2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Bu ne karamsarlık, bak geldik bu günlere çok az kaldı. Ben de bazen negatifleşiyorum, sonra napıyorsun ben diyorum. Mart ayında tam 3 yıl olacak, ben bu bebeği bekleyeli. Nitekim tüp bebek grubundaki arkadaşlarımla yazışıyorum hala, ne umutsuzluklar var diyorum.
Güzel şeyler düşünelim canım, olumlu enerjileri çekelim kendimize. Bak gör ne güzel olacak her şey

KiZlar hala açıklık bekliyorum bi ara sancım yok oldu neredeyse uyuyacak gibi oldum şimdi tekrar geldi
Açıklığım olsa da epidural alabilsem diye dua ediyorum 12 saat oldu tik Yok hala 2 cm açılma
Canim uyandim ilk sana baktim dogurdun mu diye. Moralini bozma hic 4e gelince sonrasi haman aciliyor. Ne guzel bak bebisini almana az kaldi, dogum aninin tadini cikar, ileride en guzel ani olacak sana.

Su an sana nasil anlatabilirim bilmiyorum ama aynen benim hissettiklerimi yazmissin. Uyku yok, dogum baslar mi panigi, suni sanci cekip cekip sezeryana alirlar mi, sutum gelmezse naapicam. Sabah esim niye bu kadar agrasif uyaniyorsun anlamadim diyor. Tabi ona soyleyemedim ama sabah taktim ya sutum gelmezse kv yanimizda olacak herkese anlatmaya baslarsa emziremiyo sutu yok falan diye onlara taktim.

Gözün aydın cnım sllah analı babalı büyütmeyi nasip etsin sütün çoğalır gelir inşallah merak etme. Amin inşallah

Haklısın canım, bende 1seneden fazla bekledim bebeği..çok mutluyum o konuda. Eşim sinir etti üstüne sardı bi olumsuzluk, akıl edemiyo hiç bişeyi, yardım bekliyorum söylemeden hiç bişeyi yapmıyo, söyleyincede erteliyo, niye yapmadın sorusuna cevabı unuttum diyo sürekli. Artık hayatımız iyice zorlaştı, zaten 37.haftaya kadar çalıştım, evin işleri hep üstümde..biraz hayatımı kolaylaştırması gerekmezmi, her an doğum olacak, hazırlık ve ev işlerinin bi yola girmesi lazım, söyledm herşeye yarın yaparım, biraz dinleneyim bilmem ne..valla bu konu daralttı beni..neyse ben bebeğimi ve kendimi düşünmek zorundayım.söylenincede bana cevabı hayat enerjisini emiyomuşum..

Cnm niye bu kadar panik stres yapıyorsun. hem senlen yakın haftalardayız bunları düşünme şimdiden, sonuçta normal hamilelilik 40 hafta , hatta 42,43'de gelenlerde var.tabi erken de olabilir ama bilemeyiz ne olacağını , akışına bırakmak en güzel şey artık, Allah bilir demek hayırlı dua etmek. Kaderimizde ne varsa göreceğiz. ama tabi şu an yapabileceğimiz en somut şey çantamızı hazırlayıp , dua edip beklemek. süt olayına da takılma inşallah gelir hepimizin biraz uğraşmak da gerekebiliyormuş, ama en kötü , dünyanın sonu değil mama denilen birşey var. benim yeğenim mama yedi çok şükür şu an da gayet çok zeki bir çocuk.

Kızlar 4 cm oldum epidural bağlandı şükür gerçekten epidural mucize anam ağladı 14 saat sancı ufakta olsa etkiledi derman kalmadı şimdi çok iyiyim sadece kasılma hissediyorum sancı yok
Suni sancı veriyorlar ufaktan açılmam olsun diye
Dua edin
Hepiniz iyi ki varsiniz

Insanin bedeni çok enteresan nasil düşünürsen kendini ona hazırlıyor. Oğlum hep yukaridaydi dedimki bu cocugun günü gecer doktor da verir suni sanciyi inmez asağıya sezeryana alır beni. Inanki aynisini yasadim. 40+2 de Hem de 6 cm aciklikla epidural takilmis prensensler gibi sancimi karsiladigim sirada kalp atislari inip cikinca doktor riske atmadi. Sütü hic kafama takmamistim cunku zaten bebegi hisseder hissetmez oksitosin hormonunun salgilandigini geleceğini düsunuyordum hep. Ki geldi elhamdulillah annem bile yanimda hep sütün yok diyordu ben var deyip sıkıp gosteriyordum tabi yeterli gelmiyo en basta bebege mama takviyesi yaptik en basta sonra hep güzelce emdi. Dogumdan kilo vererek çıktıgim için cok zayiftim kimseye sutun az cok muhabbeti yaptirmadim asla. Böyle soyleyenlere gögus pedi kullaniyorum islaniyor hatta dedim ki 2.aydan itibaren oyle oldu hep hakketen. Demek istedigim vücüdumuzu yönetmek Allahın izniyle bizim elimizde

rabbim yardımcın olsun. hayırlısıyla bir avazda kurtul

Evet herşey tüm hayat hikayem film şeridi gibi. Sanki hep bana hasızlık yapılmış. Ben sütten çıkan ak kaşık misali hiç günahım yok havasındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…