2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Gözün aydın @gsm_lee gün boyu takip ettik seni maşallah normal doğum ile bebeğini kucağına aldın dikişlerinde çok az çabuk toparlarsin..

Liviya hayırlısıyla sende kucağına al bebeğini ay saya saya hafta saya saya gün hatta saatleri sayar oldun .. genel anestezi ile bir bakmışsin bebeğin odanda yanında :))

Gozun aydin canim. Rabbim hayirli uzun saglikli mutlu bir hayat nasip etsin ipek bebege

Bugün ben de yine kan verdim, yarın sabaha çıkacak sonuçlar ve doktora kontrole gideceğiz. Değerlere göre doğumu başlatmaya karar verir mi, tarih belirler mi bakalım göreceğiz :)
Sona geldik artık resmen. Yarın doğuruyorum dersen şasırmam. Ben en son doğurup tükkanı kapatacağim hissi var bakalım

Geçmiş olsun canım. Dr'un ne dedi ? İlacı kullan önce, faydası olur inşallah hemen kötü düşünme..

Bugün ben de yine kan verdim, yarın sabaha çıkacak sonuçlar ve doktora kontrole gideceğiz. Değerlere göre doğumu başlatmaya karar verir mi, tarih belirler mi bakalım göreceğiz :)

Güzel haberlerle gel inşallah. Oradaki her şey biraz daha değişik ilerliyor ve sen de hemen adapte oldun maşallah o yüzden olası her duruma hazırlıklı görünüyorsun. Ben her şeyin tahmin ettiğinden de güzel olacağını düşünüyorum.

Liviya Birtanem allah yardımcın olsun saglıkla kavus bebegine yarın büyük gün normalde bende yarın olucaktm ama 20 günlük olduk bile eylemimle :)
Toparlanınca yazarsın cnm

@gsm_lee cnm kızın olmuş ismiyle yaşasın Allah bagıslasın Allah analı babalı büyütsün sütün bol olsun inş

Ay ne guzel yazmissin canm ya inssllah uyandigimda hayatimin mucizesine kavuşmuş olurum ya

Ay ay maşallah cok ama cok sevindim tatlım maşallah sütün bol olsun saglıkla büyüsün prenses
Toparlamış kendini Allah ayırmasın saglıklı bir ömür sizle olsun inş

Saol kuzum evet biz ayni gundeydik senin prenses aceleci cikti bnmkide bi korkuttu erken gelcem diye ama sonra vazgecti artik kavusma zamani insallah yazarim bizim icin dua et olurmu

Bugün kontrol vardı. Ağdamı yaptım çok hazırlamıştım kendimi çatı muayenesi yapar artık doğum konuşuruz diye. Bir hafta daha bekleyelim dedi. 38. Haftayı dolduralım şuan tetikleyebiliriz doğumu çok anlamlı olmaz dedi. Haftaya salıya kaldım ben acil bu durum gelişmezse tabi onun dışında her şey yolunda. Kasık ağrıları normal. Ishal olmuştum tek başına anlamlı değilmiş.

Gözün aydın cnm. Geçmiş olsun. Oh hayırlısıyla bitirdin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…