2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
epidural çok iyi olmuş. bir an önce doğur inşallah

Heyt be korkan kadına bak canavar gibi 14 saattir bekliyo maşallah. Dayan ipek böcüğü geliyon aramıza

Ay nasil sevindim bundan sonrası çok kolay emin ol. Epidural ve suni sancıyla artacak açıklık az kaldı kucağında olacak

ben de konsantre olmaya calisiyorum ama ozellikle gece yatinca ve uyuyamayinca butun psikolojim bozuluyor. Her gece biseye takiyorum resmen. senin sezeryandan ne kadar zaman sonra sutun geldi canim?

ben de konsantre olmaya calisiyorum ama ozellikle gece yatinca ve uyuyamayinca butun psikolojim bozuluyor. Her gece biseye takiyorum resmen. senin sezeryandan ne kadar zaman sonra sutun geldi canim?
Benim duygularımı yazdın resmen. Aynen böyle hissediyorum yazdıklarını okudum hep aynı. Sütüm gelmezse kv söyleyecekleri bide bende kalacak açık açık çok kalmasanda olur dedim yok kalacağım diyor anlam veremiyorum.

Canim hayirlisiyla kolay bir dogum olur ins ikinizde saglikla sihhatle cikin dogumhaneden ins

Ya sorma bizimki de 3 ayligina geliyor. Aslinda gelsin istiyorum yemekleri yapar, bebegi de gonul rahatligiyla birakirim simdi hakkini yemeyeyim ama iste evde olan biteni baskasina anlatir diye takiyorum. Yoksa sutum gelmese esime de tembihlerin kimseye aciklama yapmak zorunda degiliz bu bizim ozel durumumuz diye ama kv her gelene anlatir.

Ya ben kendi annemi bile istemiyorum o süreci rahat atlatmak istiyorum niye bu kadar kalmak istiyorlar anlam veremiyorum...
Ben açık açık diyecegim eşim zaten izinli olacak boşyere rahatınız bozulmadın biz iyiz diye

Aklım sende girip girip bakıyorum. Sağlıkla doğum haberini de alalım inşallah

Ben aldim guzel ama ince olanlar ucunu cok belli edecek gibi evde rahat olur da disarisi icin NBB`den normal kalipli emzirme sutyeni de aldim.
Ben almistim iade ettim canim begenmedim. Cünkü ön kisminda dikis var hos durmadi. Tabi zevk meselesi deneme şansiniz varsa magazadan daha iyi olabilir
Ben aldım... bedenini iyi bakmak gerekiyor... kullanımı güzel ama alt kısmı beni biraz rahatsız etti yada koca göbekle ben rahatsız oldum
Teşekkür ederim Kızlar yorumlar için yine de ben internetten almayayım en iyisi bir gidip bakmak lazım bedeni ayarlamak lazım boş yere almış olmak istemem bakınca biraz kalın gibi ince olması iyi olmaz ama canlı canlı almak en iyisi

Çikinca hemen geldi sarı şekilde oluyor emmişti oğlum hemen.tabi ben oncesinde normal doğum sürecini yasamis olmamim etkisi olduguna inaniyorum.Sonra yavas yavas artiyor bir hafta sonra falan tam gelmisti artik

Biliyor musun ayni durumu yasadim, o yüzden yazdim zaten. Hastane donusu eve bir girdim ki 6-7 kisilik bir ekip bekliyor evin icinde. Annem ben ve esim de gelince 10 kisi. Herkese gulumsedim, odanin cok havasiz oldugunu, dikislerimin cok acidigini ve yorgun oldugumu soyledim. Misafirleri de cümleten degil de cekirdek aile seklinde kabul ettim. Sen dert erme sakın bunları. Inan ki cozuluyor, bisuna dert ettim diyorsun.Etrafindaki insanlar sana uymak zorundalar kalabaligi sevmiyorum demek yerine, "evi havalandiramiyorum kalabalik olmak iyi degil hasta olmasin bebegimiz" de inan ki dogumdan sonra herkes sana anlayis gösterecektir

Kızlar kızımdan bilmeme rağmen ilk gün bi telaşlandım sütüm gelmeyecek mi acaba diye. Ama ilk iki gün çok az geliyo bunu sütüm az diye düşğnmeyin sakın. Sıkınca bi damla geliyorsa tamam. Hemşire midesi zeytin kadar zaten ona yeter dedi. İşte sürekli emzirmek lazım sıcak duş da iyi oluyor. 2 günden sonra çoğalmaya başlıyor. Bu süreçte yetmiyo mama verelim diyenlete kulak asmamak lazım. İlk günler Sütüm o kadar az olmasına rağmen sürekli kan şekeri ölçüldü çok düşük çıkmadı. Demekki az da olsa yetiyor onlara

Hislerime tercüman oldun tüm herşey bizde başlıyor bizde bitiyor o yüzden bende lohusalığın altına sığınıp canımı sıkanları şutlamayı planlıyorum . Kimseyi çekmeyeceğim kararlıyım

canim resim ekleyemedim bi türlü goğus ucu çıkarıcı kullanıyorum gogus ucum dağınik oldugu için avent kelebek gogüs ucu yazinca google çıkıyo hemen
Bende ekleyemedim neyse anladım ama fiyatı uygunmuş jokerde vardır Herald e ordan bakarım artık sağol:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…