- 23 Şubat 2011
- 735
- 176
- 123
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #36.981
Bende sana eşlik edicem gibi bir his var içimdeHerkes doğuracakta buraları ben bekleyeceğim hissi var içimde
Canim melegin dogdu mu merak ettim? Sag salim kucagina almissindir insallahİyi akşamlar kizlarrrr Allahi izniyle yarin sezaryen olucam sizden ricam bana dua edebilirmisiniz
Sona geldik artık resmen. Yarın doğuruyorum dersen şasırmam. Ben en son doğurup tükkanı kapatacağim hissi var bakalım
Benim kuzenimin oğlu da 56 cm doğmuş canım 42. Haftada sezeryan yapmışlar zaten bende dün duydum şok oldum
Güzel haberlerle gel inşallah. Oradaki her şey biraz daha değişik ilerliyor ve sen de hemen adapte oldun maşallah o yüzden olası her duruma hazırlıklı görünüyorsun. Ben her şeyin tahmin ettiğinden de güzel olacağını düşünüyorum.
Doğum pozisyonunda demişti doktor ama kanal başka şey sanırım dimiçatı ağrıyınca tam olarak neremiz ağrıyormuş acaba ?
Şimdi yatmadan farkettim dediğin gibi benimde boynumdan bir ağrı girdi ölçtüm tansiyonumu 12/8,5 çıktı demek boyundan belirti veriyor.
Bende de var aynı durum bi bugun olmadı ama gaz sancısı gibi karin agrım oluyo ve wc ye koşuyorum acaba ilacı değiştirdi ondan mı ki gynoferon kullanıyorum o mu yapiyo acaba ...akintim da acayip sulu acaba suyumla karışık geliyoda ben mi anlamıyorum
Bu gece uyuyamam artık bunu duydum yaHem daha annem gelecekti o gelmeden doğururmuşum.
Sancılar duzenli olmalı. Tam rakam bilmiyorum ama sanirim nst de 200 olmadan baslatmiyorlar. Cunku 10 cm acilma gerekiyor.Kızlar doktor arsızı olarak bugün araştırma hastanesine bir doçent e gittim. Bebek aşağı inmiş doğum kanalına girmiş. Dün nst de sancı yoktu. Bugün 60 80 arası çıktı. Bu saatten sonra ne zaman gelir baby tahmininiz var mı?
Ederim tabi cnm bnm saglıkla kavuş melegine allah yar ve yardımcınız olsun kolaylık versin :)Saol kuzum evet biz ayni gundeydik senin prenses aceleci cikti bnmkide bi korkuttu erken gelcem diye ama sonra vazgecti artik kavusma zamani insallah yazarim bizim icin dua et olurmu
Olur mu canim hiç öyle düşünme ben çok memnun kaldım Nesrin hanımdan belki de gidio ertesi gün doğurmak en hayırlısıydı benim icin zaten Cumartesi günü randevuyu aldim pazartesiye dedim allahım hayırlısıysa ben daha Nesrin hocayla görüşmeden dogum olsun ama değilse Nesrin hocayı bekleyim yoksa kime gideceğim bilemem kimsenin eline bırakma beni dedim ki Nesrin hocaya gittim dogurdum:)Başardın ya geçmiş olsun. Memnun kaldın insaallah doğumdan seni yönlendirdim diye üzüldüm yinede belki sevmezsen doktoru diye.
Sağlıkla büyüsün ipek kız. Dikisler bir iki gune toparlar azmış zaten.
