2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Aminnn canım bütün yavrular anasının koynunda emsin uyusun, gözünaydın

@gsm_lee doğum yaptı sanırım kızlar. Nesrin hanım instagramda paylaşmiş 37.haftada aceleci doğan sevgili ekinin kızı diye. Eger oysa normal doğum olmuş

Evet o bende ekin diye biliyorum

Bi hafta önce burda sezeryan mı olucam nasıl çatı muayenesi olucam derken normal doğuruverdi

Ay hem doğurmak istiyorum hem hazırlıklarım tam değil diye endişeliyim gerçi bebeğimin haftası da daha erken küvöze filan koyarlar şimdi doğarsa, vaktini beklesin 38de gelebilir

Evet benim de yuksek cikti ben birkac defa sordum emin olmak icin hamilelikte normalmis lokosit yuksekligi. 1 ay once falandi kan testim

Kızlar buaralar çok afedersiniz büyük abdeste günde 3 kere falan çıkıyorum ama ishal değilim.böyle olan varmı bebek beslenemiycel diye takıyorum geçen haftada böyleydim bebek 90 gr almıştı.

Sen de mi devlete gidiyorsun canım bende gidiyorum bakalım yarın kontrole gideceğim çatı muayenesi ne zaman yapar bende merak ediyorum yarın36+6 oluyor

Evet canim devlete gidiyorum bende. Cati muayenesini nasil yaparlar diye dusunuyorum da bilmiyorum yani:)) bende sanki dogum baslayinca yapiyorlar gibi bir his varda bilemiyorum. Ocak annelerine sordum belki cevap gelir onlardan

Kızlar buaralar çok afedersiniz büyük abdeste günde 3 kere falan çıkıyorum ama ishal değilim.böyle olan varmı bebek beslenemiycel diye takıyorum geçen haftada böyleydim bebek 90 gr almıştı.
Ben gebeligin basindan beri o sekildeyim canim doktoruma sordum normal rutinimde bu sekilde dedim tamam ozaman sorun olmaz dedi. Tabi bebegim iri bir bebek degil hatta normalden kucuk bunun bir etkisi varmidir bilmiyorum doktorun sorun etmiyor

Kızlar ya karnım gün içinde çok sertleşiyor artık . Neden acaba üşütüyor muyum anlamadım. Bugün de zaten bebek hareket noktasında çok zayıf üç kere filan hissettim. Iyice paronaya oluyorum galiba :-(

İyi akşamlar kizlarrrr Allahi izniyle yarin sezaryen olucam sizden ricam bana dua edebilirmisiniz
Canım ya saat kactaydi valla namazlarda aklıma geliyor herkese dua ediyorum , hayırlısıyla hepimiz kurtulalım inşallah sagliklica. Sende heyecan , stres yapma inşallah çok güzel geçecek . Yarın bebeğine kavusacaksin, onun mutluluğunu düşün .dualarımız seninle.

İyi akşamlar kizlarrrr Allahi izniyle yarin sezaryen olucam sizden ricam bana dua edebilirmisiniz

Beklediğin gün geldi çok şükür Her şey çok güzel olacak. Rabbim yardımcın olsun sağlıkla kolaylıkla kucağina al evladınıDualarım seninle

Cok saol Allah razı olsun kuzum yarin saat 2 de ameliyata girecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…