- 28 Mart 2017
- 16.596
- 68.094
- 598
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #37.021
Normal. Doktor eline bir jel suruyor ya o geri geliyor.bende de oldu aynisi. Lekelenmemde 1 hafta gecmedi. Idrardann sorna hep geldi peceteye. 2 gundur gelmiyor.Kizlar gunaydin, dün bahsetmistim açılmaya baktı 1 cm başlamış dedi ama çok canım yandı kanaman olabilir demişti dün geldikten sonra 1-2 damla kanama oldu sonra olmadi hic bu sabah wc den sonra sümüksü koyu renk akinti geldi biraz uzunca korktum dunki ile alakalimi nişanmı acaba başına gelen varmi ? DR a yazdım hemen normal dunkidir dedi ağrının başlamasını bekle dedi bana ama emin olamiyorum
kızlarımı almaya gidiyorum dua eden herkesten allah razı olsun
Aaa evet jeli düşünmemiştim sağol canim içimi ferahlattinNormal. Doktor eline bir jel suruyor ya o geri geliyor.bende de oldu aynisi. Lekelenmemde 1 hafta gecmedi. Idrardann sorna hep geldi peceteye. 2 gundur gelmiyor.
Son haftalarda daha hızlı alıyorlar canım zaten ben 1 aydır hep aynı kilodayım ama bebek aliyor habireKızlar kontrole geldim doktor iyiydi baya iğneyi sonuna kadar kullanacaksın kesmeyeceksin dedi normal Doğum yapmaya çalışacağız son ana kadar Doğum sırasında bebek gelmezse filan sezeryana alıyoruz dedi ama bebek biraz iri su an 3300 gr mış 36+6 olmalı ama 1 hafta önde gidiyor dedi.. son hafta çatına bakarız uygunsa normal doğurursun dedi.. şimdi de çok iri olursa doğuramazsam korkusu başladı herkes kilo almamışsın zayıfsın çocuğun küçük olur muamelesi yapıp psikolojimi bozuyordu
Kızlar güzel dilekleriniz icin çok teşekkür ederim
Valla sezeryandan çok korktuğum icin kendimi bildiğimden delilik yapıp değiştirdim ve ertesi gün o hocaya Doğum yaptım
Esimde bende memnun kaldık hayirlisi buymuş
Çok zorlandım akşam 5:30 da girdim kapalı kutu ancak 1 cm açılmam vardı sabah 9 a kadar sancı cektim ancak 4 olmustu artık epidural yapılsın diye ağlıyordum açılmam çok geç oldu maalesef sonrasin epidural yapıldı suni sancı verildi 7 8 cm açılmam vardı ebe kız beni 10 cm kadar açtı
Cati muaynesi olamazken kızın eline sırf açılmam olsun diye kendimi bıraktım eliyle beni açtı cunku benim İpek kız kafayla bastırıyordu
Sonra ikinma teknikleri gösterdi ben bol bol ikindim :) Doğum odasına giderken artık bacaklarımda derman yoktu yürüyen sandalyeye zor adim atıyordum cunku ertesi gün 5 den 14 de nerdeyse 21 saatir uykusuz stresten bsy yiyememis zorla peynir ekmek iki lokma sabah ağzıma tıkılmıştı
İnat ettim yaptım belki biraz daha ikina bilseydim kesi bile atılmazdı ama o kadar yoruldum ki ikiniyor muydum karnımımi sisirdim bilemedim
Hayirlisi bu sekildeymiş
Hayatimda bir defa hastaneyle isim oldu oda buydu ne bi yarını kırmış ne parmağını kesip 1 dikiş bile atılmış insanım iğne vurulamaz kan veremez kopegim bile asi olurken bakamaz bi insanım
Ama inandım ve her seye yapamazsın diyenlere inat yaptım
Kendinize güvenin ve size güvenen bi doktorla yola çıkın kesinlikle en güzeli bu cidden istemediğiniz hiçbir şeyi yapmak zorunda değilsiniz sırf gittiğiniz Prof size böyle söylüyor diye
kızlarımı almaya gidiyorum dua eden herkesten allah razı olsun
Kızlar kontrole geldim doktor iyiydi baya iğneyi sonuna kadar kullanacaksın kesmeyeceksin dedi normal Doğum yapmaya çalışacağız son ana kadar Doğum sırasında bebek gelmezse filan sezeryana alıyoruz dedi ama bebek biraz iri su an 3300 gr mış 36+6 olmalı ama 1 hafta önde gidiyor dedi.. son hafta çatına bakarız uygunsa normal doğurursun dedi.. şimdi de çok iri olursa doğuramazsam korkusu başladı herkes kilo almamışsın zayıfsın çocuğun küçük olur muamelesi yapıp psikolojimi bozuyordu
Aynen canım bir sürü doğuran var o kilodaama doktor sezeryan demedi zaten direkt çatına bakacağız uygunsa sonuna kadar normal doğumu deneyeceğiz dedi devlet hastanesi ya zaten kolay kolay sezeryan yapmıyorlar biz sezeryanı Doğum sırasında beklenmeyen bir şey olursa yapıyoruz dedi gelmezse bebek filan dediDemişler ya bir kadına bunu yapamazsın de sonra otur izle. Belki de önceki dr sana o lafları etmese bu kadar kararlı olmazdıngönlüne göre oldu, inşallah darısı başımıza
Canım Allah senden de razı olsunTüm bekleyenler kavuşsun yavrusuna inşallah
Belki de 38de filan irileşmeden doğar. Ayrıca 4kilo gayet de doğuruyor herkes. Bu 4kilo olursa şartı da yeni çıktı vallahi. Dr’lara bahane oldu
