2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Sona geldik artık resmen. Yarın doğuruyorum dersen şasırmam. Ben en son doğurup tükkanı kapatacağim hissi var bakalım

Yok yok babasını beklesin lütfen :) doktor hadi artık derse eşim atlayıp gelcek ve onun için de bir iki gün daha durması lazım.
Sona kimler kalacak bakalım, ben kalamayacağım sanırım. Doktorum fena sıkı tutuyor durumu, bugün hastaneye gittim, herkes tembihlenmişti, kan kağıdım hazırlanmıştı :)

Bu arada oğluşun çok tatlı :) resimlerine bakarken ikinci bebeğin gözlerinin rengi sana benzer inşallah diye düşündüm :)

Amin tatlım inşallah. Evet her şey farklı gerçekten, mesela hiç bir dosyayı, kağıdı, sonucu bana vermiyorlar. Bilmem gerekeni söyleyip bitiriyorlar. Böyle olunca anladım ki her şeyi bilmek de iyi değilmiş. Oturup internetten araştırıp boşuna stres oluyormuşuz. Çok şükür alıştım da endişe halinde değilim, bir de pazar günü doğumu başlatabilirim diye çağırdığında hastanede zaman geçirdim ya çok iyi oldu. Şimdi neler yaşayacağımı biliyorum :)

Şimdi yatmadan farkettim dediğin gibi benimde boynumdan bir ağrı girdi ölçtüm tansiyonumu 12/8,5 çıktı demek boyundan belirti veriyor.

Olabilir canım, boynum ağrımıyorsa düşük çıkıyor. Gerçi bir saat içinde çok değişik sonuçlarda aldım ama sanırım böyle oynak olması da iyi değil. Neyseki artık doğarsa doğsun diyebiliyorum :)

Bu gece uyuyamam artık bunu duydum ya Hem daha annem gelecekti o gelmeden doğururmuşum.

Ayyy kızlar bende üzülürüm şimdi sizi endişelendşrdiysem sadece duyduğum bir bilgi diye paylaştım Çok bilgi sahibi olmakta iyi değil zaten ya boşverelim doğururken anlayacağız nasılsa gördüğümüz üzere hemen istesekte olamıyor

Kızlar sakin olun, bir ishal konusu açıldı, herkes ishal oldu

Unutmayın ki psikolojimiz de her şeyi çok etkiliyor. Vücudumuz beyin sinyalleriyle hasta bile olabiliyor, o yüzden kendinizi rahatlatın birazcık. Artık zaman geldi, ishal de olabiliriz, belimiz de ağrıyabilir, kasılmalar da olabilir...

Sancılar duzenli olmalı. Tam rakam bilmiyorum ama sanirim nst de 200 olmadan baslatmiyorlar. Cunku 10 cm acilma gerekiyor.

Saol kuzum evet biz ayni gundeydik senin prenses aceleci cikti bnmkide bi korkuttu erken gelcem diye ama sonra vazgecti artik kavusma zamani insallah yazarim bizim icin dua et olurmu
Ederim tabi cnm bnm saglıkla kavuş melegine allah yar ve yardımcınız olsun kolaylık versin :)

Olur mu canim hiç öyle düşünme ben çok memnun kaldım Nesrin hanımdan belki de gidio ertesi gün doğurmak en hayırlısıydı benim icin zaten Cumartesi günü randevuyu aldim pazartesiye dedim allahım hayırlısıysa ben daha Nesrin hocayla görüşmeden dogum olsun ama değilse Nesrin hocayı bekleyim yoksa kime gideceğim bilemem kimsenin eline bırakma beni dedim ki Nesrin hocaya gittim dogurdum:)
Sevdim inandım sonuna kadar benle uğraştı ebesi kız da açılmam içinde çok yardımcı oldular sorunlu bi hastaydım ama beni rahatlattılar öyle böyle dogurdum :)

