2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Merhaba kızlar. Bugün 39+ 4 olduk ama bebek hala aşağı inmedi sanırım bana sezaryan yolları gözüküyor artık ilk çocukta şimdiye kadar inmediysr inmez diyorlar doğru mu
anatomik yapın öyledir belki. benim eltim 3 çocuğunuda karnı aşağı inmeden normal doğurdu. benimde 34 ten beri çok ama çok aşağıda çok şükür doğum olmadı.

pazartesine daha çok gün var sen sürekli merdiven in çık normal doğumun başlar bence. bide sıcak banyo yap. benim kızımda 40+3 te başladı doğum sancım.

Bende moral yine sıfır. Bugun annemin kendi kadin dogum uzmanina gittik. Kendisi ayni zamanda beni dogurtan doktor :) saolsun gomdu beni diri diri. Bebegin artik iri oldugunu suyumun az oldugunu donme ihtimalinin 500de 1 bile olmadigini soyledi. Ve 9 subata kadar bekleme sezaryen icin bebek gelisimini tamamlamis en gec 5 subatta alinsin dedi.
Isin pis tarafi bu adam sezaryen karsiti biri. Annemi 4.5 kilo iken kardesimm nornal.dogurttu. o bile boyle diyorsa sanirim artik umutlanmaya gerek yok.

Belki cok klasik olacak ama gercekten birak bosver donmezse donmesin. Saglikli dogsun da ister normal ister sezeryan olsun, her iki dogumun da eksileri artilari var. Vallahi kendini uzdugune degmez. Bana bunu diyenlere sinir oluyorum ama simdi ben yazicam gercekten allah bebeklerimize dermansiz dertler vermesin artik ben boyle dusunuyorum. Sezeryandan da normal dogumdan da memnun olan bir ton insan var.

zaten son umudumda tükendi artık yapacak bir şey yok.

Kızlar sabah 9:20 kızım dünyaya geldi bende anca yazabiliyoeum şükür iyiyiz uyuyor şiödi. 4340 gram 52 cm
Masallah canım gözün aydın sütün bol olsun insallah

Kizlar selam pazartesi gunu sezaryen olucam kismetse. Sizde durumlar nedir. Cok.heyecanliyim gerginim tecrubelerinizi yazin lutfe
Hadi hayırlısı insallah ben normali bekliyorum kismet olursa insallah

Canım hiç moralini bozma bu gruptaki hemen hemen herkes normal doğum taraftarı ama bebegin gelişine göre saglik durumumuza göre son anda değişebiliyor bende şuan normal istiyorum 10 gün kaldı sat a göre ama benim hala umudum var olmaz derlersede mecburen sezeryan olucam saglik olsun bebekte sende iyi olda ne gerekiyorsa o yapılır

Hahaha banada herkes sezeryan ol delimisin niye zahmet cekecen diyorlar sanki sezeryan sonrası çok kolay Bende inadim inat kolum iki kanat modunda ısrar ediyorum normal diye bakalim ne olacak
Aynı şekilde bende normalde direniyorum ama o an gelsin ne olacağı belli olmaz evet sezeryani kolaylık gibi görüyorlar ama sonrası zor işte...valla ben kafamda doğurdugum ani hayal edip kolay olacakmis gibi korkularımı hafifletiyorum baya da ise yaradı valla sanki yaşıyorum o anı tekrar tekrar gerçekmiş gibi:)önceden korkulu rüyamdı artık okadar korkmuyorum şükür:)

Bence moralini bozma geçip gidecek bebeğin kalacak yanında. Benim ilki normal ama bunda sezeryan gerekse bile kısmet derim. Zaten böyle durumlar için var sezeryan. Demek ki daha iyi olacak sizin için.

Kızlar ınternrte gıremez oldum.Dogum yapan ark
Cok sevındım doktoruma gıdıp memnun kalmana fbtl önerdi iyiki onerdı bızlere saolsun.Gule gule buyut bebegını saglıkla

Kızlar ınternete gıremez oldum doğum yapan tum arkadasların gozu aydın bekleyenlerede saglık diliyorum.
nemesis seni çok ıyı anlıyorum aynı duygu ve dusuncelerdeydik bak ben sezeryan olmak zorunda kaldım ama sımdı dusununce diyorum ki ya sorun cıksaydı normal dogumda nasıl yaşardım ben.önemli olan saglıkla kucagına al kızını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…