2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
bence günler öncesinde başlamıyor ya da her insanın anatomisi farklı. benim doğum sancım gece 2 de başladı aynı zamanda tuvalet ihtiyacımda başladı ve iki saat içinde belki 10 kere gitmişimdir. sabah 8 de hastanede lavma verdiler ama gerek kalmamış hiç tuvalete gitmedim. bağırsaklarım temizlenmişti kendiliğinde.

GÖzün aydın canım allah analı babalı büyütsün bebegini

Canim tekrar hayirli olsun, Ipek ismi cok guzel bu arada, Uzun surdu ama sonu mutlu oldu cok sukur.

Gunaydin kizlar, benim hala asiri kabizlik devam ediyor. 4. aydan beri 6 sise dupholac bitirmisin, zaten onu almadan tuvalete cikmam imkansiz. Fakat son 2-3 haftadir o da ise yaramiyor sanirim vucut alisti. Kabizlik olunca da agri ve siskinlik yapiyor cok fazla. Bu arada benim de mide yanmalarim gecti bu hafta ya 1 ya 2 defa gaviscon almisimdir ki normalde cantamda tasiyordum.

Canm bana sabah saat 8 de hafif kahvalti yap sonrada bsy yeme dediler bn 7 de kahvalti yaptim 2 ye kadar bsy yiyip icmicem

Aa evet G gokce41 ilede aynıydık onun doğumu erken oldu başka kimse yok derken sen varmışsın aynin sikintilar bendede var canim acilmayi artirmak icim evde çömelip kalkma yapıyorum mutfak tezgahindan tutarak insallah ise yarar birde 15 gündür günde 3-4 tane hurma yiyorum ac karnıma sabah kalkınca seninde yaptığın şeyler varmi ?

Ay maşallah ya çok güzel bir ortamda olmuş Doğumun doktor çok sıcak kanlı görünüyor zaten bebişinde çok tatlı maşallah. Allah gönlüne göre verdi canım kalbin çok temizmiş daha fazla strese girmeden gıcık insanların eline kalmadan sağ Salim doğurdun. Darısı bizlerin başına

Canm birazdan hastaneye gidicem saat 2 de ameliyata girecem insallah
Canım dualarımız seninle rabbim sagliklica kurtarsın ikinizide doğum sonrasında edilecek en güzel dua gecmis olsun yerine sütün bol olsun bence zaten gecmis gecen

Kizlar gunaydin, dün bahsetmistim açılmaya baktı 1 cm başlamış dedi ama çok canım yandı kanaman olabilir demişti dün geldikten sonra 1-2 damla kanama oldu sonra olmadi hic bu sabah wc den sonra sümüksü koyu renk akinti geldi biraz uzunca korktum dunki ile alakalimi nişanmı acaba başına gelen varmi ? DR a yazdım hemen normal dunkidir dedi ağrının başlamasını bekle dedi bana ama emin olamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…