2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Aynen tatlim zaten normal yapamazdim galiba bu yalanci sancilara dayanamayip agliyorum Allah sezaryen mi normalmi her iki sekilde de hepimizin yardmcisi olsun saglikla kucagmiza alalim insallah

37 hafta da bebekleriniz kaç kiloydu boyları ne kadardı hatirliyanlar yazarsa sevinitim.

Önümüzde daha 10 gün var ve subat 1 de kim doğuracak merak ediyorum :) subat 15 e kalmaz grup doğurur gibi :)
Bende onu düşünüyodum şimdi baktımda yine dıpumlar olmuş her gün bir doğum bu gidişle şubatı ortalamadan hepimix doğurmuş olacağız en son doğurana toplaşıp hediye alalım bence azmi ve sabrından dolayı

37 hafta da bebekleriniz kaç kiloydu boyları ne kadardı hatirliyanlar yazarsa sevinitim.
Ya ben sizlwrin hafta hesabını prk snlayamıyorum kızlar. Bazen günü benden önde olan benden az hafta söylüyor geç olan benden ileride hafta söylüyor sanki. Ben 37+4 iken 3100 gr 51 cm di. Kız bebek bu arada.

Heyt be. İyiki bu başlıkta takılmışım kızlar. Başta benim doğum en geç 5 şubat diyor. Sezeryandı ikinci gebelik erken gelir derken %99 ocsk annesiyim ocak grubunda takılayım diyordum. Hislerim bu başlığa itti beni. mantık her zaman işe yaramıyormuş yüreğinin sesini dinlemek lazımmış

Herkese çok teşekkür ederim kızlar, tek tek alıntı yapamadım, 36+6 ile 2700 ile dünyamıza geldi. Spinal anestezi oldum .. emzirmeyle uğraşıyoruz, çok yoruluyor.
Darısı daha Doğum yapmayanlara inş.
Masallah canım gözün aydın kurtulmuşsun darısı bize insallah

Ay kiz seni ruyamda görmüştüm dogum yapmistin varmi bi hareketlilik senin haftan bnmkiye yakindi dimi
2 gün vardı aramıZda öyle hatırlıyorum. Bana kalsa hergün doğuracak gibiyim çok daralıyorum. Yalancı szncım çok oluyor. Bazen göbeğim yere düşüvercek gibi oluyor alttan elimle destekleyip yütüyorum artık

Merhaba arkadaşlar ben Semen Özen Tekirdağ Çorlu Edirne İstanbul Doğum fotoğrafçılığı yapıyorum bu benim en büyük hayalimdi ve bu konuda en büyük adımı attım eğitimimi aldım isteyen olursa hem kendi adıma reklam amaçlı hem de sizin bu en önemli gününüzde hayatınızın en önemli anlarını ölümsüzleştirmek için tamamen ücretsiz çekim gerçekleştirmek istiyorum. Fotoğraflar sadece İnstagram hesabımda paylaşılacaktır. Eğer isteyenler olursa bana buradan ulaşabilirler. Hepinize minik meleklerinizi allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :)

Evet iki gun var aramizda bnde de yalanci sanci cok oluyo gobegimde indi ama nstde bsy cikmiyo ikimiz en ondeyiz ama bizden geride olanlar masallah dogurdular bile canm sen sezaryen olucaktin dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…