2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bende aynı soruya cevap arıyorum ne yesem kilo alır su 10 gün içinde,,,, bulduğum cevaplar akşam sabah süt. Kaşar peynir . Et. Yumurta protein ağırlıklı beslenme yani hamur işlerinin faydası yokmuş

Evet canım bende kesiden çok korkuyordum ama dr beni baya rahatlatti.eger kesik atılmazsa idrar tarafına yada anüs tarafına yırtık olursa o daha zor toparlanıyor dedi.kesi atınca 4 yada 5 dikiş olur en fazla sezeryande 7 kat deri kesiyoruz iyileşme süreci daha uzun olur kesiye göre dedi.benim hemen toparlanmam lazımki 3 aylıkken ise basliycam

Bebeğinle gene bağ kurarsın. Gene kimseyi çağırmana gerek yok emin ol. Eşin bir hafta boyunca yanında kalsın yeter. Benim normal diye istememin sebebi oğlum da var. Ve aysnrzn ve vişnelitıtram hibi ikinci doğumu yapan arkadaşlar gibi dikişlerimin zorlanması. Oğlum çok hareketli bana çok düşkün. Yoksa inan sezeryan o derece kötü değil. Sana bağlı hepsi. Oğlum doğduğunda kimseyi yaklaştırmadım. Herşeyini yaptım. İlk üç gün ev işi yapamadım. Boşver evi. Yemek dışardan söylersin ben buzluğa atmıştım hep. temizliğe abla geliyordu senin. Sjkıntı yapma. Sen o bağın alasını kurarsın sen kuramazsan biz ölelim kızım

Evet bazen yalnızlık daha bir sakinlik ve rahatlık :) hele ki o kadar çocukla son günler zor olabilir tabi. Bu koşturmaca arasında hoooop geliverecektir senin bebek :)
38 bitmiş dün ve benim kız hala gelmiyor. Okadar koşturmacanın içinde düşün polislik yaparken abisi de 40+0 da tenezzül etti. Bu da öyle olacak. abisi gibi güçlü olsun ama inatçı olmasın yazık bana yahu

Herkese çok teşekkür ederim kızlar, tek tek alıntı yapamadım, 36+6 ile 2700 ile dünyamıza geldi. Spinal anestezi oldum .. emzirmeyle uğraşıyoruz, çok yoruluyor.
Darısı daha Doğum yapmayanlara inş.
Gözün aydın cnm.Az az emerek de olsa sütün yarar cnm birazcık daha büyüsün güçlensin annesi o zaman seni emzik gibi kullanır minnoşun hiç merak etme

O zaman sezeryana hazırla biraz da kafanı, sen aramızdaki en pozitiflerdensin. O bebekler iki yoldan biriyle çıkacak, bak Mart ayında konuşurken hatırlayıp güleceğiz hepsini.
Zaten yapacak baska bir sey yok. Ss kanunu suan hayatimin orta yerinde.

Hayirlisi artik. Ev isi filan umrumda degil zaten. Yemekte sorun degil. Dertlerim.onlar degil. Bilmiyorum derdim ne isin ilginci. Sadece hayalkirikligi sanirim.

Bu hafta gelecek bence :) ama inatçılığı konusunda kendini alıştır, o bir kovaburcu :)

Olur insaallah. Nesrin hanımama gittin hemen 4 cm bulur bulmaz yaparlar epidural iyi düşun iyi olsun.
Nesrin hanıma geldik direk kuzum
Hala bakmadılar tekrar açılmaya
Zaten geldigimde sancım yoktu daha saat 7 8 gibi sancım başladı
Yürüdüm baya
Şimdi tekrar nst bağladılar
Sancılarım çok sık degil 80 90 ancak
Acilmisimdir insallah

Benim hić 100ü gecmedi o sancıyla doğurdum. Seninde sabahı bulmadan doğar insaallah merak etme. Iyisin dimi?

kahveci34 canm seninde sekerin vardi dimi? Buaralar acikma durumun nasil bn her iki saatte cok acikiyorum acliktan gozum donuyo acaba sekerdenmi

Arkadaşlar demiştirmutlaka ben geriden okuyorum ama kalp atışları normal ve sancın da yok cnm hurmayada devam et ara verme o kadar etkisi olmaz diye düşünüyorum ben kızımda bir ay önce başladım 41. Haftada anca doğurdum

Bebekler son haftalar daha çok besine ihtiyaç duyarmis ondan da olabilir. Ama sekerde etkiliyor bence . Bende iki saat olmadan açıkmış oluyorum
İnsallah öyledir canm ya bu hafta surekli acıkıyorum her iki bucuk saate bsyler yiyorum ama bazen ekmek yemiyorum ondanda olabilir diye düşünüyorum

Canım ben onu sadece göğüs ucu içine dönük olanlar için kullanılıyo diye biliyodum ozaman yanlış biliyormuşum sen büyütmek için kullandın ve ise yaradı ozaman bende alayim baska markanin da vardır herhalde e bebek yada jokerde varsa oralara bakayım hatta ben eczanede bile görmüştüm ama aventinkiyse ise yarayan onu alayim? Valla ıyi oldu söylediğin çok işime yarayacak gibi duruyo :)

Canım onu dr makineden bakıp söylüyormuş duyduğuma göre sancı gelince makineden bakıp sancı geliyo şimdi ıkınacaksın diyomus sıfır sıkıntı yani:)
O doktordan doktora değişiyormuş cnm arkadaşım sıfır sancı ile doktorun sancıyı görüp ıkın demesi ile ıkınıyormuş ama bende ilacı erken kesti doktor sancıyı hissetmezsen ıkınamazsın diye birde ben hep sancı çektim sadece daha ağır çekicekken daha hafif çekmişim

İnsallah öyledir canm ya bu hafta surekli acıkıyorum her iki bucuk saate bsyler yiyorum ama bazen ekmek yemiyorum ondanda olabilir diye düşünüyorum
Bende öyleyim iki saatte bisey yemem gerekiyor kesinlikle , süt , yoğurt filan yemeye çalışıyorum . Ben diyeti esnettigim halde böyleyim . Inşallah bebeklerin besin ihtiyacindandir diye düşünüyorum bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…