2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Merdiven inip çıkmak tuvalete comelir gibi egzersiz yapmak indiriyormus bebişi kananla canım masalla ne güzel büyümüş bebeğin. .

Kizlar biraz once benden normale gore buyuk sumuksu bi akinti geldi, boyle tek parca gibi ama beyaz rekte kanli falan degil. Dun de minik minik bir kac tane gormustum. sizce nisan olabilir mi? Nisan kanli ya da rengi koyu gelir diye biliyorum.
Bende de küçük tek parça beyaz geliyor.nisan hafif kanlı olur diyorlar tabi doktoruna danis istersen canim

Canım o tarz akıntı bendende geliyor 2 3 gündür doktorum kanlı değilse yada rengi turuncuya dönük değilse sıkıntı yok dedi ama yinede bi doktoruna danış istersen seni yanlış yönlendirmek istemem
Kontrolum pazar ama ben aricam yine de, daha once de birkac defa boyle geldi ama bu sefer buyuk parca diye endise ettim.

Evet bnde onlari düşünüyorum canm bilmiyorum nasil olucak insallah bni fazla yormazlar ya

Kizlar biraz once benden normale gore buyuk sumuksu bi akinti geldi, boyle tek parca gibi ama beyaz rekte kanli falan degil. Dun de minik minik bir kac tane gormustum. sizce nisan olabilir mi? Nisan kanli ya da rengi koyu gelir diye biliyorum.
Elastik bi yapidaysa nişan olabilir herkesin kanli olmuyormus resmini gormustum nette

Kızllaaar ben bir daha doğurdum
Küvezden çıktık slikon uçla beni de emiyor bu gece hastanede misafir olcaz sabah evimize gitcez şuan yanımda emdi uyuyor çok mutluyum sabah hiç beklenediğim bir anda aradılar bebek giysilerinizle beraber hastaneye gelin diye uçtum havalara tabi
Binlerce kez şükür olsun

Allah hepimizin evladına sağlık versin

Hadi gözün aydın çok sevindim artık koklaya koklaya uyursun yavrunu :)

Canım çok sevindim gözün aydın , hayırlı olsun

Yok canim normal dogum bekliyorum. Cati muayenesi yapmadi doktor devlet hastanesine gidiyrum orda ne zaman yapiyorlar bilmiyorum acikcasi. O yuzden de acikcasi ne zaman yaptirsam kararsiz kaldim

Ay çok sevindim canım gözün aydın:)

Ayy canım çok sevindim çok şükür kavuştun yavruna masallah darısı bize olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…