2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Evet canım çok haklısın bugün gündüz hiç hareket etmedi ağlamaktan canım çıktı sonra dedim ki napıyorum ben ne gerek var böyle stres yapıp onu orda huzursuz etmeye. Binlerce kadın bebek hayali kurarken yada düşükle sonuçlanıp ağlanıp toparlanırken bi sezeryan ve kilo takıntısı için bunu ona yapamazsın dedim. Sonra oturup saatlerce onunla konuştum çünkü bebekle iletişimin işe yaradığına çok inanıyorum ve yaklaşık 2 saattir çok güzel tekmelee yiyorum. Desteğin için teşekkür ederim bazen bi yorumunuz bile beni kendime getiriyor iyiki varsınız umarım çok sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız

Canim yazdin mi kacirdim ama suyun nasilmis? Hareketsizligin suyun azalmasiyla bir ilgisi var mi?

Suyum gayet iyiymiş canım, bir sıkıntı yokmuş bebeğin gelişiminde de bir sıkıntı yok dedi ama bu yaşlanmanın biraz fazla olması bebeğe giden oksijeni azaltıyomuş hareketsiz oldupunuda görünce takip edelim dedi. Cumartesiyi bekliyorum işte heyecanlıyım bir de beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum son zamanlarımsa ne verirsem ne kadar besleyebilirsem kardır diyorum. Bolca taze sıkılmış meyvesuyu mümkünse elma suyu içilmeliymiş canım

Masallah canim rutine bagladin gidiyorsun :)) ne zaman dogurceksin sen nst ye falan girmis miydin açıklık baklimis miydi
Cnm sezeryan gözüyle baktıkları için hiç açılma falan bakmadılar. Nst de 3-4 günde bir giriyorum. Her defasında biraz daha artıyor şiddetleri. Perşembe gene gideceğim bakalım hayırlısı

Hadi bakalım hayırlısı o zaman :)

Ay kizlar bnmde göğüslerim cok kotu oldu uclari parca parca et gibi ayrildi cok agriyo bana hemsire zeytinyag sur dedi siz ne kullaniyorsunuz
Sağlık ocağındaki ebe tahinin üzerinde biriken yağı sürmemi söylemişti ben tahin fabrikasındaki tanıdığımdan işlenmemiş susam yagi getirttim onu sürüyorum.Lansinoh alicam bende daha almadım n11 de 40 ml 35 tl uygun geldi bana eczane 45 demişti.

Ya benimde aklımda o soru var o kadar ıkınma acının arasında nasıl büyük yada küçük tuvaleti kaçırmıcaz
Ablamin doğum sancılarını çekerken yanındaydım ben ikin diye yere dizlerinin üzerine çöktürüp oturttular benim büyük tuvaletim geldi dedi ablam kaldırmadılar sen oyl e saniyosun bebek bastırıyor ikin dediler ablam bir güzel yaptı büyük tuvaletini hasta bezi seriliydi zaten altinda aldilar hemen olabiliyor boyle seyler elinde degil sonucta

Hayaller ve hayatlar misaliyiz bu ara. Hayalini kurduğumuz şeyler bize ters köşe yapıyor demek ki ama yinede umutsuz olma. Doğum anında dönen bebekler biliyorum sen pozitif ol bol bol konuş onunla. Üzüldüğünü dönmesi gerektiğini söyle. Elinden gelenin fazlasını yaptın gerisi bebişlerin keyfine kalmış bişey. Üzülme diyemiyorum çünkü kaç kere desemde üzülceksin o yüzden sadece pozitif olmaya çalış iyi düşün iyi olsun ve umarım herşey güzel gönlüne göre olur

Evet bazen yalnızlık daha bir sakinlik ve rahatlık :) hele ki o kadar çocukla son günler zor olabilir tabi. Bu koşturmaca arasında hoooop geliverecektir senin bebek :)

Kızlar selam 3 gündür okumuyordum tam 3 saattir ancak bitirdim 350 mesajı @gsm_lee rabbim kolaylık versin inşallah bir avazda doğsun bebegin benimde yarın kontrolüm var son kontrolden sonra 10 gün geçmiş oluyor bakalim prensesim nasil geçen hafta temizlik yaptırdım ben ev mis gibi oldu.Nevresimlerimiz dikildi geldi bugün düzenledim odayı.Dış çekimimizide yaptirdik hazırlıklar tamam hazır kıta bekliyoruz prensesimi Yanlız bana normal doğum icin çatı uygun dedi ve normali bekliyoruz ama magnezyum kullanıyorum kesmedi hala yorumlarda 35.haftada bıraktım diyen olmus bana neden biraktirmadiki

Bende börek kurabiye yapayım demiştim. Köfte normalde de yapıp koyuyorum. Kimyon koyuyorum normalde içine gaz yapmaz herhalde. Yaprak sarmak da mantıklı. Yarın yapmaya çalışayım ufaktan, benim günüm erken ama ne olur ne olmaz bebe çıkıp gelir bide

Herkes doğuracakta buraları ben bekleyeceğim hissi var içimde

Ben senle beklerim hiç belirtim yok. Çatı ağrısı falan diyorlar nasıl bişey bilmiyorum bende olmuyor.

Canım hareket et merdiven inip çık ufak ufak açılmayı artırıyormuş. Allah yardımcın olsun. Kolaylıkla bi avazda gelir inşallah. Normal doğum olacak inşallah

Evet canm Bnde lansinoh sipariş verecektim en gec uc gunde geliyormus eczaneden 50 tlye aldim zaten gec kaldim bilseydim onceden baslardim

Bende ciktim.kontrolden. bebek hala ters. Doktorum donmesi zor artik diyor 9 subat sezaryen gunu yazdi. Oncesinde donmezse yada dogmazsa 9 subat gozukuyor

Üzme canım kendini, demek ki hayırlısı bu. Eğer normal olacağı varsa sezeryanda önceki gece dönüp sancıları bile başlatabilir.

Benim kendi fikrim kimse gelmesin kendi işimi kendim halledeyim. Bana daha zahmet geliyor birinin kalması tabi böylr söyleyemedim ve gelecekler
Benim eşim şehirdışında kalıyor. Oğlumla yalnızım. Ona artık yeteniyorum sıpa çok şey istiyor. Taşınalı 2 hafta oldu acil durum vs olunca oğlumu bırakıcak kimse yok. Eşim yanımda olsa zaten sorun değil de sırf oğlum için bide manevi destek olsun istedi ablam. Ama çalışan kadın 2 dönem ortası bir hafta tatili var ona da kıyamıyorum

Selam.amin canm inş hepimizin. Ben ilk doğumumu normal yaptım epizyo yaptı doktorum özellikle ilk doğumlarda büyük ve istemsiz yırtıkları önleyebilmek adına yapıyoruz dedi idrar kaçırma yada hissizlik olmadı ama 3/4tane dikişim olduğu için 1 hafta oturmakta zorlandım dediğin gibi ama sezeryanla kıyaslayınca daha az korkutuyor beni inşallah isteyen herkese normal doğurmak nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…