26 İstanbul 28 Nisan 02.02.2018 ? ilk:emir_bebek::nazar: ?
........................................... ? ........... ?

arkadaşlar merhaba, bir kaç gündür şehir dışında olunca giremedim. şimdi özelden mesaj atan herkesi ekledim. ancak yazışmalar arasına yazan varsa sayfalar çok hızlı ilerlediği için bulma şansım yok maalesef.

LÜTFEN EKSİK VARSA ÖZELDEN MESAJ ATSIN.

arkadaşlar merhaba, bir kaç gündür şehir dışında olunca giremedim. şimdi özelden mesaj atan herkesi ekledim. ancak yazışmalar arasına yazan varsa sayfalar çok hızlı ilerlediği için bulma şansım yok maalesef.

LÜTFEN EKSİK VARSA ÖZELDEN MESAJ ATSIN.
Ellerine sağlık canım :)

@handrake saol canım normalde 12.haftaamda gidicektim ama henüz karar vermedim hastaneye kanamam oldugu için bastan beri ilkay hn var biliyosundur belki ona gidiyorum dr degiştiremem 12.haftaya kadar çünkü haftada 1 sıkıntı yasıyorum 3 hafta kaldı bakalım bulurum iyi bi hastane ve doktor İnşallah
Tip merkezindeki ilkay hanim mi canim insallah sorun olmaz az kaldi zaten sikintili donem gececek
evet dogrudurda benim böyle diş etlerim şişti napıcam bilmiyorum :KK43:
adacayi ile gargara iyi geliyor ama icme kasilmaya sebep olabiliyor ilk aylar sakincali icmek
Afiyet olsun bebise yarasin

Back
X