2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Cnm benim en son tarihim sata göre 28 şubat , baştan beri en son tarihlilerdenim zaten , ama tabi ne kadar erken gelecek göreceğiz. Sanırım mucka bi de kahveci34 onların da bana yakın bakalım ne olur görücez en azından bizde şubata varırız diye düşünüyorum.

Evet canim benim 26 subat aslinda ama doktor 12-19 subat arasi aliriz dedi.38. Haftada.

Üç gündür biz de deniyoruz ve bizim de kilo kaybınız var 75gr kadar malesef muhtemelen bizim de süreç uzayacak yarın Dr ne diyecek bakalım hayırlısı olsun.

Kızlar sizinde elleriniz şişmeye başladı mı ben git gide şişiyorum sanki tansiyonum 10.7 çıkmıştı
Benim elimde ve bilek altı ayagimda şişme oluyor . Tuz oranı yüksek olan bişi yiyip icince sanki daha çok farkediyor .. kızımda hiç olmamıştı .

Çok geçmiş olsun canim, bu doğumun daha rahat geçer inşallah. ben basur dan iki kez ameliyat oldum normal doğum olması durumunda tekrarlar mi diye de korkuyorum ever tabiki bebekte herhangi bir sıkıntı stres olmasını istemem, özele gidiyorum ve sanki bu endişelerimden bahsedince kararsız kalırsam sezaryen yönlendirir diye düşünüyorum bakalim hayirlisi.

Merhaba canım, ben en başından beri bormal doğum istediğimden kendimi ve vücudumu buna hazırlamaya çalışıyorum. Esnemek ve sonlarda kısıtlanmamak için yoga yaptım/yapıyorum , doğal doğum eğitimi aldım ki onda nefes egzersizi , doğum başlamasından itibaren yapılması gerekenler vs öğretiliyor. Stres yapmamak ve kendimizi vğcudumuzu iyi dinleyebilmek aslında işin temeli bence. Ama yinede tüm bunlara karşı ülkemizde öyle bir sistem var ki ne yaparsan yap karşında senin gibi düşünmeyen bir doktor yada ekip varsa sezeryandan kurtulsanda seninde araştırdığın gibi küt diye kesiği atıp çocuğu çıkartıyolar tüm emeklerin çöp oluyor. sanırım işin en büyük kısmı doktorda ve sende bitiyor.

Ya kızlar bugun bebek gayet hareketliydi arada boyle nefes aliyormus gibi ritmik kalkip iniyordu gobegim.
Ama son yarimsaattir araliksiz kalkip iniyor gobegim bu ne ya oluyor mu sizde de boyle bi durum bi sorun mu var yoksa?
O anı az önce tamda bende yaşadım ... Baya baya tepe oluşturdu sol tarafımda noluyorrrr yaaa dedim :)))) zaten pıt pıt değilde hep bir şişirme şeklinde yapıyor hadi hayırlısı...

Benim elimde ve bilek altı ayagimda şişme oluyor . Tuz oranı yüksek olan bişi yiyip icince sanki daha çok farkediyor .. kızımda hiç olmamıştı .
Ben sabah uyanınca ellerimi kapatamıyorum. Parmaklarımdaki eklemler çok ağrıyor. Ama gün içinde yüzüklerimi takabiliyorum.

Bir de bebekte bitiyor. Misal senin yaptiklarini bende yaptim. Hemde daha hamile kalmadan ama bebis ters. Sezaryene dogru adim adim ilerliyorum

Baya olmuş doktora gideli canım haberdar et bizi

Herkese çok teşekkür ederim kızlar, tek tek alıntı yapamadım, 36+6 ile 2700 ile dünyamıza geldi. Spinal anestezi oldum .. emzirmeyle uğraşıyoruz, çok yoruluyor.
Darısı daha Doğum yapmayanlara inş.
Hosgelmis dünyaniza bebeğin. ..Sağlıkla büyütün canim

Benim de 23 Şubat görünüyor. Tarih falan da vermedi normal görünüyor şimdilik ben de geç dogurcam gibi hissediyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…