2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canım artık fazla takma salıver gitsin çünkü bizim de ne olacağımız meçhul yani normal beklerken herşey de yolundayken sancı gelmez suni sancı ile de açılma olmaz mecbur sezeryan yani...bak benim kuzenim herşey yolundayken doguma kadar bebek basi kanalda iken sancı gelmedi suni sancı verildi açılma olmadı o da cantug beye gidiyordu hatta acibademde ve o suni sancıyı almasına rağmen sezeryan oldu üstelik bebeğin başı aşağıda iken sağlıklı olsun da boşver artık

Kızlar ınternrte gıremez oldum.Dogum yapan ark

Cok sevındım doktoruma gıdıp memnun kalmana fbtl önerdi iyiki onerdı bızlere saolsun.Gule gule buyut bebegını saglıkla
Bugün aklımdan geçiyordun nasıl oldun diye. Çocuk doktoru kime başladın? Uzay bey nasıl toparlamistır baya.

Hayırlısı böyleymiş diyelim bence. Bir de bugün işyerinde bir arkadaş duası var dedi bebek dönmezse mevzusu geçince. Bana böyle bi dua kitabı hediye etmişti hamilelik başında. Ben çok okumadım açıkcası eve gidince bi bakayım istersen sana yazayım. Ben duanın gücüne çok inanıyorum bakarsın 500de 1 gerçekleşir.

Senin ve bebeğin için hayırlısı ne ise o olsun

nemesis normalde sata göre 14 doktor 5diyor dimi? Aslında çokta erken bir tarih değil kız bebek 10gün erken gelir derler ya zaten doğum yolunda değilken sancılanman daha büyük bir risk doğurabilir bunu göz önüne alıyorlar sanırım.

Mühim olan şuan senin ne hissettiğin aslında şöyle bi salabilsen kendini dinleyebilsen belki bu gerginliğin gidebilir pozitif bile bakmaya başlayabilirsin , kavuşmanıza az kalmış oljyor

aynen öyle. benim kız doğmadan ilk kazığını attı bana :)

Bence moralini bozma geçip gidecek bebeğin kalacak yanında. Benim ilki normal ama bunda sezeryan gerekse bile kısmet derim. Zaten böyle durumlar için var sezeryan. Demek ki daha iyi olacak sizin için.
zaten hayırlısı demekten başka alternatifim kalmadı.
aynen öyle yapacak birşeyim kalmadı. en sezaryen karşıtı doktor bile dönmez uzatma risk olmasın diyorsa yapacak bir şey yok.

evet. yapıalcak bir şey yok artık zaten.

sana göre 14 şubat. kendi doktorum 9 şubat sezaryen dedi. ama bugün kü doktor 9 geç en geç 5 te alınsın riskli diyor.o biraz kafamı karıştırdı.

zaten kabullenme kısmında sıkıntılıyım.birde bu çıktı. neyse ona da ama alışırım heralde..

Merhaba arkadaslar
Her an dogum yapabilirim. 38+2 oldum. Ancak 3. dogumum olmasina ragmen cok heyecanliyim. Bugun Nst ye girdim. Hic sancim yok valla. 3 dogumunu son ana kadar bekleyen var mi acaba???

Bugün aklımdan geçiyordun nasıl oldun diye. Çocuk doktoru kime başladın? Uzay bey nasıl toparlamistır baya.
Ben ıyıyım bayagı herseyımı kendım halledıyorum eşımın yardımıyla.Aslında doguma Sami bey gırmıştı bende zaten onu dusunuyordum ana çok yoğun randevu bulunmuyor.İlk randevuyu Alev hanıma yazmıslar ona gıdıyoruz begendık kendısını premature olunca sarılıgını takip edıyoruz hergun hastanedeyız

Ankaradaki arkadaslardan fotografcı dusunen varsa özgemetini şiddetle tavsiye ediyorum çok ilgili ve işinde başarılı ben çok memnun kaldım

Canım kilosu nasıldı sanki 3 'ün üzerinde idi iyiydi sanki ?

Hakkında hayırlısı olsun canım hiç üzme boşuna kendini tabi ki insan normal Doğuma kendini hazırlayınca üzülür ben olsam bende üzülürdüm ama gerçekten önemli olan sağlıkla bebeğini kucağına alman tek dert bu olsun bebiş iyi olsunda sezeryanın da artı yönleri var altta dikiş olmayacak özel bölgen deforme olmayacak şimdi hemen kesi atıyorlar biliyorsun insan güvenemiyor

Bende rüyamda 5 şubat gördüm cnm hakkımızda hayırlısı inş

Benim ikinci dogumum sezeryan Hani dersen ne olumsuzluğu var diye bence pek bişey yok ama gönül tabiki normal olanı istiyor elbette. Üçüncüyü normal deniycem olmazsa sezeryan olacak yine . Hatta bazen direk sezeryan olayım kolay iş diyorum baya kısık bir sesle içimden

Açıkcası bende sezeryan oldum ve hiç bir zararını görmedim bizim için hangisi hayırlısıysa o olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…