- 13 Mart 2015
- 991
- 1.000
- 63
- 36
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #36.781
Sabah Kanamam basladi kizlar plesanta previa totalis vardi bende.Doktora geldim bugun aliyoruz bebegi dedi.Cok şükür sag salim aldim kizimi kucagima.2800 48cm dogdu.Genel anestezi oldum.İlki de spinaldi ben genel anestezide daha az agri hissettim ayilmam da zor olmadi.Bebegim mememi tuttu şimdilik sütüm yok ama sarı su geliyor mamayla da takviye yapiyoruz.Allahim size de tattirsin bu güzel duyguyu.Sag salim alin kucaginiza bebisleri
Doğum yaptim çok şükür aksam saat 11:40 da 3020gr 48cm 36+2 haftada doğdu minigim çok şükür yanimda şuan iyiyiz darısı basiniza inşallah
Kızlar 4 cm oldum epidural bağlandı şükür gerçekten epidural mucize anam ağladı 14 saat sancı ufakta olsa etkiledi derman kalmadı şimdi çok iyiyim sadece kasılma hissediyorum sancı yok
Suni sancı veriyorlar ufaktan açılmam olsun diye
Dua edin
Hepiniz iyi ki varsiniz
Gözün aydın canim gecmis olsun Allah anali babali büyütmeyi nasıp etsin :)Sabah Kanamam basladi kizlar plesanta previa totalis vardi bende.Doktora geldim bugun aliyoruz bebegi dedi.Cok şükür sag salim aldim kizimi kucagima.2800 48cm dogdu.Genel anestezi oldum.İlki de spinaldi ben genel anestezide daha az agri hissettim ayilmam da zor olmadi.Bebegim mememi tuttu şimdilik sütüm yok ama sarı su geliyor mamayla da takviye yapiyoruz.Allahim size de tattirsin bu güzel duyguyu.Sag salim alin kucaginiza bebisleri
Maşallah allah analı babalı byutsun gözün aydin.sarı su çok önemli onlar için zaten canimSabah Kanamam basladi kizlar plesanta previa totalis vardi bende.Doktora geldim bugun aliyoruz bebegi dedi.Cok şükür sag salim aldim kizimi kucagima.2800 48cm dogdu.Genel anestezi oldum.İlki de spinaldi ben genel anestezide daha az agri hissettim ayilmam da zor olmadi.Bebegim mememi tuttu şimdilik sütüm yok ama sarı su geliyor mamayla da takviye yapiyoruz.Allahim size de tattirsin bu güzel duyguyu.Sag salim alin kucaginiza bebisleri
Ben de Lansiloh kullanmistim ben de memnun kaldım baya çıkardı ucunumedelanin elektrikli gogus pompasini kullandim ilk bebegimde ,gogus ucumu hic cikarmadi.sagdim biberonla icirdim.hani batık gömükde degil meme ucum aslinda .nohut kadar diyebilirim .hic faydasi olmadi bana.emziremedigim icin o duyguyu tadamadigim icinde cok aglamistim
aventin urununu deneyince bi baktimki bebegin agzini doldurucak kadar buyutuyor.kim akil edip cikardiysa Allah razi olsun ondan.
Masallah gözün aydin sağlıcakla büyüsünDoğum yaptim çok şükür aksam saat 11:40 da 3020gr 48cm 36+2 haftada doğdu minigim çok şükür yanimda şuan iyiyiz darısı basiniza inşallah
Öyle yaptılar mi cevabını ver canım benim sutüm var de en iyi ben anlarım annesiyim de..hem anlamıyorum bi tek bizim millette var bu süt yoklaması ya..bi de canım hiç sutum gelmezse yeter mi diye asla düşüme.prolaktin hormonu bu sütü salgilayan ve her hormon gibi beyinde salgilaniyor senin komutunla güzel düşüncelerinle.Çok sütüm olcak de bebeğim doya doya icicek de ben çok inanıyorum buna.Su an sana nasil anlatabilirim bilmiyorum ama aynen benim hissettiklerimi yazmissin. Uyku yok, dogum baslar mi panigi, suni sanci cekip cekip sezeryana alirlar mi, sutum gelmezse naapicam. Sabah esim niye bu kadar agrasif uyaniyorsun anlamadim diyor. Tabi ona soyleyemedim ama sabah taktim ya sutum gelmezse kv yanimizda olacak herkese anlatmaya baslarsa emziremiyo sutu yok falan diye onlara taktim.
