2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bende öyleyim iki saatte bisey yemem gerekiyor kesinlikle , süt , yoğurt filan yemeye çalışıyorum . Ben diyeti esnettigim halde böyleyim . Inşallah bebeklerin besin ihtiyacindandir diye düşünüyorum bende.

Ben de zararsiz seyler yemege calisiyorum ama artik biktim gercekten yogurt, yumurta, balik ve tam bugday ekmegi gormek istemiyorum.

P Prime18 canım şimdiden gözün aydın diyelim hayırlısı ile sağlıkla dünyaya gelir inşallah yavrun güzel haberlerini yarın okuyalım inşallah

Ne bileyim ssvd yapmak istediğim için doktorum olmadan doğum başlasın istemiyorum. Eğer doktorum olmazsa diğer doktorlar direk sezeryan yapıyor. Ama yavaş yavaş kendimi ona da alistiriyorum.ikinci dogumum sezeryandı ilk iki gün zorlandım sonra bişey olmadı ama yinede normal yapmak istiyorum . Rabbim bana normal yapmayı nasip eder inşallah

Kızlar bakıldı şimdi daha 2 cm açıklık var epidural icin mecbur bekliyoruz 4 saat sonra tekrar bakılacak serum bağlandı yemek yiyemedim Çünkü uyumaya çalışmalısın sabaha enerjin gerek dediler şimdi yatıyorum herkesi gönderdi hemşire :) eşimle en yakın ark kaldı

Canım sen göğüs ucu çıkarıcı mi diyosun yoksa göğüs kalkanı gibi biseymi resmi ekleyebilirmisin rica etsem bi ara çok iyi olur anlamadım çünkü :)
canim resim ekleyemedim bi türlü goğus ucu çıkarıcı kullanıyorum gogus ucum dağınik oldugu için avent kelebek gogüs ucu yazinca google çıkıyo hemen

Ben de zararsiz seyler yemege calisiyorum ama artik biktim gercekten yogurt, yumurta, balik ve tam bugday ekmegi gormek istemiyorum.
bende öyle ya hep aynı şeyleri yemekten yoruldum . Allah yardım etsin şeker hastalarına. O zararlı bu şekeri çıkartır diye diye bi kalıyorum. Çevremde de anlayan insan yok . Aman hamilesin ye gitsin diyorlar daha bi sinir bozucu . Az kaldı inşallah doğumdan sonra geçer şekerler .

Sabah Kanamam basladi kizlar plesanta previa totalis vardi bende.Doktora geldim bugun aliyoruz bebegi dedi.Cok şükür sag salim aldim kizimi kucagima.2800 48cm dogdu.Genel anestezi oldum.İlki de spinaldi ben genel anestezide daha az agri hissettim ayilmam da zor olmadi.Bebegim mememi tuttu şimdilik sütüm yok ama sarı su geliyor mamayla da takviye yapiyoruz.Allahim size de tattirsin bu güzel duyguyu.Sag salim alin kucaginiza bebisleri

İnsallah canm ya bi dene bn hp domates yiyorum domates cok iyi geliyormus sekere evet cok heycanlim gun gecmiyo cok şükür bugunde gecti yarinida gecirsem Allahi izniyle kavusurum yavruma dua et canm

Demk bebek istiyordur yememizi canm hepimizde olduguna gore normaldr insallah bnde bir haftada 1 kilo almisim bu iki haftadr cok yiyorum insallah dogumdan sonra gecerde sagligimiza kavusuruz ya

medelanin elektrikli gogus pompasini kullandim ilk bebegimde ,gogus ucumu hic cikarmadi.sagdim biberonla icirdim.hani batık gömükde degil meme ucum aslinda .nohut kadar diyebilirim .hic faydasi olmadi bana.emziremedigim icin o duyguyu tadamadigim icinde cok aglamistim
aventin urununu deneyince bi baktimki bebegin agzini doldurucak kadar buyutuyor.kim akil edip cikardiysa Allah razi olsun ondan.

Allah bağışlasın kuzum anali babali buyusun bnde persembe gunu sezaryen olucam genel anesteziyle insallah bnde senin gibi kolay ayılırım

bi avazda kurtulmayi nasip etsin Allah.epidural harika bisi canim.dogumunun tadini cikar .

Canım sudo kremi araştırdım baya, bana kalırsa çok masum bir ürün değil. Vazelin benzeri ve petrol türevleri içeriyor. O yüzden ben kullanmamaktan yanayım.
Yaaa ben buyuk oglum icin almistim, kresteki ogretmeni tavsiye etmisti ki faydasini da gormustum. Peki mustela mı alayim onu hastane cantasindan cikarip. Bepantol berbat zaten, destin den de memnun kalmamistim. Kafam karisti

Allah bağışlasın kuzum anali babali buyusun bnde persembe gunu sezaryen olucam genel anesteziyle insallah bnde senin gibi kolay ayılırım
İnşallah canim hic tedirgin olma ayilmam yarım saati bile almadı.Rahat ol ki cok büyük korkuyla girdim ben cok stresliydim.Ona ragmen her sey yolunda gitti çok şükür.Senin de guzel haberlerini alırız burdan Allahin izniyle

Allah razi olsun canm ya iyi oldu yazdigin cok rahatladim insallah Robbim kismet ederse bnde guzel haber veririm canm gene bsy sorucaktum sutun hmn geldimi

Tamam canım yazarım inşallah bakalım hangi günü seçti göreceğiz.

Ilk bebisini kucagina almak icin gun sayan tatlış anneler, oncelikle hepimiz saglıkla ve vaktiyle bebislerimizi koklarız insallah.

Sütüm yeter mi diye merak edenler, bebek dogduktan sonra kilosu tekrar ölçülüyor yaklasik 24 saat sonra. Eger kilo kaybı varsa onlem olarak mama bile icirebiliyorlar sarılık olmasin diye. Ben dogumdan sonra emziremedim, mama vermek zorunda kalmıştık.

Emer mi diye dusunenler, merak etmeyin o minicik parmakcıkları emmeye anne karninda başlıyorlar, biraz zor olabiliyor ama pes etmek yok. Her bebek birbirinden farklı, hepsi biricik. Baskalariyla kiyaslamayin, kiyaslayanlara izin vermeyin. Lohusaligin altina siginip agizlarinin payını verin.

Takıntı yapiyorum diyenler, her sey cok guzel olacak, ilk gunler cok zor olabiliyor. Eve bomba dusmus gibi bir karmasa ve kaos ortami olusturan herkesi kovalayin. Strese girerseniz "sutum azalir bunaltmayin beni" diyin hiiiiccc tedirgin olmayin duygularinizi dile getirmekten.

Sonuc olarak, siz annesiniz o sizin canınızın parcasi. Hic kimse bebeginizi sizden daha fazla dusunemez ve sevemez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…