- 30 Ağustos 2016
- 1.191
- 1.665
- 63
- 36
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #36.681
İnşallah sıkıntısiz saglıkla zamanında gelir ateş bey yarınki haberleride bekliyorum okuyabilirsem yazarim yine canımCanım son durum bekliyoruz, tansiyon biraz yüksek ve kan değerlerinde az bir şey gariplik var ama doğumu başlatmaya gerek duyacak kadar değilmiş. Doktorum yarın sabah yine kan vermem için aradı az önce, perşembe sabah da yanına gideceğim sonuçlar çıkmış olacak. Bakalım o gün ne diyecek :) belki de artık bir gün belirler.
Tavsiye ederim bi gogusumu aldi yavrum diger gogsüm buyuk ve dağinık uclu diye tutamadı bende aventin gogus ucuyla emziriyorum o goğsümu ise yarıyorCanım ben onu sadece göğüs ucu içine dönük olanlar için kullanılıyo diye biliyodum ozaman yanlış biliyormuşum sen büyütmek için kullandın ve ise yaradı ozaman bende alayim baska markanin da vardır herhalde e bebek yada jokerde varsa oralara bakayım hatta ben eczanede bile görmüştüm ama aventinkiyse ise yarayan onu alayim? Valla ıyi oldu söylediğin çok işime yarayacak gibi duruyo :)
Bende bugün oturdum bi sürü video izledim biseyler okudum emzirmeyle ilgili . Benimde göğüs ucum yok . Bebek emdikce çıkar demişlerdi . Ama son zamanlara yaklaştıkça insan korkuyormuş sütüm olmaz ,emziremezsem diye .Canım ben onu sadece göğüs ucu içine dönük olanlar için kullanılıyo diye biliyodum ozaman yanlış biliyormuşum sen büyütmek için kullandın ve ise yaradı ozaman bende alayim baska markanin da vardır herhalde e bebek yada jokerde varsa oralara bakayım hatta ben eczanede bile görmüştüm ama aventinkiyse ise yarayan onu alayim? Valla ıyi oldu söylediğin çok işime yarayacak gibi duruyo :)
Canım ben baktım hacı şerife 50 li var 34.89tl ama güvenebilirmiyim bilmiyorum bayat falan gelir diye korkuyorumBende acayip bi tembellik var yahubugün bütün gün evdeydim, sadece bebenin hediyelerini hazırlamaya başladım. Bugün biter bunlar. Çikolata konusunda sipariş vereyim dedim kararsız kaldım benim beğendiğim bişey olmadı hacı şerifte, bidaha bakıcam.
Bir de kızlar buzluğa yemek vs. yapıp koyanlar vardı, neler yaptınız? Bende yapmayı düşünüyorum. Doğumdan sonra en yakınlar bile olsa birileri gelecek eve. Hazır bişeylerim olsun.
Cok saol canm ya icim rahatladi insallah bebekler istiyordur cunku diyeti hic bozmadan devam ediyorumBende öyleyim iki saatte bisey yemem gerekiyor kesinlikle , süt , yoğurt filan yemeye çalışıyorum . Ben diyeti esnettigim halde böyleyim . Inşallah bebeklerin besin ihtiyacindandir diye düşünüyorum bende.
Iyi yapıyorsun canım ya bende doktor dedi diye esnettim ama onda da meyve , pekmez gibi şeyler yemeye çalışıyorum . Çikolata , tatlı vs. Değil . Senin günün de yaklaştı bebeğin istiyordur inşallah olumlu düşün. Bak şu an acıktım meselaCok saol canm ya icim rahatladi insallah bebekler istiyordur cunku diyeti hic bozmadan devam ediyorum
Bnde sabah kaşar yiyorum birde kivi elma yiyorum onuda tarcinla yiyorum evet canm ya bugunde gecti persembe gunu Allahi izniyle kavusucamIyi yapıyorsun canım ya bende doktor dedi diye esnettim ama onda da meyve , pekmez gibi şeyler yemeye çalışıyorum . Çikolata , tatlı vs. Değil . Senin günün de yaklaştı bebeğin istiyordur inşallah olumlu düşün. Bak şu an acıktım mesela
İyiuim cankm açılmam olması lazımmış isteBenim hić 100ü gecmedi o sancıyla doğurdum. Seninde sabahı bulmadan doğar insaallah merak etme. Iyisin dimi?