Kızlar güzel dilekleriniz icin çok teşekkür ederim
Valla sezeryandan çok korktuğum icin kendimi bildiğimden delilik yapıp değiştirdim ve ertesi gün o hocaya Doğum yaptım
Esimde bende memnun kaldık hayirlisi buymuş
Çok zorlandım akşam 5:30 da girdim kapalı kutu ancak 1 cm açılmam vardı sabah 9 a kadar sancı cektim ancak 4 olmustu artık epidural yapılsın diye ağlıyordum açılmam çok geç oldu maalesef sonrasin epidural yapıldı suni sancı verildi 7 8 cm açılmam vardı ebe kız beni 10 cm kadar açtı
Cati muaynesi olamazken kızın eline sırf açılmam olsun diye kendimi bıraktım eliyle beni açtı cunku benim İpek kız kafayla bastırıyordu
Sonra ikinma teknikleri gösterdi ben bol bol ikindim :) Doğum odasına giderken artık bacaklarımda derman yoktu yürüyen sandalyeye zor adim atıyordum cunku ertesi gün 5 den 14 de nerdeyse 21 saatir uykusuz stresten bsy yiyememis zorla peynir ekmek iki lokma sabah ağzıma tıkılmıştı
İnat ettim yaptım belki biraz daha ikina bilseydim kesi bile atılmazdı ama o kadar yoruldum ki ikiniyor muydum karnımımi sisirdim bilemedim
Hayirlisi bu sekildeymiş
Hayatimda bir defa hastaneyle isim oldu oda buydu ne bi yarını kırmış ne parmağını kesip 1 dikiş bile atılmış insanım iğne vurulamaz kan veremez kopegim bile asi olurken bakamaz bi insanım
Ama inandım ve her seye yapamazsın diyenlere inat yaptım
Kendinize güvenin ve size güvenen bi doktorla yola çıkın kesinlikle en güzeli bu cidden istemediğiniz hiçbir şeyi yapmak zorunda değilsiniz sırf gittiğiniz Prof size böyle söylüyor diye

Bence o dur çünkü isminin ekin olduğundan bahsetmişti bir ara

Demek ki yaptı doğum kızlar toparlanınca yazar

Baya uzun sürdu ama yapti normal doğum
Benim ben :) ben harap haldeydim eşimle çekildiler
Benim bebekler hep 39 40 da gelir erken gelen pek olmaz nadirlendersin bi de doguma hazır pozisyonda bile değildi acelesi çıktı senin bu kız dedi
Esimi de çok sevdi :) şimdi geliyor odaya eşim yanıma kıvrılmış uyukluyor
Ay siz çok tatlısınız yat yat ayrılmıyordu karısindan ne tatlı Ciftsiniz falan dedi sonra eşimle çok sohbet ettiler
Hatta Doğum hane de eşim girdi o sırada telefonu çaldı
Eşim ameliyattayım sonra konuşuruz dedi
Nesrin hoca diyor ki ameliyatı sanki kendi yapıyormus gibi söylüyor bi de diyonce koptuk
Eşim öyle havaya girmiş ki :) eline eldiven geçirip doguma yardım edecekti az daha adam beni gördükçe artık ne olur doğursun dedi bel ovmaktan geberdi herif

Artık tüm korkuları bir seferde atmış oldun :) iyi ki doktor değiştirmişsin gerçekten.

İpek kızın fotoğrafını gördük, doktorun kucağında nasıl boncuk boncuk bakıyor. Hiç erken gelmiş gibi değil :)

Gözünnaydın cnm Allah analı babalı büyütsün

Bakalım ben sona kalırım bu sefer. Ilkini doğurmuştum şimdiye kadar ama bu bekleyecek gibi.

Teşekkür ederim daha oda bebek bana benzetiyorlar ama tabi gözleri benzemedi herkes belki bu defa benzer diyor bakalım. Öncelikle gözleri görsün sonra benzese memnun oluruz tabi

Teşekkür ederiz teyzesi valla babisko gibi kumral olacak sanırım sarı sarı tuyleri
Çok şükür kilo her şey yerinde emzirmeye çalışıyorum ama daha henüz emme yapamıyor tembel biraz 3 emiyor 10 duruyor
P Prime18 hayırlı olsuun:) doğum hikayelerimiz çok benzer, bana da yapamazsın diyorlardı herkes sezaryene yönlendirmeye çalıştı beni ama inat ettim tabi. Sağlıkla büyüt bebeğini. Sevgiler
İğneden bile korkan biriydim ama o sözleri söyleyenlere inat cesaret ettim güçlendim sende ayni olmuşsun
Hepimiz sağlıkla büyütelim insallah canim sagolasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…