- 3 Ekim 2012
- 2.434
- 2.339
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #36.761
Ya ben oğlumda aldım hiç kullanmadım rahat edemedim. Normal sütyenden çıkarıl göğsümü emzirdimBen aldim guzel ama ince olanlar ucunu cok belli edecek gibi evde rahat olur da disarisi icin NBB`den normal kalipli emzirme sutyeni de aldim.
epidural çok iyi olmuş. bir an önce doğur inşallahKızlar 4 cm oldum epidural bağlandı şükür gerçekten epidural mucize anam ağladı 14 saat sancı ufakta olsa etkiledi derman kalmadı şimdi çok iyiyim sadece kasılma hissediyorum sancı yok
Suni sancı veriyorlar ufaktan açılmam olsun diye
Dua edin
Hepiniz iyi ki varsiniz
Heyt be korkan kadına bak canavar gibi 14 saattir bekliyo maşallah. Dayan ipek böcüğü geliyon aramızaKızlar 4 cm oldum epidural bağlandı şükür gerçekten epidural mucize anam ağladı 14 saat sancı ufakta olsa etkiledi derman kalmadı şimdi çok iyiyim sadece kasılma hissediyorum sancı yok
Dua edin
Hepiniz iyi ki varsiniz
Ben aldım... bedenini iyi bakmak gerekiyor... kullanımı güzel ama alt kısmı beni biraz rahatsız etti yada koca göbekle ben rahatsız oldumKızlar Pentinin emzirme sütyenini alan var mı nasıl acaba şu an 3 al 2 öde var
Evet haklisin kullanip karar vermek lazim. Ben normal denedim begendim ama emzirirken ac kapat nasil olur bilemiyorum tabi..Ya ben oğlumda aldım hiç kullanmadım rahat edemedim. Normal sütyenden çıkarıl göğsümü emzirdim
Ay nasil sevindim bundan sonrası çok kolay emin ol. Epidural ve suni sancıyla artacak açıklık az kaldı kucağında olacakKızlar 4 cm oldum epidural bağlandı şükür gerçekten epidural mucize anam ağladı 14 saat sancı ufakta olsa etkiledi derman kalmadı şimdi çok iyiyim sadece kasılma hissediyorum sancı yok
Dua edin
Hepiniz iyi ki varsiniz
ben de konsantre olmaya calisiyorum ama ozellikle gece yatinca ve uyuyamayinca butun psikolojim bozuluyor. Her gece biseye takiyorum resmen. senin sezeryandan ne kadar zaman sonra sutun geldi canim?Insanin bedeni çok enteresan nasil düşünürsen kendini ona hazırlıyor. Oğlum hep yukaridaydi dedimki bu cocugun günü gecer doktor da verir suni sanciyi inmez asağıya sezeryana alır beni. Inanki aynisini yasadim. 40+2 de Hem de 6 cm aciklikla epidural takilmis prensensler gibi sancimi karsiladigim sirada kalp atislari inip cikinca doktor riske atmadi. Sütü hic kafama takmamistim cunku zaten bebegi hisseder hissetmez oksitosin hormonunun salgilandigini geleceğini düsunuyordum hep. Ki geldi elhamdulillah annem bile yanimda hep sütün yok diyordu ben var deyip sıkıp gosteriyordum tabi yeterli gelmiyo en basta bebege mama takviyesi yaptik en basta sonra hep güzelce emdi. Dogumdan kilo vererek çıktıgim için cok zayiftim kimseye sutun az cok muhabbeti yaptirmadim asla. Böyle soyleyenlere gögus pedi kullaniyorum islaniyor hatta dedim ki 2.aydan itibaren oyle oldu hep hakketen. Demek istedigim vücüdumuzu yönetmek Allahın izniyle bizim elimizde
Benim duygularımı yazdın resmen. Aynen böyle hissediyorum yazdıklarını okudum hep aynı. Sütüm gelmezse kv söyleyecekleri bide bende kalacak açık açık çok kalmasanda olur dedim yok kalacağım diyor anlam veremiyorum.ben de konsantre olmaya calisiyorum ama ozellikle gece yatinca ve uyuyamayinca butun psikolojim bozuluyor. Her gece biseye takiyorum resmen. senin sezeryandan ne kadar zaman sonra sutun geldi canim?
Canim hayirlisiyla kolay bir dogum olur ins ikinizde saglikla sihhatle cikin dogumhaneden insKızlar 4 cm oldum epidural bağlandı şükür gerçekten epidural mucize anam ağladı 14 saat sancı ufakta olsa etkiledi derman kalmadı şimdi çok iyiyim sadece kasılma hissediyorum sancı yok
Dua edin
Hepiniz iyi ki varsiniz
Ya sorma bizimki de 3 ayligina geliyor. Aslinda gelsin istiyorum yemekleri yapar, bebegi de gonul rahatligiyla birakirim simdi hakkini yemeyeyim ama iste evde olan biteni baskasina anlatir diye takiyorum. Yoksa sutum gelmese esime de tembihlerin kimseye aciklama yapmak zorunda degiliz bu bizim ozel durumumuz diye ama kv her gelene anlatir.Benim duygularımı yazdın resmen. Aynen böyle hissediyorum yazdıklarını okudum hep aynı. Sütüm gelmezse kv söyleyecekleri bide bende kalacak açık açık çok kalmasanda olur dedim yok kalacağım diyor anlam veremiyorum.
