- 3 Aralık 2010
- 2.898
- 1.294
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #36.041
Peki neden bulabildiler mi?Ayni agridan Cumartesi gece hastaneye gittim orda da aynisini soylediler duzenli araliklarla olsa dogum sancisi diye bnmkisi uzun sürüyor
Yeni antibiyotik tedavisi gördüm fitil kullandım. Hamilelerin genelinde olduğu için bugün gitmiyorum doktora yarın göstercem bakalım ne diceklerŞubatta ben doğurucam bence kesinhafta olarak daha gerideyim çünkü tabi belli olmaz ama belirti de yok bende baya rahatım artık kavuşmana çok az kaldı olumlu şeyler düşün 4gün sonra kucağında yavruş
Benim adet olunca bacaklarım ağrır. Bazen ara sıra bacağım ağrıyor. Kasıklarımda da ufak sızlamalar olıyor bazen ama sanırım yine idrar iltihabı oldum ondan dolayı oluyor. Yani bana öyle geliyor
Doguma hazirlik sancisi dediler yalanci saciymis yalancisi bu kadarsa garcegi nasil acabaPeki neden bulabildiler mi?
Ay hadi bekliyoruz canım haberleriniz mutlaka haber ver.Kızlar selam, birazdan hastaneye gidiyorum, bakalım doktorun kararına göre bugün Doğum yapıyor muyum, geri mi geleceğim belli olacakben bir garip haller içindeyim.
Bu arada sonunda kova burcuna geçtik, artık Ocak görünümlü de olsalar kova burcu oluyorlar :)
Dualarınızı bekliyorum, hakkımızda hayırlısı olsun.
@gelecekelbetgelecek umarım Doğum rahat geçmiş ve bebeğini kucağına almışsındır.
Öpüldünüz kızlar....
Maşallah canım size :)
Hadi hayırlısı canım çok heyecanlı gerçekten haberdar et mutlakaKızlar selam, birazdan hastaneye gidiyorum, bakalım doktorun kararına göre bugün Doğum yapıyor muyum, geri mi geleceğim belli olacakben bir garip haller içindeyim.
Bu arada sonunda kova burcuna geçtik, artık Ocak görünümlü de olsalar kova burcu oluyorlar :)
@gelecekelbetgelecek umarım Doğum rahat geçmiş ve bebeğini kucağına almışsındır.
Öpüldünüz kızlar....
Ay hadi bekliyoruz canım haberleriniz mutlaka haber ver.[/QUO
Benim bi sorum olcakti bu hafta kasilmalarim artti bide karnim sertlestikce benim kalbim sıkışıyor nefes almakta zorlaniyorm sizinde oyle oluyor mu acaba ya da normal mi bu durum bu arada 37+3 haftalik
Habersiz birakma.kiz bizi :) bence sorun cikmayacak ama endiselenme :)Kızlar selam, birazdan hastaneye gidiyorum, bakalım doktorun kararına göre bugün Doğum yapıyor muyum, geri mi geleceğim belli olacakben bir garip haller içindeyim.
Öpüldünüz kızlar....
Aynen yaDoguma hazirlik sancisi dediler yalanci saciymis yalancisi bu kadarsa garcegi nasil acaba
Bu kadarina dayandik azicik dayaniveririz canm saglikla kavusalimdaAynen yaneyse bakalım bebiş iyi olsunda da
Sen kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle olsun kuzum kafan neye uyuyorsa öyle olması en iyisiDoktorum degl canm bn kendim sezaryen istiyorum ne doktorum nede ailem normal doguma ikna edemediler bni bilmiyorum neden ama hamilelegin basindan beri sezaryene hazirladim kendimi
Açılmıyorsa mecbur kesi oluyor ama masaj öneriyorlar kesi olmasın diye bende tamamen yapısal açılmaya bağlı çocuk geliyorsa ve açılmıyorsa risk alınmaması en önemlisiarkadaslar selam hepimize hayirli dogumlar saglikli bebisler inşallah. aranızda normal doğumda kararlı olan ve araştıran isteyen varmı? ben gidişata göre hangisi uygunsa diyordum ama şuan normal doğum istiyorum, okuduklarıma göre turkiyede normal doğumların yüzde 90 inda epizyotomi yapılıyormuş yani doğum sırasında vajinaya kesik atılıyor. sözde doktorlar vajinada daha dağınık ve büyük yırtıklar olmaması için yapıyormuş bunu ama aslında kendilerini sorumluluk altında bırakmamak için yani bebek gelmekte gecikirse herhangi bir sorun olmaması için yapıyorlarmış. epizyotomi avrupada sadece çok gerekli hallerde yapılıyormuş yüzde 10 civarında ve bazi yan etkileri de idrar kaçırma vajinada hissizlik vs. ve doğumdan sonra bir hafta oturamamak da cabası. ayrıca doğum esnasında karina bastırmak da baskıyı artırdığından epizyotomi uygulanmasa bile yirtiklarin artmasına neden oluyormuş çok sakincaliymis. normal dogum surecinde anne kendi haline birakilirsa zaten vajina esneyeceginden bunlara hic gerek yokmuş. doktorumla bu haftaki muayenede görüşeceğim ama sizlerden de fikir almak isterim özellikle normal doğum tecrübesi olan arkadaşlardan, şimdiden çok teşekkürler..