Ben aldım 2 tane deneyerek aldım ama..kalin geldi bana güzel yani uc belli etmiyor bakalım kullaninca da memnun kalır miyimKızlar Pentinin emzirme sütyenini alan var mı nasıl acaba şu an 3 al 2 öde var
Gözün aydın canım sağlıkla gelsin bebeğin artık açılma hizlanirKızlar 4 cm oldum epidural bağlandı şükür gerçekten epidural mucize anam ağladı 14 saat sancı ufakta olsa etkiledi derman kalmadı şimdi çok iyiyim sadece kasılma hissediyorum sancı yok
Dua edin
Hepiniz iyi ki varsiniz
Ben ilkinde o kalabalikta pijamalarla falan kaçmak istemiştim evden çok net hatırlıyorum.Benim duygularımı yazdın resmen. Aynen böyle hissediyorum yazdıklarını okudum hep aynı. Sütüm gelmezse kv söyleyecekleri bide bende kalacak açık açık çok kalmasanda olur dedim yok kalacağım diyor anlam veremiyorum.
Tamam canım bi araştırayım bakalım ikinci elini bulursam alayım bulamazsam mecbur alicam kızım için artık ac kalmasından iyidir ememezse çok üzülürüm çünküEki Görüntüle 2099541
canim urun bu.
Maşallah kuzucuga allahım analı babali büyütmeyi nasip etsin insallahSabah Kanamam basladi kizlar plesanta previa totalis vardi bende.Doktora geldim bugun aliyoruz bebegi dedi.Cok şükür sag salim aldim kizimi kucagima.2800 48cm dogdu.Genel anestezi oldum.İlki de spinaldi ben genel anestezide daha az agri hissettim ayilmam da zor olmadi.Bebegim mememi tuttu şimdilik sütüm yok ama sarı su geliyor mamayla da takviye yapiyoruz.Allahim size de tattirsin bu güzel duyguyu.Sag salim alin kucaginiza bebisleri
Canım hayırlı uğurlu olsun minnağınDoğum yaptim çok şükür aksam saat 11:40 da 3020gr 48cm 36+2 haftada doğdu minigim çok şükür yanimda şuan iyiyiz darısı basiniza inşallah
allahın izniyle kucaklayacaksın kuzicugunu hay masallah sanaKızlar 4 cm oldum epidural bağlandı şükür gerçekten epidural mucize anam ağladı 14 saat sancı ufakta olsa etkiledi derman kalmadı şimdi çok iyiyim sadece kasılma hissediyorum sancı yok
Dua edin
Hepiniz iyi ki varsiniz
Kızlar 4 cm oldum epidural bağlandı şükür gerçekten epidural mucize anam ağladı 14 saat sancı ufakta olsa etkiledi derman kalmadı şimdi çok iyiyim sadece kasılma hissediyorum sancı yok
Dua edin
Hepiniz iyi ki varsiniz
Geçmiş olsun gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün:)Doğum yaptim çok şükür aksam saat 11:40 da 3020gr 48cm 36+2 haftada doğdu minigim çok şükür yanimda şuan iyiyiz darısı basiniza inşallah
Az kaldı inşallah sabır canım aynı yollardan bizde geçeceğiz merak etme sağlıkla alacaksin kucağına bebeğini:)Kızlar 4 cm oldum epidural bağlandı şükür gerçekten epidural mucize anam ağladı 14 saat sancı ufakta olsa etkiledi derman kalmadı şimdi çok iyiyim sadece kasılma hissediyorum sancı yok
Dua edin
Hepiniz iyi ki varsiniz
Cnm 5 saat o ce 36+2 de normal doğum yaptım bebegimde bende iyiyiz şuan çok şükür kalbini ferah tut
Son zamanlar uyku yok gerçekten, sabahı zor ediyorum, herşeyide kafaya takıyorum, herkes benim gibi mi acaba, artık sola dönemiyorum kasığıma kramp giriyor, hep sağa dönük yatmaktan sırtım döküldü.İnşallah bebişlerimize sağa salim kavuşuruz..Doğum korkusu da sardıeşimede taktım herşeyi batıyoo:))
Su an sana nasil anlatabilirim bilmiyorum ama aynen benim hissettiklerimi yazmissin. Uyku yok, dogum baslar mi panigi, suni sanci cekip cekip sezeryana alirlar mi, sutum gelmezse naapicam. Sabah esim niye bu kadar agrasif uyaniyorsun anlamadim diyor. Tabi ona soyleyemedim ama sabah taktim ya sutum gelmezse kv yanimizda olacak herkese anlatmaya baslarsa emziremiyo sutu yok falan diye onlara taktim.
Bende aynı durumdayim ama kime ne anlatacaksın sanki ben mecburmusum havası var bide. Israrla geleceğim diyor gelsin madem ama sanki ben çağırdım havası var bide. Gelsin bakalım diyorum hiç istemesemde.Ya ben kendi annemi bile istemiyorum o süreci rahat atlatmak istiyorum niye bu kadar kalmak istiyorlar anlam veremiyorum...
