2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Çoook sevindim allahıma binlerce şükür canım kokla miss kokunu doya doya

Çokk güzel bir haber.dikkat edin kendinize.

Co
Çok sevindim kavuşmanıza. Gözün aydın.

Gözün aydın canım...oh çök şükürbeklenen gün geldi. Melegini alıp evine geçeceksin Allah' ın izniyle.

Kızlar dün doğuma hazırlık için kan aldılar lökosit değerim 13 çıkmış. Öncede çıkmıştı. Hamilelerde normal dedi doktor devlet doktordu olduğu için güveniyorum desem yalan olur. Var mı böyle bişey yaşayan acaba bide baska doktora mı gitsem?

Ay çok sevindim canım gözün aydın sabrın sonu selamet gerçekten de yeni hayatınız başlıyor çocuklarınla mutlu sağlıklı günleriniz olsun inşallah

Kızlar klozete otururken bebek çıkacak gibi bir his oluyor sizdede oluyor mu kontrolum cuma günü

Yok canim normal dogum bekliyorum. Cati muayenesi yapmadi doktor devlet hastanesine gidiyrum orda ne zaman yapiyorlar bilmiyorum acikcasi. O yuzden de acikcasi ne zaman yaptirsam kararsiz kaldim
Sen de mi devlete gidiyorsun canım bende gidiyorum bakalım yarın kontrole gideceğim çatı muayenesi ne zaman yapar bende merak ediyorum yarın36+6 oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…