Bence o dur çünkü isminin ekin olduğundan bahsetmişti bir ara
Benim ben :) ben harap haldeydim eşimle çekildilerDemek ki yaptı doğum kızlar toparlanınca yazar
Baya uzun sürdu ama yapti normal doğum
Kızlar güzel dilekleriniz icin çok teşekkür ederim
Valla sezeryandan çok korktuğum icin kendimi bildiğimden delilik yapıp değiştirdim ve ertesi gün o hocaya Doğum yaptım
Esimde bende memnun kaldık hayirlisi buymuş
Çok zorlandım akşam 5:30 da girdim kapalı kutu ancak 1 cm açılmam vardı sabah 9 a kadar sancı cektim ancak 4 olmustu artık epidural yapılsın diye ağlıyordum açılmam çok geç oldu maalesef sonrasin epidural yapıldı suni sancı verildi 7 8 cm açılmam vardı ebe kız beni 10 cm kadar açtı
Cati muaynesi olamazken kızın eline sırf açılmam olsun diye kendimi bıraktım eliyle beni açtı cunku benim İpek kız kafayla bastırıyordu
Sonra ikinma teknikleri gösterdi ben bol bol ikindim :) Doğum odasına giderken artık bacaklarımda derman yoktu yürüyen sandalyeye zor adim atıyordum cunku ertesi gün 5 den 14 de nerdeyse 21 saatir uykusuz stresten bsy yiyememis zorla peynir ekmek iki lokma sabah ağzıma tıkılmıştı
İnat ettim yaptım belki biraz daha ikina bilseydim kesi bile atılmazdı ama o kadar yoruldum ki ikiniyor muydum karnımımi sisirdim bilemedim
Hayirlisi bu sekildeymiş
Hayatimda bir defa hastaneyle isim oldu oda buydu ne bi yarını kırmış ne parmağını kesip 1 dikiş bile atılmış insanım iğne vurulamaz kan veremez kopegim bile asi olurken bakamaz bi insanım
Ama inandım ve her seye yapamazsın diyenlere inat yaptım
Kendinize güvenin ve size güvenen bi doktorla yola çıkın kesinlikle en güzeli bu cidden istemediğiniz hiçbir şeyi yapmak zorunda değilsiniz sırf gittiğiniz Prof size böyle söylüyor diye
Gözünnaydın cnm Allah analı babalı büyütsünSabah Kanamam basladi kizlar plesanta previa totalis vardi bende.Doktora geldim bugun aliyoruz bebegi dedi.Cok şükür sag salim aldim kizimi kucagima.2800 48cm dogdu.Genel anestezi oldum.İlki de spinaldi ben genel anestezide daha az agri hissettim ayilmam da zor olmadi.Bebegim mememi tuttu şimdilik sütüm yok ama sarı su geliyor mamayla da takviye yapiyoruz.Allahim size de tattirsin bu güzel duyguyu.Sag salim alin kucaginiza bebisleri
Maşallah cnm Allah sağlıklı uzun ömürler versin inşDoğum yaptim çok şükür aksam saat 11:40 da 3020gr 48cm 36+2 haftada doğdu minigim çok şükür yanimda şuan iyiyiz darısı basiniza inşallah
Bakalım ben sona kalırım bu sefer. Ilkini doğurmuştum şimdiye kadar ama bu bekleyecek gibi.Yok yok babasını beklesin lütfen :) doktor hadi artık derse eşim atlayıp gelcek ve onun için de bir iki gün daha durması lazım.
Sona kimler kalacak bakalım, ben kalamayacağım sanırım. Doktorum fena sıkı tutuyor durumu, bugün hastaneye gittim, herkes tembihlenmişti, kan kağıdım hazırlanmıştı :)
Bu arada oğluşun çok tatlı :) resimlerine bakarken ikinci bebeğin gözlerinin rengi sana benzer inşallah diye düşündüm :)
Teşekkür ederiz teyzesi valla babisko gibi kumral olacak sanırım sarı sarı tuyleriArtık tüm korkuları bir seferde atmış oldun :) iyi ki doktor değiştirmişsin gerçekten.
İpek kızın fotoğrafını gördük, doktorun kucağında nasıl boncuk boncuk bakıyor. Hiç erken gelmiş gibi değil :)
İğneden bile korkan biriydim ama o sözleri söyleyenlere inat cesaret ettim güçlendim sende ayni olmuşsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?