2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Liviya canım dualarım seninle inşallah hayırlısıyla alırsın kucağına bebişi :) Bizi haberdar etmeyi unutma. Herşey gönlünce olsun

G gokce41 nasıl mutlu oldum anlatamam. Şimdi tam lohusa oldun :) Güzel anne bebeğinle en güzel yıllar seninle olsun inşallah

Hayırlı olsun canım,Rabbim güzel ömürler versin

Kızlar benim dün doğum sonrası kontrolüm vardı. Rahimde pıhtılaşma varmış onu atmam için bi ilaç başladık 3 gün kullancam haftaya trkrar kontrole gidecem. Yaşayan yada çevresinde duyan var mı? Endişelendim biraz atamazsam kürtaj falan mı gerekir acaba diye kafama takıldı

Masallah canım hadi kurtuldun sende ne güzel normal doğumla birde bebegin çok güzel masallah bende baktım instagramdan rabbim saglik versin ikinizede müsait zamanında 21 saatlik serüveni anlatırsın bize artik

Ohh süper haberler :) maşallah.

Bence benimki de kanalda değil, öyle çayı ağrısı filan çekmiyorum çünkü.
Teşekkür ederim canim.bendeki sıkıntı da bu iste felaket çatı ağrısı çekiyorum 2 aydır nerdeyse basi hep aşağıda benim yavrumun ondan baskısı çok ama tam kanala girmemis henüz
Son birkaç gündür aynı şikayet bende var azar azar yapıyorum ama 5 6 kez çıkıyorum. Hemoroid gibi popomdan parça çıktı onun yüzünden.
Bende de çatlak oldu galiba acı yemişim gibi yanıyor zeytinyağı sürüyorum her defasında hemoroid olmasın yaa ben birde ameliyat oldum hemoroid tekrar olmak istemiyorum

@fbtl canım Nesrin hanımın sayfada 57 cm doğan bebeği gördün mü, şok oldum resmen bir aylık bebek gibi maşallah :)
Ayy evet bende gördüm masallah 4150 gr normal doğabiliyor demekki eşimde hemen sezeryanmi yaptirsak diyor 3600 şuan doguma kadar 4000 bulacagini duyunca sasirdi garibim ama yaradilisimizda var onun ordan çıkması rabbim yardım ediyor demekki

Liviya yarın sizin gununuz saglikla gelsin bebeğin canım dualqrimiz seninle
@gsm_lee masallah ne güzel ipek bebeğine çok güzel bir ömür diliyorum
Allah kolaylık versin. Inşallah sağlıcakla kavuşursunuz.
Teşekkür ederim kizlar Allah razı olsun hepimize miniklerimizi bagislasin Robbim amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…