2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar bu sabah kahvaltıdan sonra yediklerimin hepsini geri çıkardım 9.ayda olacak iş mi bu midem bulanıyor gerçi çoğu zaman ama çıkarmıyordum aranızda bu durumu yaşayan var mı

Bende aynı durumdayim ama kime ne anlatacaksın sanki ben mecburmusum havası var bide. Israrla geleceğim diyor gelsin madem ama sanki ben çağırdım havası var bide. Gelsin bakalım diyorum hiç istemesemde.

amaaan kız ben çocuğa bakacaklar diye birde kayınvalidemlere yakına taşındım. hatun ameliyat oldu şimdi bana faydası olması mümkün değil. bunun üstüne birde öğrendimki kayın pederim doğumdan sonra 2 hafta izin alacakmış. ayy onun stresine girdim. benim kocam bile okadar izin almayacak yahu. özel sektör çalışanı. akşama kadar tepemde durup birde bana yük olurlarsa cingar çıkarmayı düşünüyorum :))

Kizlar doğum tarihi 02/02 ağda temizliğini ne zaman yapsam ki ben ? Bir de sancı filan gelir apar topar olurmuyum diye de soru işareti oluyor ?
canım bende şu an onu endişesindeyim. bu hafta mı yaptırsam yoksa önümüzdeki haftamı diye. doktor muhtemelen çatı muayenesi yapmayacak. yada yaparsa haftaya yapar. biraz daha idare etsin yaa olmadı önce ağdaya gderim sancıyla :))

Aaa ne ilginç benim değerim 12 ama gel gelelim benim bünye ancak 3 kg çıkaracak gibi kızım da 2.800 du ondan 3.5 kg ve üstü doğan bebeklere hayranım hemen ele avuca geliyorlar :) tabi en başta sağlıklı olsunlar gelişimleri tam olsun yeter

Ağda evet hemen çıkmıyor kizimda 5/6 gün önce yaptırmıştim banti çıkarana kadar az az gelmişti tüyler ondan ne kadar geç o kadar iyi .. uzun zamandır da yaptırıyorum azcık tırsıyorum da

Kızlar bu sabah kahvaltıdan sonra yediklerimin hepsini geri çıkardım 9.ayda olacak iş mi bu midem bulanıyor gerçi çoğu zaman ama çıkarmıyordum aranızda bu durumu yaşayan var mı
Benim de dün et yerken midem bir kalktı zorladim galiba kendimi et yiyim çocuğa protein olsun diye :)) zaten 4. Aya kadar et tavuk yiyememistim

:))) Sanci ağrısı mı ağır gelir acaba ağda acısı mı o sırada ... Planlı sezeryan mı olacak benim ilki normal istiyordum ama çatı dar denilince ikinci mecbur sezeryan ondan erken yaptırmak zorunda kalmıştım ağdayi

Ooo maşallah annesi iyi bakmışsın evladına iyi toparlamış 10 gün içinde.
Her şey güzel gözükuyor...böylelikle doguma da morali yüksek girersin inşallah.

Bende şu an o derde düştüm bugğn gitsem mi ağdaya diyorum ama daha erken gibi ya doktor yarın çatı muayenesi filan yaparsa 36+6 oluyor yarın yapar mı ki acaba

Benim de dün et yerken midem bir kalktı zorladim galiba kendimi et yiyim çocuğa protein olsun diye :)) zaten 4. Aya kadar et tavuk yiyememistim
Bende zaten zorla yiyorum çoğu şeyi sırf bebeğe yarasın diye iştahım olduğundan değil yarın doktora soracağım normal mi diye bakalım

38 e girerken genelde yapıyorlar ama seninkini ne zaman yaparlar bilmiyorum Dr unla doğum şeklini konuştunuz mu hiç ?
Canım benim doktor işi karışık biraz ben kendi özel deki doktorumu bıraktım şehir hastanesinde Doğum yapmaya karar verdim oraya da daha 1 kere gittim herşey normal normal doğum dediler yarın tekrar gideceğim bakalım zaten devlet olduğu için sezeryan konusu bile geçmiyor şu an ben en iyisi bir hafta filan daha bekleyim ağda için şu an erken gibi

gözün aydın Allah analı babalı uzun ömür versin. darısı bizlere

Ayy denicem canım muhakkak.ben banyo yaparken ayaklarımın altına kadar liflemezsem rahat edemiyorum hala bu halde bile dedigin gibi çömelip yıkıyorum ondan demekki açılma oldu çok terledigim icin 1 gün durup 2. gün banyo yapıyorum zaten ama gün içerisindede tekrarlamaliyim
Ooo maşallah annesi iyi bakmışsın evladına iyi toparlamış 10 gün içinde.
Her şey güzel gözükuyor...böylelikle doguma da morali yüksek girersin inşallah.
Evet yaa çok şükür şimdide doğum heyecanı sardı acaba yapabilecekmiyim diye eşimde bebek kilo almış diyince korktu sezeryanmi yaptirsak son anda bebeğe yada sana birşey olursa diye korkuyor garibim.ama çıktık bu yola insallah normal olur güzel dileklerin icin çok teşekkürler

Kizlar biraz once benden normale gore buyuk sumuksu bi akinti geldi, boyle tek parca gibi ama beyaz rekte kanli falan degil. Dun de minik minik bir kac tane gormustum. sizce nisan olabilir mi? Nisan kanli ya da rengi koyu gelir diye biliyorum.

K kimyaci87 doğum yaklaştıkça streside ayrı başlıyor. Bende öyleyim acaba önce nişan mı gelicek yoksa suyum mu sancılarım nasıl başlıcak açılmam olcak mı hep bunları düşünüyorum haliyle gerginlik başlıyor. Benim eşimde 7 ve 8. Ayda çok stresliydi adama son ayda bi rahatlık geldi sanki karısı değilde karşı komşu doğurcak uyuz oluyorum uyuz

Kizlar biraz once benden normale gore buyuk sumuksu bi akinti geldi, boyle tek parca gibi ama beyaz rekte kanli falan degil. Dun de minik minik bir kac tane gormustum. sizce nisan olabilir mi? Nisan kanli ya da rengi koyu gelir diye biliyorum.

Canım o tarz akıntı bendende geliyor 2 3 gündür doktorum kanlı değilse yada rengi turuncuya dönük değilse sıkıntı yok dedi ama yinede bi doktoruna danış istersen seni yanlış yönlendirmek istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…