2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Benim oğlum 4040 gram 54 cm doğdu 39+6 da kafası da normalden büyüktü ama normal doğurdum epiduralsiz kesisiz ve yırtılma olmadan :) kendine güven sadece
Ay maşallah nasıl becerdin bunu:) kendimden şüphe ettim bi an normal doğuma uygun bi vücudum yok sanırım. Kızımı 2500 oğlumu 2850 doğurdum bir sürü dikişle. Çok özeniyorum kesisiz dikşsiz doğum yapanlara:)

Kesinlikle haklisin sanırım benim ailem bana normal dogum yapamam gözüyle bakıyor ama yapacagim inat degilmi bi an tırsıp sezeryan diyorum ama neden insanlara laf vereyim kiama zorunlu sezeryana da dicek lafım yok tabi ben biraz da gözükara inat biriyim yapicam dedimmi kafama koydummu yaparım epidural gibi bi nimet var sonuçta bak ne güzel aldın kızını kucağına biraz uzun zorlu bi süreç olmuş ama en güzeli kucağına sağlıklı bi şekilde alman...eminim çok kişiye örnek olacaksin

Ben de hurma yemege korkuyorum resmen, sanki yemeye baslicam ertesi gun pirt diye dogacak Neyse ben daha 35+3 um haftaya baslicam :)

1 saate taburcu oluyorum kızlar
Asil bebekli hayata geçiş az sonra
Yaaa asil mesele orda zaten Biz hala esimle bu fikre alisamadik, hamilelik dogum sonra eski hayatimiz devam edecek gibi geliyor. Bazen durup birbirimize bu evde biri daha olacak artik diyoruz cok garip. Tabi benim icin yayinda bonus 3 ay da kv olacak

Evet bencede 4600 üzeri normal doğumu sıkıntıya sokarmış bahane ediliyor bence 4e yakın bebekleri sezeryana yönlendirmek dopru değil. Ayrıca ultrasonların yanıldığınıda burada kaç kez gördük nasıl bu kadar emin ve kati konuşabiliyorlar anlayamıyorum

Merhaba kızlar bende kontrolden çıktım . Dün su,akıntı tarzı bisey gelmişti ama her zamanki gibi değil daha çok gibiydi. Bugün doktora onu söyledim . Ultrasonda su iyi görünüyor ama alttan da bakmak gerekli dedi . Hiç hazır değildim ama oldu bitti . Çatı muayenesi yapılmış oldu bi anda. Gelen su değilmiş , enfeksiyon var dedi fitil verdi . Bebeğin karın çevresi iki hafta gerideydi , şimdi beş güne filan düşmüş buna sevindim. Onun haricinde lekelenme olabilir normal dedi .

Hahaha oda iyiymis bende yürüdüm hep çalışıyorken günde 1 saat ama izne ayrılınca pek yürüyemedim açıkçası 10 gündür hazırlıklar felan derken ev içinde yürüdüm ama baya dermanım kalmayana kadar dolandigim oldu onuda ona saydım ben çantayı 27.haftada hazır ettim 11 haftadır bekliyorlar köşede rabbim hayırla kurtarsın insallah

benim ilki de 3350 gram doğdu 2 dikişim vardı ama kafası ters geldi ondan yoksa o da olmazdı herhalde ikinci de işte hiç dikiş falan olmadı, bilmiyorum yapı meselesi mi yoksa hurma falan yemiştim o mu esnetti bilmiyorum :)

Hahaha banada herkes sezeryan ol delimisin niye zahmet cekecen diyorlar sanki sezeryan sonrası çok kolay Bende inadim inat kolum iki kanat modunda ısrar ediyorum normal diye bakalim ne olacak

Ben de hurma yemege korkuyorum resmen, sanki yemeye baslicam ertesi gun pirt diye dogacak Neyse ben daha 35+3 um haftaya baslicam :)
Bende bu korkuyla 37.haftaya kadar bekledim izne ayrılayımda o zaman doğsun diye öyle olmuyormuş yaa 10 gündür yiyorum ben ses soluk yok daha

Bende öyle düşünmüştüm ama son hafta bile alıyormuş bizim 3600 cikti 4 ve üzeri doğar dedi dr ama normal nasıl doğuracam korku aldı beni
İnşallah bir sorun olmaz ya allah yardım eder canım belki de daha fazla büyümezler ben artık bundan sonra çok büyüyeceğini sanmıyorum benimkinin karnımda yer kalmadı

Ne güzel çok mutlu oldum senin aduına. İnşallah bizlerde doğumdan sonra böyle mutlu oluruz. Çokta imrendim ne yalan söyleyeyim

Hiç suni sancı filan demedi canım kendi gelmesini bekleyeceğiz Demekki Son hafta bakarız dedi Çatına 39 da yani. Ay acaba diyorum yarın filan bir özel doktora mı gitsem fikir alırım

Merhaba kızlar. Bugün 39+ 4 olduk ama bebek hala aşağı inmedi sanırım bana sezaryan yolları gözüküyor artık ilk çocukta şimdiye kadar inmediysr inmez diyorlar doğru mu

Benim oğlum 4040 gram 54 cm doğdu 39+6 da kafası da normalden büyüktü ama normal doğurdum epiduralsiz kesisiz ve yırtılma olmadan :) kendine güven sadece
Ay canım maşallah ne güzel evet ya bende yapabilirim inanıyorum kendime evrene pozitif enerji göndermek lazım teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…