Allah yardımcın olsun canım bi avazda inşallah
Ay bende bunları tam oturtamadım kafamda. Su önden gelince hastaneye gidince bide sezeryana alalım mı diyorlar.
Canım su geldikten sonra baya vaktimiz yok mu?? Sonuçta hiç sancımız yoksa?
Bende bugün hazırlıcam inşallah. Normalde her işimi aylar öncesi halleden ben bu sefer bir rahatlık var ki sorma. Bu haftaiçi 3gün evdeyim, aklımdaki bütün işleri halledicem inşallah. Diğer haftada yardımcı alıcam camları silmeye. 5şubatta da izne ayrılcam artık.
Kolay gelsin canim şimdiden sana benxe de erteleme 37 36 görenlerimiz hep doguruyor sansa bırakmaKızlar selam, birazdan hastaneye gidiyorum, bakalım doktorun kararına göre bugün Doğum yapıyor muyum, geri mi geleceğim belli olacakben bir garip haller içindeyim.
Öpüldünüz kızlar....
Kızlar ben bugun taburcu oldum ama kızım kuvezde tedbir amaçlı bi kaç gün daha kalcak kısmetse yarın yanına gidip sagdigim sütü götürcm yavruma allah herkesin yardımcısı olsun doğum yapıcak arkadaşlarıma sağlık sıhhat nasip etsin bizden böyle arada yazarım yine kadınlar kulübü ailem iyi ki varsınız bu arada Şubat annesi olucam diye ocak annesi oldum hem de 18.01.2018 kızım kendi isteği tarhtw geldi
İnşallah hayırlı haberler alırsınKızlar selam, birazdan hastaneye gidiyorum, bakalım doktorun kararına göre bugün Doğum yapıyor muyum, geri mi geleceğim belli olacakben bir garip haller içindeyim.
Öpüldünüz kızlar....
Hepimiz Ocak’ta doğuracağız herhalde bu gidişleAl benden de o kadar bugün kalkar kalkmaz ütüye devam ettim dünün önceki günü gece uyuyamadım 3 e kadar ütüye devam ettim acaba sıra bana mk geliyor diye düşünmekten de uyuyamiyorum
Ama doğrusu zamanımız azaldı ve iki gündür yatakta bile donemiyoruk inanılmaz da ellerim sisti şubata kalacak kişi olacak mi acaba :)
Doğum yapan annelere hayırlı uğurlu olsun.Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsunlar inşallah.
Bende yarın kavuşuyorum hayırlısıyla sezeryana giriyorum.bugün yatış yapılacak.dua edin hayırlısyla atlatayım inşallah. Fırsat bulduğum anda haber veririm inşallah sizlere de
Kızlar selam, birazdan hastaneye gidiyorum, bakalım doktorun kararına göre bugün Doğum yapıyor muyum, geri mi geleceğim belli olacakben bir garip haller içindeyim.
Öpüldünüz kızlar....
Kızlar suyum geldi , yatışım yapıldı. Dua edin
Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip eylesin canim benim insallah ağrısız sancisiz geçer doğumun
Ben hamile külotu aldım sezeryan olsam dahi yıkarsa kalacak diye 3 tane pamuklu zaten ikisinde de kanama çok olduğu icin hep bez ya da ped bağlanıyor yüksek bel kukot bence is görür
Bence sen normal yapabilirsin açılmanda var neden sezeryan diyor doktorun onu anlamıyorum
Allah yardımcın olsun canim ağrısız sızısız sağlıkla kucağına al insallah bebegini
Rabbim sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına inşallah
Amin kızlar inşallah sağlıkla kavuşalım yavrularımızaHayırlısı olsun canım, kolay bir dogum olsun inşallah sağlikla evladina kavuş.
Dualarımiz seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?