Ya ben kendi annemi bile istemiyorum o süreci rahat atlatmak istiyorum niye bu kadar kalmak istiyorlar anlam veremiyorum...Benim duygularımı yazdın resmen. Aynen böyle hissediyorum yazdıklarını okudum hep aynı. Sütüm gelmezse kv söyleyecekleri bide bende kalacak açık açık çok kalmasanda olur dedim yok kalacağım diyor anlam veremiyorum.
Aklım sende girip girip bakıyorum. Sağlıkla doğum haberini de alalım inşallahKızlar 4 cm oldum epidural bağlandı şükür gerçekten epidural mucize anam ağladı 14 saat sancı ufakta olsa etkiledi derman kalmadı şimdi çok iyiyim sadece kasılma hissediyorum sancı yok
Dua edin
Hepiniz iyi ki varsiniz
Ben aldim guzel ama ince olanlar ucunu cok belli edecek gibi evde rahat olur da disarisi icin NBB`den normal kalipli emzirme sutyeni de aldim.
Ben almistim iade ettim canim begenmedim. Cünkü ön kisminda dikis var hos durmadi. Tabi zevk meselesi deneme şansiniz varsa magazadan daha iyi olabilir
Teşekkür ederim Kızlar yorumlar için yine de ben internetten almayayım en iyisi bir gidip bakmak lazım bedeni ayarlamak lazım boş yere almış olmak istemem bakınca biraz kalın gibi ince olması iyi olmaz ama canlı canlı almak en iyisiBen aldım... bedenini iyi bakmak gerekiyor... kullanımı güzel ama alt kısmı beni biraz rahatsız etti yada koca göbekle ben rahatsız oldum
Çikinca hemen geldi sarı şekilde oluyor emmişti oğlum hemen.tabi ben oncesinde normal doğum sürecini yasamis olmamim etkisi olduguna inaniyorum.Sonra yavas yavas artiyor bir hafta sonra falan tam gelmisti artikben de konsantre olmaya calisiyorum ama ozellikle gece yatinca ve uyuyamayinca butun psikolojim bozuluyor. Her gece biseye takiyorum resmen. senin sezeryandan ne kadar zaman sonra sutun geldi canim?
Biliyor musun ayni durumu yasadim, o yüzden yazdim zaten. Hastane donusu eve bir girdim ki 6-7 kisilik bir ekip bekliyor evin icinde. Annem ben ve esim de gelince 10 kisi. Herkese gulumsedim, odanin cok havasiz oldugunu, dikislerimin cok acidigini ve yorgun oldugumu soyledim. Misafirleri de cümleten degil de cekirdek aile seklinde kabul ettim. Sen dert erme sakın bunları. Inan ki cozuluyor, bisuna dert ettim diyorsun.Etrafindaki insanlar sana uymak zorundalar kalabaligi sevmiyorum demek yerine, "evi havalandiramiyorum kalabalik olmak iyi degil hasta olmasin bebegimiz" de inan ki dogumdan sonra herkes sana anlayis gösterecektir
Doğum yaptim çok şükür aksam saat 11:40 da 3020gr 48cm 36+2 haftada doğdu minigim çok şükür yanimda şuan iyiyiz darısı basiniza inşallah
Ilk bebisini kucagina almak icin gun sayan tatlış anneler, oncelikle hepimiz saglıkla ve vaktiyle bebislerimizi koklarız insallah.
Sütüm yeter mi diye merak edenler, bebek dogduktan sonra kilosu tekrar ölçülüyor yaklasik 24 saat sonra. Eger kilo kaybı varsa onlem olarak mama bile icirebiliyorlar sarılık olmasin diye. Ben dogumdan sonra emziremedim, mama vermek zorunda kalmıştık.
Emer mi diye dusunenler, merak etmeyin o minicik parmakcıkları emmeye anne karninda başlıyorlar, biraz zor olabiliyor ama pes etmek yok. Her bebek birbirinden farklı, hepsi biricik. Baskalariyla kiyaslamayin, kiyaslayanlara izin vermeyin. Lohusaligin altina siginip agizlarinin payını verin.
Takıntı yapiyorum diyenler, her sey cok guzel olacak, ilk gunler cok zor olabiliyor. Eve bomba dusmus gibi bir karmasa ve kaos ortami olusturan herkesi kovalayin. Strese girerseniz "sutum azalir bunaltmayin beni" diyin hiiiiccc tedirgin olmayin duygularinizi dile getirmekten.
Sonuc olarak, siz annesiniz o sizin canınızın parcasi. Hic kimse bebeginizi sizden daha fazla dusunemez ve sevemez...
Bende ekleyemedim neyse anladım ama fiyatı uygunmuş jokerde vardır Herald e ordan bakarım artık sağol:)canim resim ekleyemedim bi türlü goğus ucu çıkarıcı kullanıyorum gogus ucum dağınik oldugu için avent kelebek gogüs ucu yazinca google çıkıyo hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?