2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
İnşallah bir sorun olmaz ya allah yardım eder canım belki de daha fazla büyümezler ben artık bundan sonra çok büyüyeceğini sanmıyorum benimkinin karnımda yer kalmadı
Seninle aramızda 10 gün var benim bebek 10 günde 800 gr aldı mesela büyür bence daha karnım iyice sertleşti benim

Merhaba kızlar. Bugün 39+ 4 olduk ama bebek hala aşağı inmedi sanırım bana sezaryan yolları gözüküyor artık ilk çocukta şimdiye kadar inmediysr inmez diyorlar doğru mu
Allah aşkına bunu söyleyenler çocuk sahibi mi. Oğlum da 40+0 da sancılandım. Bi tanıdığım 41+3 te normal doğum yaptı. Daha ilk çocuklar heleki erkek bebekler daha geç gelir diye bilinir. Dotor 40 tan sonra bekletmeyecek olursa suni denersin. Olmazsa da canın sağolsun cnm. Hayırlısı neyse o olacak

Kendi dokotruma inanmadım başka doktora gittim o da ilk çocuk şimdiye kadar inmeliydi dedi. Pazartesi 40+1 oluyorum. Pazartesinden sonra başka bekleyemeyiz sezaryanşa alacağız dedi. Motalim bozuk ben epidural notmal doğum öok istiyordum çünkü

Hiç suni sancı filan demedi canım kendi gelmesini bekleyeceğiz Demekki Son hafta bakarız dedi Çatına 39 da yani. Ay acaba diyorum yarın filan bir özel doktora mı gitsem fikir alırım
Yok oyle diyorsa vardir bisey mutlaka, bana 4000gr mi gecmeyelim dedi. Ben de doktora biraktim valla nasil iyi olacagimi dusunuyorsa oyle yapsin. Yani farkli fikir icin git istersen ama cok da gerek yok bence

Yok oyle diyorsa vardir bisey mutlaka, bana 4000gr mi gecmeyelim dedi. Ben de doktora biraktim valla nasil iyi olacagimi dusunuyorsa oyle yapsin. Yani farkli fikir icin git istersen ama cok da gerek yok bence
Belki haftaya tekrar bakar duruma bilemiyorum devlet hastanesi işte ancak bu kadar açıklama yaptı

O dr’a kapak olmuştur

Ben de hurma yemege korkuyorum resmen, sanki yemeye baslicam ertesi gun pirt diye dogacak Neyse ben daha 35+3 um haftaya baslicam :)

Ben 2-3haftadır yiyorum. 35+3 benimde aynı gündeyiz. Merak etme hemen doğmuyor yiyince de

38.hafta randevusundan çıktım kızlar, çatı muayenesi yaptı doktor..inş normal doğum gözüküyor hayrlısıyla doğururz inşallahh:) bende bi korku var sizde durumlar nasıl?

Korkma yahu herkes yapmış bende yaparım de

İşlerine geliyor

Merhaba kızlar. Bugün 39+ 4 olduk ama bebek hala aşağı inmedi sanırım bana sezaryan yolları gözüküyor artık ilk çocukta şimdiye kadar inmediysr inmez diyorlar doğru mu

Ben hiç öyle bişey duymadım. 42ye kadar bekleniyor erkekse geç gelir biraz daha. Benim annem eskiden ay hesabı yapardık, Son adetten sonra 9 ay sayardık ondan sonra doğumu beklerdik diyor. Yani şimdiki gibi 40hafta doldu hemen doğurmalıyım diye bişey yokmuş. Beklemek istediğini söylesen??

Kızlar sabah 9:20 kızım dünyaya geldi bende anca yazabiliyoeum şükür iyiyiz uyuyor şiödi. 4340 gram 52 cm

Allah sağlıklı bereketli uzun ömürler versin maşallah

Kızlar doktor enfeksiyondan dolayı gyno lomexin 600 mg. Fitil vermiş , aranızda hiç kullanan oldu mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…