2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Ohh süper haberler :) maşallah.

Bence benimki de kanalda değil, öyle çayı ağrısı filan çekmiyorum çünkü.

Allah seni kız Tamam bende sorabilirim inşallah yarın soracak çok şey var

Kizlar biraz once benden normale gore buyuk sumuksu bi akinti geldi, boyle tek parca gibi ama beyaz rekte kanli falan degil. Dun de minik minik bir kac tane gormustum. sizce nisan olabilir mi? Nisan kanli ya da rengi koyu gelir diye biliyorum.

Bu haftalarda sümüksü akıntı artıyo canım, çok abartılı değilse nişan değildir diye tahmin ediyorum.

Kızlar buaralar çok afedersiniz büyük abdeste günde 3 kere falan çıkıyorum ama ishal değilim.böyle olan varmı bebek beslenemiycel diye takıyorum geçen haftada böyleydim bebek 90 gr almıştı.
Son birkaç gündür aynı şikayet bende var azar azar yapıyorum ama 5 6 kez çıkıyorum. Hemoroid gibi popomdan parça çıktı onun yüzünden.

Ayyyy nasıl sevindim anlatamam, biz kardeşimi beklemiştik ve aynı şekilde çıkardığımız gün geldi aklıma :)

Artık Allah sizi hiç ayırmasın, sağlıkla büyüsün :)

Kızlar buaralar çok afedersiniz büyük abdeste günde 3 kere falan çıkıyorum ama ishal değilim.böyle olan varmı bebek beslenemiycel diye takıyorum geçen haftada böyleydim bebek 90 gr almıştı.

Benim de bazen günde iki oluyor :) normalmiş hatta hep böyle devam etsin ki bağırsaklar boş olsun :)

Cnm çok sevindim gerçekten Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah. Darısı bizlerin başına artık...Bak belki bu doktora ani bir kararla geçmeseydin herşey farklı olabilirdi, gerçekten herşeyin hayırlısına dua etmek lazım...( bende 2-3 hafta önce doktorumu değiştim
Nşallah brnim içinde hayırlı olur )

Hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla büyüsün canım. Bir anda geldi geçti işte :) korkular normal ama sen çok güzel bir örnek oldun hepimize :)

@gsm_lee. Kuzum iki gün önce bana cati muayenesi nasil sen yaptiysan ben de yaparim insallah diyordun bak şimdi sen dogurabildin ben hala bekliyorum :)) maşallah cok sevindim hayirli bereketli uzun ömürlü bir evlat olsun insallah

Liviya . Canim benim hayirlisiyla rahat ve agrisiz bir dogum sureci olur senin için insallah dualarimiz seninle.. Allah yar ve yardimcin olsun

Yarın kontrolum canlar var bugun sabah olmaz artık çok heyecan var merak ediyorum kilosu boyu durumu uyuyamam artık

Sık tuvalete gitme bende de var. Hem de ishal şeklinde. Doğum yaklaştı demek oluyor yazmış sanki bir arkadaş. Öyle mi gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…