Ben açık açık diyecegim eşim zaten izinli olacak boşyere rahatınız bozulmadın biz iyiz diye
Evet bende öyle hissetmiştim ama bu sefer susmam. Açık açık söylerim ne hissediyor istiyorsam. Kimseyi çekmem bu sefer.Maşallah allah analı babalı byutsun gözün aydin.sarı su çok önemli onlar için zaten canim
Ben de Lansiloh kullanmistim ben de memnun kaldım baya çıkardı ucunu
Masallah gözün aydin sağlıcakla büyüsün
Öyle yaptılar mi cevabını ver canım benim sutüm var de en iyi ben anlarım annesiyim de..hem anlamıyorum bi tek bizim millette var bu süt yoklaması ya..bi de canım hiç sutum gelmezse yeter mi diye asla düşüme.prolaktin hormonu bu sütü salgilayan ve her hormon gibi beyinde salgilaniyor senin komutunla güzel düşüncelerinle.Çok sütüm olcak de bebeğim doya doya icicek de ben çok inanıyorum buna.
Ben aldım 2 tane deneyerek aldım ama..kalin geldi bana güzel yani uc belli etmiyor bakalım kullaninca da memnun kalır miyim
Gözün aydın canım sağlıkla gelsin bebeğin artık açılma hizlanir
Ben ilkinde o kalabalikta pijamalarla falan kaçmak istemiştim evden çok net hatırlıyorum.Ama tecrübesiz olduğum için katlaniyordum çok zor oluyor ama geçiyor inan ki.bi süre sonra bebisinle yanlız kalınca oh diyorsun...
Evet kalın üç belli etmez gibi görünüyor da beden işi zor gidip inceleyeceğim bakalımMaşallah allah analı babalı byutsun gözün aydin.sarı su çok önemli onlar için zaten canim
Ben de Lansiloh kullanmistim ben de memnun kaldım baya çıkardı ucunu
Masallah gözün aydin sağlıcakla büyüsün
Öyle yaptılar mi cevabını ver canım benim sutüm var de en iyi ben anlarım annesiyim de..hem anlamıyorum bi tek bizim millette var bu süt yoklaması ya..bi de canım hiç sutum gelmezse yeter mi diye asla düşüme.prolaktin hormonu bu sütü salgilayan ve her hormon gibi beyinde salgilaniyor senin komutunla güzel düşüncelerinle.Çok sütüm olcak de bebeğim doya doya icicek de ben çok inanıyorum buna.
Ben aldım 2 tane deneyerek aldım ama..kalin geldi bana güzel yani uc belli etmiyor bakalım kullaninca da memnun kalır miyim
Gözün aydın canım sağlıkla gelsin bebeğin artık açılma hizlanir
Ben ilkinde o kalabalikta pijamalarla falan kaçmak istemiştim evden çok net hatırlıyorum.Ama tecrübesiz olduğum için katlaniyordum çok zor oluyor ama geçiyor inan ki.bi süre sonra bebisinle yanlız kalınca oh diyorsun...
Kesinlikle katılıyorum canım banada mayısta 3 yıl olacak bebek bekleyeli o kadar umutla bekledikki buralara kadar geldiğimize inanamıyorum bile bazen bunların hepsi geçecek ben mayısta işe bile başlamış olucam insallah allahın izniyle yeterli saglik olsunBu ne karamsarlık, bak geldik bu günlere çok az kaldı. Ben de bazen negatifleşiyorum, sonra napıyorsun ben diyorum. Mart ayında tam 3 yıl olacak, ben bu bebeği bekleyeli. Nitekim tüp bebek grubundaki arkadaşlarımla yazışıyorum hala, ne umutsuzluklar var diyorum.
Güzel şeyler düşünelim canım, olumlu enerjileri çekelim kendimize. Bak gör ne güzel olacak her şey
Canim erkeklerin doğasında var demekki benim eşimde oyle 1 haftadır oturma odasının lambasını takacak mesela lamba bana bakıyor ben ona ama çıkamıyorum.bebegin hazirliklarida oyle oda bakalim diyorum daha erken bakarız şunu yapalım yaparız ama hiç asli yok ben iyice strese girdim her defasında yetişmeyecek gibi geliyor aslında bize ama şimdi herşeyi hazır bakıyorum bosuna stres etmişim gerçekten birazda biz sidalaniyoruz galiba niye olmadı diye zamanına bırak ve yavruna odaklan hepsi hallolurHaklısın canım, bende 1seneden fazla bekledim bebeği..çok mutluyum o konuda. Eşim sinir etti üstüne sardı bi olumsuzluk, akıl edemiyo hiç bişeyi, yardım bekliyorum söylemeden hiç bişeyi yapmıyo, söyleyincede erteliyo, niye yapmadın sorusuna cevabı unuttum diyo sürekli. Artık hayatımız iyice zorlaştı, zaten 37.haftaya kadar çalıştım, evin işleri hep üstümde..biraz hayatımı kolaylaştırması gerekmezmi, her an doğum olacak, hazırlık ve ev işlerinin bi yola girmesi lazım, söyledm herşeye yarın yaparım, biraz dinleneyim bilmem ne..valla bu konu daralttı beni..neyse ben bebeğimi ve kendimi düşünmek zorundayım.söylenincede bana cevabı hayat enerjisini emiyomuşum..
