2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
İnşallah sıkıntısiz saglıkla zamanında gelir ateş bey yarınki haberleride bekliyorum okuyabilirsem yazarim yine canım
Tavsiye ederim bi gogusumu aldi yavrum diger gogsüm buyuk ve dağinık uclu diye tutamadı bende aventin gogus ucuyla emziriyorum o goğsümu ise yarıyor
P Prime18 bir avazda sağlıkla kucakla bebegini insallah

Bende bugün oturdum bi sürü video izledim biseyler okudum emzirmeyle ilgili . Benimde göğüs ucum yok . Bebek emdikce çıkar demişlerdi . Ama son zamanlara yaklaştıkça insan korkuyormuş sütüm olmaz ,emziremezsem diye .

Canım ben baktım hacı şerife 50 li var 34.89tl ama güvenebilirmiyim bilmiyorum bayat falan gelir diye korkuyorum

Bende öyleyim iki saatte bisey yemem gerekiyor kesinlikle , süt , yoğurt filan yemeye çalışıyorum . Ben diyeti esnettigim halde böyleyim . Inşallah bebeklerin besin ihtiyacindandir diye düşünüyorum bende.
Cok saol canm ya icim rahatladi insallah bebekler istiyordur cunku diyeti hic bozmadan devam ediyorum

Cok saol canm ya icim rahatladi insallah bebekler istiyordur cunku diyeti hic bozmadan devam ediyorum
Iyi yapıyorsun canım ya bende doktor dedi diye esnettim ama onda da meyve , pekmez gibi şeyler yemeye çalışıyorum . Çikolata , tatlı vs. Değil . Senin günün de yaklaştı bebeğin istiyordur inşallah olumlu düşün. Bak şu an acıktım mesela

Bnde sabah kaşar yiyorum birde kivi elma yiyorum onuda tarcinla yiyorum evet canm ya bugunde gecti persembe gunu Allahi izniyle kavusucam yavruma İnsallah dogumdan sonra hmn gecer bu şeker he birde aciktigin zaman cherry domatesle kucuk dilim ekmek ye Kuzum hic sekeri yukseltmiyo

Benim hić 100ü gecmedi o sancıyla doğurdum. Seninde sabahı bulmadan doğar insaallah merak etme. Iyisin dimi?
İyiuim cankm açılmam olması lazımmış iste
1 cm olması biraz uZdu beni acilmayi bekliyoruz insallah açılır

İyiuim cankm açılmam olması lazımmış iste
1 cm olması biraz uZdu beni acilmayi bekliyoruz insallah açılır
Ay sayfanın sonuna heyecanla gözümden uyku aka aka geldim doğurmuştur şimdiye dedim daha doğurmamışsın allah yardımcın olaun canım sağ Salim kolaylıkla kurtulursunuz inşallah dualarım seninle

Bukadar sorgulamak istemiyorum ama sorgulamayıncada böyle gelmiş böyle gider silsilesine bende katıldım diye kızıyorum kendime.
Sezeryandan korkmuyorum. Daha önce oldum. Yaşıyorum gül gibi. Ama işte evde başka bir yavru daha ilgi beklerken sezeryanla uğraşmak istemiyorum. Hemen ayağa kalkabilmek daha kolay olurdu. Bide kızımın hayatına daha doğduğu gün müdahale edilmesi de rahatsız ediyor. Hayırlısı artık. Allah büyük

Bende acikinca aynen kaşar ,tarçınlı süt ya da yoğurt yiyorum . Tamamdır onu da deneyeyim şekeri cikartmayan şeyler önemli . Ay çok heyecanlı ya perşembeye ne kaldı surda bebise kavuşunca her şey unutulur. Şekerde gider bizden inşallah normale döneriz .

kesinlikle kullanmalisin.diger markalara yonelme bence.avent gogusucu cikaricilar pahali biraz ama 2.el olanlarida var .steril ettiktenn snr kullanilabilir bence.

diger bi arkadasimiz yazmis .gogusume takip emziriyorum diiye.o da aventin kelebek ucu o sekilde emzirmek güc olur diye dusunuyorum.meme ucumuz hic yok cnk.
ayrica gogus kalkani aldim ,yara v.s olursa surtunme olmasin camasira diye,hemde akan sut birikiyor kallkanda.ama bi turlu gogusume yapistiramadim.oturtamaadim nasil olucakbilmiyorim.hastane canntama koydum.hemsirelere danisicam

Canım sen göğüs ucu çıkarıcı mi diyosun yoksa göğüs kalkanı gibi biseymi resmi ekleyebilirmisin rica etsem bi ara çok iyi olur anlamadım çünkü :)

Aynen canım anneliğin korkuları endiseleri bitmiyormuş hamile kalmaya çalışıyor insan sonra kalıyor kimyasal mi dış mi diye korkuyor sonra keseyi goreyim diyosun sağlıklı olduğunu öğrenip kalp atışını duyayım diyosun:)sonra acaba sütüm gelirmi yeter mi diye düşünüyosun bir sürü densiz insan da sütün geliyomu yetiyomu diye sorar bide :)

Bende bu yazıyı daha şimdi okudum mesela asla zamanında takip edemeyecekmişim gibi hissediyodum bi ara..
evet yalnız olmak gerçekten daha iyi banada birileri geldiğinde gerçekten çok daha yoruluyorum sanırım ilk kırk gün kimseyi istemeyeceğim..

Anladım canım şimdi ne olduğunu pompa gibi bişey gördüm sanki...sifiri çok uçuk bi rakam değilse alırım bi bakim bakalım..gogus kalkanı ve lansinohta alicam zaten onlar işimi görür ozaman

Valla kafamıza takacak o kadar çok şey buluyoruz ki bazen ben bile şaşırıyorum kendime bunu nasıl kafama takabiliyorum diye aman boşver o insanlar elbet bisey bulacaklar laf söylemek için o yüzden onları takmayalim .

kahveci34 canm seninde sekerin vardi dimi? Buaralar acikma durumun nasil bn her iki saatte cok acikiyorum acliktan gozum donuyo acaba sekerdenmi
Hem de nasil acikiyorum anlatamam. Ben normalde seker olcumumu 2. Saat yaparim ama bazen o kadar dayanamiyorumnki 1. Saati yapip yemege saldiriyorum. Bu ara biraz diyeti de bozdum. Bir de sanirim benim karnim indi asagiya herkesde soyluyor. Oyle olunca mide yanmalarim cok azaldi o da aciktiriyor. Zaten6. Aydan beri hic kilo almamistim 10 gundur 2 kilo almisim.

Kızlar ben de göğüs pompası öneriyorum.ilk doğumda benim de ucu yoktu pompayla hem sutüm geldi hem vakumundan dolayi ucunu çıkardı...ama öncesinde krem sürün şimdiden biraz ucunu acıtıyor çünkü

Kesinlikle zaten önceden takardım deli gibi ama artık gram umursamıyorum çünkü bu takıntı hayatımı mahfetti..artik catir catir cevapta veriyorum yaşadıklarım insanalra ve hayata bakış açımi epey değiştirdi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…