2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar doktor arsızı olarak bugün araştırma hastanesine bir doçent e gittim. Bebek aşağı inmiş doğum kanalına girmiş. Dün nst de sancı yoktu. Bugün 60 80 arası çıktı. Bu saatten sonra ne zaman gelir baby tahmininiz var mı?

Birşey olmaz hayırlısıyla bağırsaklarımızda sapıttı
Beklenti_delisi

Kızlar asla korkutmak istemem ama doulanın bir anlatımında şeyi duymuştum Doğum yaklaştığında vücut hazırlık olarak kendi lavmanını üretirmiş ve ishal olurmuşsun tüm bağırsaklarını boşaltırmış ve vücudu doğuma hazırlarmış korkuyorum bende azıcık ishal gibi olsam acaba mı diyorum bilginiz olsunnn

Liviya canım sağlıkla huzurla gelecek yavrun hiç merak etme dualarımız seninle, yarın bu saatlerde bebeğini emzirmiş uyutmuş olursun inşallah hayali bile güzel

Olabilir canım bende çok kolay wc ye çıkmaya başladım. İshal değilim ama ramak kaldı o hale

netu seninle gunlerimiz ayni galiba ben de bugun cati muayenesi oldum 1cm aciklik varmis kasilmalar da var bundan sonrasi icin beklemedeyiz artik sancilarim da oluyor zaman zaman kasiklarimdan regl sancisi gibi giriyor karnim taş kesiliyor. Ultrasonla muayene sirasinda da oldu dr bu iyi bir sey dedi.
Bebegini kucagina alan (ve yarin alacak arkadaslari ) şimdiden tebrik ediyorum. Allah kolay dogumlar basip etsin bol sütlü mis kokulunu günler olsun

Bende de var aynı durum bi bugun olmadı ama gaz sancısı gibi karin agrım oluyo ve wc ye koşuyorum acaba ilacı değiştirdi ondan mı ki gynoferon kullanıyorum o mu yapiyo acaba ...akintim da acayip sulu acaba suyumla karışık geliyoda ben mi anlamıyorum

Bu gece uyuyamam artık bunu duydum ya Hem daha annem gelecekti o gelmeden doğururmuşum.

Allah yardimcin olsun canm insallah sag salim kacusursun melegine belden uyusturmali mi olucaksin
Evet canım spinal anestesi olacak. Senin ameliyat saati kötüymüş açlık ve suzuzluk acısından. Bana 6 saat öncesine kadar bişey yeme 2 saatöncesine kadar da su içme dediler. Sen nasıl dayanacaksın öğlene kadar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…