Canim giremedim baya temzilik işlerim vardı son durum ne sayfanın sonuna gelemedim daha merak ettim..Kızlar yataktan kalktım altıma isiyorum sandım su gelmiş külotta çok az kan var doktora gidicez şimdi
Ay sayfanın sonuna heyecanla gözümden uyku aka aka geldim doğurmuştur şimdiye dedim daha doğurmamışsın allah yardımcın olaun canım sağ Salim kolaylıkla kurtulursunuz inşallah dualarım seninleİyiuim cankm açılmam olması lazımmış iste
1 cm olması biraz uZdu beni acilmayi bekliyoruz insallah açılır
Bu haftalarda Doğum şekli seni çok yordu, artık hayırlısı de rahatla canım. Eğer ki normal Doğum kısmet olacaksa başlar sancın zaten. Biraz sıcak duş al, hurma ye, tarçın çayı iç filan bakalım :) ama kendini bu kadar germe artık, canına yazık.
K Kaan-merve valla aynen o hareket doğruysa hepiniz doğururdunuz. Bir hafta oldu kimse doğurmadı. Beni de eşim korkuttu, yap bakim dedi yapamayınca panikledim. Hastane odası çikolatam süslerim çantam hazır değil. Yarın ve çarşamba halledicem bunları. Sende uğraştın bayağı normal doğum için okuyorum hep ama akışına bırak istersen. Memlekette idealist işinin özünü kavramış dr yok. Benim ilk doğum olacağı halde dr geçen kontrolde normal mi istiyorsun dedi. Sorması bile saçmaydı bence. Zaten normali bu yani. Çok meraklılar sezeryana.
Bende acikinca aynen kaşar ,tarçınlı süt ya da yoğurt yiyorum . Tamamdır onu da deneyeyim şekeri cikartmayan şeyler önemli . Ay çok heyecanlı ya perşembeye ne kaldı surda bebise kavuşunca her şey unutulur. Şekerde gider bizden inşallah normale döneriz .Bnde sabah kaşar yiyorum birde kivi elma yiyorum onuda tarcinla yiyorum evet canm ya bugunde gecti persembe gunu Allahi izniyle kavusucamyavruma İnsallah dogumdan sonra hmn gecer bu şeker he birde aciktigin zaman cherry domatesle kucuk dilim ekmek ye Kuzum hic sekeri yukseltmiyo
kesinlikle kullanmalisin.diger markalara yonelme bence.avent gogusucu cikaricilar pahali biraz ama 2.el olanlarida var .steril ettiktenn snr kullanilabilir bence.Canım ben onu sadece göğüs ucu içine dönük olanlar için kullanılıyo diye biliyodum ozaman yanlış biliyormuşum sen büyütmek için kullandın ve ise yaradı ozaman bende alayim baska markanin da vardır herhalde e bebek yada jokerde varsa oralara bakayım hatta ben eczanede bile görmüştüm ama aventinkiyse ise yarayan onu alayim? Valla ıyi oldu söylediğin çok işime yarayacak gibi duruyo :)
Canım sen göğüs ucu çıkarıcı mi diyosun yoksa göğüs kalkanı gibi biseymi resmi ekleyebilirmisin rica etsem bi ara çok iyi olur anlamadım çünkü :)İnşallah sıkıntısiz saglıkla zamanında gelir ateş bey yarınki haberleride bekliyorum okuyabilirsem yazarim yine canım
Tavsiye ederim bi gogusumu aldi yavrum diger gogsüm buyuk ve dağinık uclu diye tutamadı bende aventin gogus ucuyla emziriyorum o goğsümu ise yarıyor
P Prime18 bir avazda sağlıkla kucakla bebegini insallah
Aynen canım anneliğin korkuları endiseleri bitmiyormuş hamile kalmaya çalışıyor insan sonra kalıyor kimyasal mi dış mi diye korkuyor sonra keseyi goreyim diyosun sağlıklı olduğunu öğrenip kalp atışını duyayım diyosun:)sonra acaba sütüm gelirmi yeter mi diye düşünüyosun bir sürü densiz insan da sütün geliyomu yetiyomu diye sorar bide :)Bende bugün oturdum bi sürü video izledim biseyler okudum emzirmeyle ilgili . Benimde göğüs ucum yok . Bebek emdikce çıkar demişlerdi . Ama son zamanlara yaklaştıkça insan korkuyormuş sütüm olmaz ,emziremezsem diye .
