2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Yeni antibiyotik tedavisi gördüm fitil kullandım. Hamilelerin genelinde olduğu için bugün gitmiyorum doktora yarın göstercem bakalım ne dicekler

Kızlar selam, birazdan hastaneye gidiyorum, bakalım doktorun kararına göre bugün Doğum yapıyor muyum, geri mi geleceğim belli olacak ben bir garip haller içindeyim.

Bu arada sonunda kova burcuna geçtik, artık Ocak görünümlü de olsalar kova burcu oluyorlar :)

Dualarınızı bekliyorum, hakkımızda hayırlısı olsun.

@gelecekelbetgelecek umarım Doğum rahat geçmiş ve bebeğini kucağına almışsındır.

Öpüldünüz kızlar....

Ay hadi bekliyoruz canım haberleriniz mutlaka haber ver.

İyi aksamlar herkeslere. Bugün emmeye başladı minik kuşum inşallah tartıda kayıp olmadan bir kaç gün böyle devam edersek evin yolu gözükecek gibi Allah in izni ile. G gokce41 sizde durum nasil
Maşallah canım size :)
Benim kız yoruldu ve kilo verdi biraz emme sürecinde tekrar beslenme hortumu takıldı kilo aldırıyorlar 1970 gr şuan 2.100 olunca tekrar geçicez inşallah emmeye uzadı azcık bizim iş canım :)) Böyle oluyormuş ama çoğu bebekte genelde böyle ilerliyormuş bu süreç..
İnşallah emer canım kilo kaybetmeden dualarım sizinle

Hadi hayırlısı canım çok heyecanlı gerçekten haberdar et mutlaka

Habersiz birakma.kiz bizi :) bence sorun cikmayacak ama endiselenme :)

Doktorum degl canm bn kendim sezaryen istiyorum ne doktorum nede ailem normal doguma ikna edemediler bni bilmiyorum neden ama hamilelegin basindan beri sezaryene hazirladim kendimi
Sen kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle olsun kuzum kafan neye uyuyorsa öyle olması en iyisi

Açılmıyorsa mecbur kesi oluyor ama masaj öneriyorlar kesi olmasın diye bende tamamen yapısal açılmaya bağlı çocuk geliyorsa ve açılmıyorsa risk alınmaması en önemlisi

Kolay gelsin canim şimdiden sana benxe de erteleme 37 36 görenlerimiz hep doguruyor sansa bırakma
Yarın doktora soracağım su gelme Işın’ı su gelse bile sancı bekliyorlar bildiğim kadarıyla su gelir sancı gelmez çocuğun kalp atışları hızlanır veya yavaşlarsa sezeryana alım oluyor diye biliyorum genelde ama tam net bsy diyemem

Canım yakında yavrun da gelir evine, tedbir amaçli durmasi faydalidir mutlaka.
Insallah guzel haberler aliriz tez vakitte

İnşallah hayırlı haberler alırsın
Sonucu mutlaka bildir. Allah yardımcın olsun dualarımız seninle

Hepimiz Ocak’ta doğuracağız herhalde bu gidişle ben daha kıyafetleri yıkamadım bu gün eksikleri aldım ama yarın yıkayıp ütüleyeceğim inşallah

Hayırlısı olsun canım, kolay bir dogum olsun inşallah sağlikla evladina kavuş.
Dualarımiz seninle

Güzel haberlerle gel canım inşallah

Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip eylesin canim benim insallah ağrısız sancisiz geçer doğumun

Rabbim sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına inşallah

Hayırlısı olsun canım, kolay bir dogum olsun inşallah sağlikla evladina kavuş.
Dualarımiz seninle
Amin kızlar inşallah sağlıkla kavuşalım yavrularımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…