Evet öyle oluyor 1 haftada 450 gr almış ama bundan sonra yavaşlar belki kilo alımları çünkü her hafta bu kadar alırlarsa çok fazla olurSon haftalarda daha hızlı alıyorlar canım zaten ben 1 aydır hep aynı kilodayım ama bebek aliyor habire
Bende öyle düşünmüştüm ama son hafta bile alıyormuş bizim 3600 cikti 4 ve üzeri doğar dedi drEvet öyle oluyor 1 haftada 450 gr almış ama bundan sonra yavaşlar belki kilo alımları çünkü her hafta bu kadar alırlarsa çok fazla olur
Gözün aydın ne güzel sizinde kavuşuyorsunuzkızlarımı almaya gidiyorum dua eden herkesten allah razı olsun
Canim sana kendiliginden gelmesini bekleyecegiz mi dedi yoksa suni sanci falan konustunuz mu? Ben de seninle ayni durumdayim doktor normal gelmesini beklemeyelim cok irilesmesin dedi ki sanirim 38. haftada falan alacak. Once suni sanci normali deneyecek acilmazsa sezeryan.Kızlar kontrole geldim doktor iyiydi baya iğneyi sonuna kadar kullanacaksın kesmeyeceksin dedi normal Doğum yapmaya çalışacağız son ana kadar Doğum sırasında bebek gelmezse filan sezeryana alıyoruz dedi ama bebek biraz iri su an 3300 gr mış 36+6 olmalı ama 1 hafta önde gidiyor dedi.. son hafta çatına bakarız uygunsa normal doğurursun dedi.. şimdi de çok iri olursa doğuramazsam korkusu başladı herkes kilo almamışsın zayıfsın çocuğun küçük olur muamelesi yapıp psikolojimi bozuyordu
Teşekkür ederiz teyzesi aynen sonunda mutlu olduk hiç pişmanlığım yok hastenede de iyi hemşireler ebeler çok ilgilendiCanim tekrar hayirli olsun, Ipek ismi cok guzel bu arada, Uzun surdu ama sonu mutlu oldu cok sukur.
Aynen kuzum teşekkür ederimAy maşallah ya çok güzel bir ortamda olmuş Doğumun doktor çok sıcak kanlı görünüyor zaten bebişinde çok tatlı maşallah. Allah gönlüne göre verdi canım kalbin çok temizmiş daha fazla strese girmeden gıcık insanların eline kalmadan sağ Salim doğurdun. Darısı bizlerin başına
Asistanı arkadaşımdan hikayeyi görmüş dün aradı ben açamadım tabi sancıdan bugün konuştuk kendini nerde rahat hissediyorsan orda dogum yapman iyi oldu kendi kararın tabi yanında olmak isterdim sen ve İpek sağlıklısınız ya önemli olan o yazmışDemişler ya bir kadına bunu yapamazsın de sonra otur izle. Belki de önceki dr sana o lafları etmese bu kadar kararlı olmazdıngönlüne göre oldu, inşallah darısı başımıza
Canım Allah senden de razı olsunTüm bekleyenler kavuşsun yavrusuna inşallah
Belki de 38de filan irileşmeden doğar. Ayrıca 4kilo gayet de doğuruyor herkes. Bu 4kilo olursa şartı da yeni çıktı vallahi. Dr’lara bahane oldu
Benim oğlum 4040 gram 54 cm doğdu 39+6 da kafası da normalden büyüktü ama normal doğurdum epiduralsiz kesisiz ve yırtılma olmadan :) kendine güven sadeceKızlar kontrole geldim doktor iyiydi baya iğneyi sonuna kadar kullanacaksın kesmeyeceksin dedi normal Doğum yapmaya çalışacağız son ana kadar Doğum sırasında bebek gelmezse filan sezeryana alıyoruz dedi ama bebek biraz iri su an 3300 gr mış 36+6 olmalı ama 1 hafta önde gidiyor dedi.. son hafta çatına bakarız uygunsa normal doğurursun dedi.. şimdi de çok iri olursa doğuramazsam korkusu başladı herkes kilo almamışsın zayıfsın çocuğun küçük olur muamelesi yapıp psikolojimi bozuyordu
Yok be canım bu hayatta benden gamsizi yoktur Herald eAyyy kızlar bende üzülürüm şimdi sizi endişelendşrdiysem sadece duyduğum bir bilgi diye paylaştımÇok bilgi sahibi olmakta iyi değil zaten ya boşverelim doğururken anlayacağız nasılsa gördüğümüz üzere hemen istesekte olamıyor
Aa evet @gokce41 ilede aynıydık onun doğumu erken oldu başka kimse yok derken sen varmışsınaynin sikintilar bendede var canim acilmayi artirmak icim evde çömelip kalkma yapıyorum mutfak tezgahindan tutarak insallah ise yarar birde 15 gündür günde 3-4 tane hurma yiyorum ac karnıma sabah kalkınca seninde yaptığın şeyler varmi ?
Kizlar gunaydin, dün bahsetmistim açılmaya baktı 1 cm başlamış dedi ama çok canım yandı kanaman olabilir demişti dün geldikten sonra 1-2 damla kanama oldu sonra olmadi hic bu sabah wc den sonra sümüksü koyu renk akinti geldi biraz uzunca korktum dunki ile alakalimi nişanmı acaba başına gelen varmi ? DR a yazdım hemen normal dunkidir dedi ağrının başlamasını bekle dedi bana ama emin olamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?