Bende bu yazıyı daha şimdi okudum meselaKızlar son 30 sayfayı okuyamadım. Bir saattir okuyorum bitmedi.yoruldum. Misafirlerim var ablamlar geldi. İki yavrusu var onunda. Brnimle oğlumla çocuklarıyla ilgilenmeye çalışıyor. Ben ona kıyamıyorum yapmaya çalışıyorum. Gelmese daha iyiydi sanki 3 gündür daha da yoruldum. Yalnızlık bazen daha iyi sanırım. Bu arada 38+1 olmuşum ya ben. Biliyordum ama tam bilincinde değildim.
Anladım canım şimdi ne olduğunu pompa gibi bişey gördüm sanki...sifiri çok uçuk bi rakam değilse alırım bi bakim bakalım..gogus kalkanı ve lansinohta alicam zaten onlar işimi görür ozamankesinlikle kullanmalisin.diger markalara yonelme bence.avent gogusucu cikaricilar pahali biraz ama 2.el olanlarida var .steril ettiktenn snr kullanilabilir bence.
diger bi arkadasimiz yazmis .gogusume takip emziriyorum diiye.o da aventin kelebek ucu o sekilde emzirmek güc olur diye dusunuyorum.meme ucumuz hic yok cnk.
ayrica gogus kalkani aldim ,yara v.s olursa surtunme olmasin camasira diye,hemde akan sut birikiyor kallkanda.ama bi turlu gogusume yapistiramadim.oturtamaadim nasil olucakbilmiyorim.hastane canntama koydum.hemsirelere danisicam
Valla kafamıza takacak o kadar çok şey buluyoruz ki bazen ben bile şaşırıyorum kendime bunu nasıl kafama takabiliyorum diyeAynen canım anneliğin korkuları endiseleri bitmiyormuş hamile kalmaya çalışıyor insan sonra kalıyor kimyasal mi dış mi diye korkuyor sonra keseyi goreyim diyosun sağlıklı olduğunu öğrenip kalp atışını duyayım diyosun:)sonra acaba sütüm gelirmi yeter mi diye düşünüyosun bir sürü densiz insan da sütün geliyomu yetiyomu diye sorar bide :)
Hem de nasil acikiyorum anlatamam. Ben normalde seker olcumumu 2. Saat yaparim ama bazen o kadar dayanamiyorumnki 1. Saati yapip yemege saldiriyorum. Bu ara biraz diyeti de bozdum. Bir de sanirim benim karnim indi asagiya herkesde soyluyor. Oyle olunca mide yanmalarim cok azaldi o da aciktiriyor. Zaten6. Aydan beri hic kilo almamistim 10 gundur 2 kilo almisim.kahveci34 canm seninde sekerin vardi dimi? Buaralar acikma durumun nasil bn her iki saatte cok acikiyorum acliktan gozum donuyo acaba sekerdenmi
Kesinlikle zaten önceden takardım deli gibi ama artık gram umursamıyorum çünkü bu takıntı hayatımı mahfetti..artik catir catir cevapta veriyorum yaşadıklarım insanalra ve hayata bakış açımi epey değiştirdi:)Valla kafamıza takacak o kadar çok şey buluyoruz ki bazen ben bile şaşırıyorum kendime bunu nasıl kafama takabiliyorum diyeaman boşver o insanlar elbet bisey bulacaklar laf söylemek için o yüzden onları takmayalim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?