- 28 Mart 2017
- 16.595
- 68.043
- 598
- Konu Sahibi Homely_angel
- #3.561
bende bugün çok halsizlik var ya. bayram gezmesi yordu kanımca 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de yaptirayim diyorum testi uzun surede cikmasi dusunduruyorNormalde 3dusukten sonra yapılıyor ama ben doktoruma rica ettim pıhtılaşma testim yapildi 1dusukten sonra.iyiki de yaptırmışım çıktı igne kullanıyorum simdi.İlk cocugumda da kullandım.bunda da hemen başladılar
Bende aynı şekilde canım hiç yiyemiyorum son zamanlarda ne olur bilmiyorumarkadaşlar yumurtadan bana çok tiksinti geldi yumurta yiyemiyorum görmeye kokusuna bile tahammulum yok yumurtanın yerini ne doldururki ne yesem
arkadaşlar yumurtadan bana çok tiksinti geldi yumurta yiyemiyorum görmeye kokusuna bile tahammulum yok yumurtanın yerini ne doldururki ne yesem
Haşlama yemesen ,menemen falan yap bi kaç gün düzelir inşallaharkadaşlar yumurtadan bana çok tiksinti geldi yumurta yiyemiyorum görmeye kokusuna bile tahammulum yok yumurtanın yerini ne doldururki ne yesem
Hadi ya ben bugün doktora söyledim devam hapa dedi rapor vereyim evde dinlen diyorCanim ben de agizdan alıyordum gunde 3defa hayattan koptum resmen doktora sordum vajinal kullan dedi.iyi ki de sormusum hicbir yan etkim kalmadı.kesinlikle vajinal yap.hic yan etkisi kalmaz hic korkma sadece biraz akıntı yapıyor
Turtacım izin al progestan cok fena baş dönmesi yapıyor kızımda kullanmıştım seni anlıyoeum sersem ediyor insanıHadi ya ben bugün doktora söyledim devam hapa dedi rapor vereyim evde dinlen diyor
İlacı illa tok karnına mı içmek lazım
Aynı durumdayim valla napicaz bilemiyorum bulantı bilekligi diye birşey varmis yorumlarina baktim internette kullananlar gayet memnun deneyen varmi ki acep faydasını bilsek eczaneczaneye sordum 95tl dedi bi gün sonraya getiriyorlarmis almadım henüz ama almayi dusunuyorum yazarim iyi gelirseben aynı öyleyim çok sık acıkıyorum acıkınca midem bulanıyor özellike sabah hiç aç duramıyorum 100 kilo olurum bu gidişle :)
Valla allah yardimcimiz olsun cnm benim ilk hamileligimde sadece koku hassasiyeti vardı bu şekilde bi bulantı yasamadim calisiyorumda çok zorlaniyorum vallaBende ayniyim, karnim hicbir sekilde acikmayacak yoksa fenaama ben raziyim ilk hamileligimde nefes alamiyordum bu haftalar ne yemek ne su
simdi aman 3-4 hafta kaldi diyorum
![]()
Galiba siyah zeytinde var canimYumurtadaki protein miktarını alabileceğin herhangi bir şey. Peynir desem aynı anda fazla Yemen gerektiği için yağ da alacaksın.
Ah turtacığım sorma ilk iki gün olmuştu baş dönmesi sonra olmadı ay dedim bünyem alıştı bugün içtim işe gittim Yok böyle bişey resmen dilim dönmüyordu işyrrrinde odamda kanepe var hemen uzandım yarım saat kendime gelemedim doktor da dedi rapor vereyim ama iki gün daha idare edeyim ctesi pazar evdeyimTurtacım izin al progestan cok fena baş dönmesi yapıyor kızımda kullanmıştım seni anlıyoeum sersem ediyor insanı
Canım benimde cuma saat 11 de hayırlı haberlerle döneriz inşallahGunaydin kizlar benimde kontrolum cuma,insallah hepimiz guzel haberler aliriz,o minik kalplerin gumbur gumbur sesini duyariz,hayirlisi olsun kizlar Allah yuzumuzu guldursun ❤❤
Insallah canim :)Canım benimde cuma saat 11 de hayırlı haberlerle döneriz inşallah
Ya ben çok rahatım ama doktorun kapısının önüne gelince bir heyecan basıyor korku felan sende de öyle oluyor mu ?Insallah canim :)
Ya ben çok rahatım ama doktorun kapısının önüne gelince bir heyecan basıyor korku felan sende de öyle oluyor mu ?
Evet yaAy hemde nasil, saglikli mi kalbi atiyor mu iyi mi![]()
Doktor belirler onu tatlım allah yardımcın olsun zor vallahi çalışan anneler için inş düzelirsin vajinal olarak niye vermedi acabaAh turtacığım sorma ilk iki gün olmuştu baş dönmesi sonra olmadı ay dedim bünyem alıştı bugün içtim işe gittim Yok böyle bişey resmen dilim dönmüyordu işyrrrinde odamda kanepe var hemen uzandım yarım saat kendime gelemedim doktor da dedi rapor vereyim ama iki gün daha idare edeyim ctesi pazar evdeyimsonra da alışırım inşallah ayyy bide daha Ne kadar içeceğim acaba