2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar buaralar çok afedersiniz büyük abdeste günde 3 kere falan çıkıyorum ama ishal değilim.böyle olan varmı bebek beslenemiycel diye takıyorum geçen haftada böyleydim bebek 90 gr almıştı.
Canim bende öyleyim hatta afedersiniz çok açık renk sarıya yakın korktum ilk ama doğuma yakın olabiliyormuş böyle galiba.ben hamile kalmadan önce sürekli kabızlık cektigimden çokta sorun yapmıyorum kabız olmaktan iyidir heralde tek sorun anüsün dış kısmı tahriş oldu galiba yanıyor tuvalet sonrasi sürekli zeytin yağı sürüyorum

Evet canim devlete gidiyorum bende. Cati muayenesini nasil yaparlar diye dusunuyorum da bilmiyorum yani:)) bende sanki dogum baslayinca yapiyorlar gibi bir his varda bilemiyorum. Ocak annelerine sordum belki cevap gelir onlardan
Ya bende merak ediyorum beni de bilgilwndirir misin ben yarın soracağım inşllah doktora ama devlet hastanesinde bir şey sorulmuyor ki acele acele muayene ediyorlar

İyi akşamlar kizlarrrr Allahi izniyle yarin sezaryen olucam sizden ricam bana dua edebilirmisiniz
Tabi canım inşallah sağlıkla kucagina alirsin koklarsin şimdi ne heyecanlisindir sen...vallahi doguranlari gördükçe benimde doğurasım geliyo...simdiden Allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı evlat olsun bu arada unutmusum yazmayı şimdiden geçmiş olsun çabucak toparlan inşallah

Canim artik bebek büyüyor ve yeri daralıyor benim göbeğimin iki yanına direniyor sanki taş gibi oluyor artik deri inceldi çok canım açıyor o zaman bazen yemek masasında sandalyeye hafif değiyorum karnimla sanki delinecek gibi aciyor

Kızlar 21 saatlik serüvenin sonunda kızım İpek normal doğumla dünyaya geldi saat 14:22 de 2750 gr 48 cm doğdu
2 iç 2 dış dikişim var agrim var alttan tabi dikişlerden
Bebisim ayni babası gibi sarı
Zorlandım ama atlattım çok şükür catidan korkarken gebenin elleri içimdeydi
Hiç korkmayın o an cidden doğurmayı düşünüyorsun hiç takmiuorsunuz
Epidurali kesinlikle tavsiye ediyorum mucize
Bizden haberler böyle sayfaları okuyamadım
Hepinize teşekkürler

Gözün aydın canım Maşallah bak aldın bile kızçeni kucağına. Rabbim evladınin bahtını güzel yazsın. Şağlıklı uzun ömrünüz olsun hep beraber

Başardın ya geçmiş olsun. Memnun kaldın insaallah doğumdan seni yönlendirdim diye üzüldüm yinede belki sevmezsen doktoru diye.

Sağlıkla büyüsün ipek kız. Dikisler bir iki gune toparlar azmış zaten.

Ay canım maşallah çok sevindim senin adına sağ Salim atlattın ve korkularının üstesinden geldin allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Maşallah canım size. Hayırlı olsun sağlıkla atlattınız şükür

Geçmiş olsun canım gözünüz aydın...ne güzel ya aldın kızını kucağına bende sabırsızlanmaya başladım artık...kendini toparlayıp ilk vakit bulduğunda doğum hikayeni bize yaz ilk iş benimde ilk doğum olacak ya hala korkum var biraz...Allah analı babalı büyütsün bizim için de öp kokla

Tam bir Türk erkeği cevabı hepsi :) kesinlikle haklısın ama bu saatten sonra değişmezler :)

Ya bende merak ediyorum beni de bilgilwndirir misin ben yarın soracağım inşllah doktora ama devlet hastanesinde bir şey sorulmuyor ki acele acele muayene ediyorlar

Tamam canim bende yarin gidicem ve hiiic musiat degilim bekletiyorum doguma yakin agda yaptirayim diye. Yarin doktora gidicem bende. Ben aklina dusmesin diye sormuyorum acikcasi bakayim yarin sorarim muayene falan yapilcakmi diye sanada soylerim birdey olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…