2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Normal. Doktor eline bir jel suruyor ya o geri geliyor.bende de oldu aynisi. Lekelenmemde 1 hafta gecmedi. Idrardann sorna hep geldi peceteye. 2 gundur gelmiyor.

Kızlar kontrole geldim doktor iyiydi baya iğneyi sonuna kadar kullanacaksın kesmeyeceksin dedi normal Doğum yapmaya çalışacağız son ana kadar Doğum sırasında bebek gelmezse filan sezeryana alıyoruz dedi ama bebek biraz iri su an 3300 gr mış 36+6 olmalı ama 1 hafta önde gidiyor dedi.. son hafta çatına bakarız uygunsa normal doğurursun dedi.. şimdi de çok iri olursa doğuramazsam korkusu başladı herkes kilo almamışsın zayıfsın çocuğun küçük olur muamelesi yapıp psikolojimi bozuyordu

Son haftalarda daha hızlı alıyorlar canım zaten ben 1 aydır hep aynı kilodayım ama bebek aliyor habire

Demişler ya bir kadına bunu yapamazsın de sonra otur izle. Belki de önceki dr sana o lafları etmese bu kadar kararlı olmazdın gönlüne göre oldu, inşallah darısı başımıza

kızlarımı almaya gidiyorum dua eden herkesten allah razı olsun

Canım Allah senden de razı olsun Tüm bekleyenler kavuşsun yavrusuna inşallah

Belki de 38de filan irileşmeden doğar. Ayrıca 4kilo gayet de doğuruyor herkes. Bu 4kilo olursa şartı da yeni çıktı vallahi. Dr’lara bahane oldu

Aynen canım bir sürü doğuran var o kilodaama doktor sezeryan demedi zaten direkt çatına bakacağız uygunsa sonuna kadar normal doğumu deneyeceğiz dedi devlet hastanesi ya zaten kolay kolay sezeryan yapmıyorlar biz sezeryanı Doğum sırasında beklenmeyen bir şey olursa yapıyoruz dedi gelmezse bebek filan dedi

Canim sana kendiliginden gelmesini bekleyecegiz mi dedi yoksa suni sanci falan konustunuz mu? Ben de seninle ayni durumdayim doktor normal gelmesini beklemeyelim cok irilesmesin dedi ki sanirim 38. haftada falan alacak. Once suni sanci normali deneyecek acilmazsa sezeryan.

Canim tekrar hayirli olsun, Ipek ismi cok guzel bu arada, Uzun surdu ama sonu mutlu oldu cok sukur.
Teşekkür ederiz teyzesi aynen sonunda mutlu olduk hiç pişmanlığım yok hastenede de iyi hemşireler ebeler çok ilgilendi
Aynen kuzum teşekkür ederim
Allah gönlüme göre verdi hemşireler ebeler çok ilgilendi hastanede iyi ebeler surekli emzirmem icin yardım ediyor bizimki biraz zor emiyor 2 emiyorsa 3 bırakıyor umarım emer

Asistanı arkadaşımdan hikayeyi görmüş dün aradı ben açamadım tabi sancıdan bugün konuştuk kendini nerde rahat hissediyorsan orda dogum yapman iyi oldu kendi kararın tabi yanında olmak isterdim sen ve İpek sağlıklısınız ya önemli olan o yazmış
Duymuştur şimdi normal Doğumda yaptığımı

Liviya canim allah yardımcın olsun şükür gününe geldin kavusacaksin oğluna sağlıkla kucağına alırsın insallah haberlerini bekliyoruz

Benim oğlum 4040 gram 54 cm doğdu 39+6 da kafası da normalden büyüktü ama normal doğurdum epiduralsiz kesisiz ve yırtılma olmadan :) kendine güven sadece

Yok be canım bu hayatta benden gamsizi yoktur Herald e elbet gelecek bir gün belki akşam belki 2 saat sonra belki 2hafta sonra...ben artık hazırladım kendimi o acıyı elbet cekicez 1 kere de olsa korkmuyorum artık öyle...galiba biraz epidurale güveniyorum

Hurmayı ben de dün aldım. bugün annem geliyor ve hala valizim hazır değil nedense bir rahatlık var bende :) o yüzden hurmayı yeni yemeye başlıycam. onun dışında günlük yarım saat yürüyüş yapmaya çalışıyorum. Havalar soğudu avm lerde yürüyorum. yakında avm de doğurdu diye haberlere düşersem şaşırmayın :)

canım pembemsi akıntı bende de oldu dün. koyu renkli kahverengimsi akıntı da bugün oldu ve sümüksüydü. dr bana iki gün olması normal dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…