2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Canım ilk doğumlar sabır işi, normal böyle sürmesi. 4 saat sonra yine yazarsan sonucu diye bekliyor olacağım. Allah kolaylık versin.

Gözün aydın, çok sevindim. Rabbim sağlıklı mutlulukla büyütmeyi nasip etsin. Uzun, mutlu, şanslı bir ömrü olsun :)

Aaa benim bebek tersken ben de okumuştum bunu plateste sanırım kedi pozisyonu diyordu hoca yaptırırken

Yaaa ben buyuk oglum icin almistim, kresteki ogretmeni tavsiye etmisti ki faydasini da gormustum. Peki mustela mı alayim onu hastane cantasindan cikarip. Bepantol berbat zaten, destin den de memnun kalmamistim. Kafam karisti

Benim fikrim ondan yana canım, mustelanın ürünleri içeriğini okuduğunda daha iyi görünüyor.

Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin, aceleci subat bebisleri. Yarin bizim icin de kokla meleğini

Ağzına sağlık, aynı fikirdeyim :)

P poffi ay tam bnm kafamdaki korkulara cvb yazmissin canm ya suan karma karışık duygular içerisindeyim dogumdan sonra annm esim hariç kimseyi istemiyorum cok kalabalık olucak ev bn zaten genelde de kalabalık sevmiyorum bilmiyorum nasil olucak

Yaaaa o an bebeğimi kendimizi mi rezil olmayı mı düşüncem şimdiden aklım karıştı

Doğum yaptim çok şükür aksam saat 11:40 da 3020gr 48cm 36+2 haftada doğdu minigim çok şükür yanimda şuan iyiyiz darısı basiniza inşallah

Gözün aydın canım, bir bebişimiz daha kavuştu ailesine :) her birinizle mutlu oluyorum, ben Doğum yapsam da hepiniz yapana kadar heyecanım sürecek sanırım :)

Sağlık, mutluluk, başarı dolu bir ömür diliyorum bebeğine. Sana da bol süt, gazsız geceler :)

Cnm 5 saat o ce 36+2 de normal doğum yaptım bebegimde bende iyiyiz şuan çok şükür kalbini ferah tut

Amin cnm insallah , hepnize bende kolay ve saglikli doğumlar diliyorum allahin izniyle

KiZlar hala açıklık bekliyorum bi ara sancım yok oldu neredeyse uyuyacak gibi oldum şimdi tekrar geldi
Açıklığım olsa da epidural alabilsem diye dua ediyorum 12 saat oldu tik Yok hala 2 cm açılma

Allah razi olsun canm ya iyi oldu yazdigin cok rahatladim insallah Robbim kismet ederse bnde guzel haber veririm canm gene bsy sorucaktum sutun hmn geldimi
Sütüm hala gelmedi canim ama sari su geliyor ve mutlaka 2saatte bir emziriyorum süt olsa da olmasada emzirmek lazim bol bol

KiZlar hala açıklık bekliyorum bi ara sancım yok oldu neredeyse uyuyacak gibi oldum şimdi tekrar geldi
Açıklığım olsa da epidural alabilsem diye dua ediyorum 12 saat oldu tik Yok hala 2 cm açılma

Rabbim gücünü artirsin kısa sürede açıklığın artar inşallah

Son zamanlar uyku yok gerçekten, sabahı zor ediyorum, herşeyide kafaya takıyorum, herkes benim gibi mi acaba, artık sola dönemiyorum kasığıma kramp giriyor, hep sağa dönük yatmaktan sırtım döküldü.İnşallah bebişlerimize sağa salim kavuşuruz..Doğum korkusu da sardı eşimede taktım herşeyi batıyoo:))

Tebrik ederim canim allah uzun saglik omurler versin bebisine. Darisi bizim basimiza.

Olumlu düşün canım, bak ne güzel başladı Doğumun ve biraz uzun da olsa iyi gidiyor, gidecek. Eğer doğruysa 2 cm den sonra daha kolay diye okudum bu hafta.

Allah gücüne güç katsın, sağlıkla gelsin minik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…