O kocanın türünden benim evde de var bir tane !!! Söylemeden bişi yapmıyor söylediğimde yaparız diyor ama icraat yok .. mutfağı topladım ama kanepeye kendimi attım şimdi ..Haklısın canım, bende 1seneden fazla bekledim bebeği..çok mutluyum o konuda. Eşim sinir etti üstüne sardı bi olumsuzluk, akıl edemiyo hiç bişeyi, yardım bekliyorum söylemeden hiç bişeyi yapmıyo, söyleyincede erteliyo, niye yapmadın sorusuna cevabı unuttum diyo sürekli. Artık hayatımız iyice zorlaştı, zaten 37.haftaya kadar çalıştım, evin işleri hep üstümde..biraz hayatımı kolaylaştırması gerekmezmi, her an doğum olacak, hazırlık ve ev işlerinin bi yola girmesi lazım, söyledm herşeye yarın yaparım, biraz dinleneyim bilmem ne..valla bu konu daralttı beni..neyse ben bebeğimi ve kendimi düşünmek zorundayım.söylenincede bana cevabı hayat enerjisini emiyomuşum..
Canım sağlıkla mutlulukla büyüsün sende her anında yanında ol inşşallahözep bir sebep var mıydı başlaması için öylece sancı gelip mibaşladı?
Ah bu eşker ve rahatlıklarıkorku endişe ve heyecanımıza ortak oldukları anlar iyide olmadıklarında boğasım geliyor dün akşam sofra kurarken ağladım çok az kaldı çok stresliyim lütfen anlayış göster dedim tamam dedi ve kayboldu bende böyle bakınıyorum gelsin benş motive etsin diye hayır öyle mızmız huysuz biri değildim ama hormonlar sanırım ne olur yani biraz huyumuza gitseler
Canım senin kontrolün ne zaman? Benim cumartesi doktorun sanada yaşlanma var demişti ya merak ediyorum sonuçlarını, benim 60larda 2tanr sancım çıkmış birde 40larda 2tanr gerisi 20falan merak içindeyim Doğum yapan/yapacak olanları duydukça bizimkide gelir heyecanı bastıbir yanımda ne yalan söyleyeyim artık gelsin istiyor
Canım bende de aşırı kansızlık var değerim 9. O sebeple çok süt içmekten korkuyorum. Doktor bebek iri diyince korkup muzu ve kaşarı azalmıştım. Bir de netten araştırdım gece çok horluyorum bu da bebeğe yeterli oksijen gitmesini engelliyormuş o yüzden korktumBende aynı soruya cevap arıyorum ne yesem kilo alır su 10 gün içinde,,,, bulduğum cevaplar akşam sabah süt. Kaşar peynir . Et. Yumurta protein ağırlıklı beslenme yani hamur işlerinin faydası yokmuş
Canım bol yürüyüş ve en önemlisi tuvalete oturur gibi oturup kalkmak. Bu egzersizi doktor bana ısrarla tavsiye ediyor. Ben de salonda iki koltugun arasina gidiyorum kenarlarindan destek alarak oturup kalkıyorum. Insallah faydasi olurBizde kontrolden geldik simdi 38+2 yiz bebegim onceki gittigimde kilo almamisti cok korkmustum gelisimide 1 hafta geriydi cunku 10 gun boyunca sut yogurt muz ceviz hurma kasar peyniri yedim yavrum benim 800 gr alip beni sasirtti 3600 cikti.ve alttan muayene etti 1 cm aciklik varmış rahim yumuşamaya başlamış ama bu sefer biraz sert yaptı muaneyi galiba kasiklarim agridi lekelenme olabilir sonrasında şuan kafasına değiyorum dedi çok heyecanlandimmuaneden once nst çekindim hiç sancı çıkmadı ama 20 nin altında sanci bebek inerse dahada kolaylaşır doğum dedi bebek kanala inmemiş daha acaba ne yapmam lazım açılma artması ve kanala inmesi icin
Yaa çok heycanlı nekadar az kalmış kavuşmanıza bir arkadaşım hafif sancıları başlayınca ağdaya gitmişti birkaç saat içinde doğumu gerçekleşmişti. Sen de haftaya yaptır ve bekle bence çünkü zaten hemen çıkmıyor tüylerKizlar doğum tarihi 02/02 ağda temizliğini ne zaman yapsam ki ben ? Bir de sancı filan gelir apar topar olurmuyum diye de soru işareti oluyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?