- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #37.101
Canım artık fazla takma salıver gitsin çünkü bizim de ne olacağımız meçhul yani normal beklerken herşey de yolundayken sancı gelmez suni sancı ile de açılma olmaz mecbur sezeryan yani...bak benim kuzenim herşey yolundayken doguma kadar bebek basi kanalda iken sancı gelmedi suni sancı verildi açılma olmadı o da cantug beye gidiyordu hatta acibademde ve o suni sancıyı almasına rağmen sezeryan oldu üstelik bebeğin başı aşağıda iken sağlıklı olsun da boşver artıkBende moral yine sıfır. Bugun annemin kendi kadin dogum uzmanina gittik. Kendisi ayni zamanda beni dogurtan doktor :) saolsun gomdu beni diri diri. Bebegin artik iri oldugunu suyumun az oldugunu donme ihtimalinin 500de 1 bile olmadigini soyledi. Ve 9 subata kadar bekleme sezaryen icin bebek gelisimini tamamlamis en gec 5 subatta alinsin dedi.
Isin pis tarafi bu adam sezaryen karsiti biri. Annemi 4.5 kilo iken kardesimm nornal.dogurttu. o bile boyle diyorsa sanirim artik umutlanmaya gerek yok.
Bugün aklımdan geçiyordun nasıl oldun diye. Çocuk doktoru kime başladın? Uzay bey nasıl toparlamistır baya.Kızlar ınternrte gıremez oldum.Dogum yapan ark
Cok sevındım doktoruma gıdıp memnun kalmanafbtl önerdi iyiki onerdı bızlere saolsun.Gule gule buyut bebegını saglıkla
Bende moral yine sıfır. Bugun annemin kendi kadin dogum uzmanina gittik. Kendisi ayni zamanda beni dogurtan doktor :) saolsun gomdu beni diri diri. Bebegin artik iri oldugunu suyumun az oldugunu donme ihtimalinin 500de 1 bile olmadigini soyledi. Ve 9 subata kadar bekleme sezaryen icin bebek gelisimini tamamlamis en gec 5 subatta alinsin dedi.
Isin pis tarafi bu adam sezaryen karsiti biri. Annemi 4.5 kilo iken kardesimm nornal.dogurttu. o bile boyle diyorsa sanirim artik umutlanmaya gerek yok.
Bende moral yine sıfır. Bugun annemin kendi kadin dogum uzmanina gittik. Kendisi ayni zamanda beni dogurtan doktor :) saolsun gomdu beni diri diri. Bebegin artik iri oldugunu suyumun az oldugunu donme ihtimalinin 500de 1 bile olmadigini soyledi. Ve 9 subata kadar bekleme sezaryen icin bebek gelisimini tamamlamis en gec 5 subatta alinsin dedi.
Canlar bugun kontrolde 2563 çıktı bebeğin kilosu 46 cm ve 38 haftada sezeryan olucam inşallah haftaya gün alıcaz rabbim sağlıkla hepimizin kucağına almayı nasip etsin
Sağlıkla o güne erişmeniz dileği ile...hayırlısı inşallah
Masallah canım gözün aydınsütün bol olsun insallah
Hadi hayırlısı insallah ben normali bekliyorum kismet olursa insallah
Canım hiç moralini bozma bu gruptaki hemen hemen herkes normal doğum taraftarı ama bebegin gelişine göre saglik durumumuza göre son anda değişebiliyor bende şuan normal istiyorum 10 gün kaldı sat a göre ama benim hala umudum var olmaz derlersede mecburen sezeryan olucam saglik olsun bebekte sende iyi olda ne gerekiyorsa o yapılır
zaten hayırlısı demekten başka alternatifim kalmadı.Bence moralini bozma geçip gidecek bebeğin kalacak yanında. Benim ilki normal ama bunda sezeryan gerekse bile kısmet derim. Zaten böyle durumlar için var sezeryan. Demek ki daha iyi olacak sizin için.
aynen öyle yapacak birşeyim kalmadı. en sezaryen karşıtı doktor bile dönmez uzatma risk olmasın diyorsa yapacak bir şey yok.Kızlar ınternete gıremez oldum doğum yapan tum arkadasların gozu aydın bekleyenlerede saglık diliyorum.
nemesis seni çok ıyı anlıyorum aynı duygu ve dusuncelerdeydik bak ben sezeryan olmak zorunda kaldım ama sımdı dusununce diyorum ki ya sorun cıksaydı normal dogumda nasıl yaşardım ben.önemli olan saglıkla kucagına al kızını
evet. yapıalcak bir şey yok artık zaten.Canım artık fazla takma salıver gitsin çünkü bizim de ne olacağımız meçhul yani normal beklerken herşey de yolundayken sancı gelmez suni sancı ile de açılma olmaz mecbur sezeryan yani...bak benim kuzenim herşey yolundayken doguma kadar bebek basi kanalda iken sancı gelmedi suni sancı verildi açılma olmadı o da cantug beye gidiyordu hatta acibademde ve o suni sancıyı almasına rağmen sezeryan oldu üstelik bebeğin başı aşağıda iken sağlıklı olsun da boşver artık
sana göre 14 şubat. kendi doktorum 9 şubat sezaryen dedi. ama bugün kü doktor 9 geç en geç 5 te alınsın riskli diyor.o biraz kafamı karıştırdı.nemesis normalde sata göre 14 doktor 5diyor dimi? Aslında çokta erken bir tarih değil kız bebek 10gün erken gelir derler ya zaten doğum yolunda değilken sancılanman daha büyük bir risk doğurabilir bunu göz önüne alıyorlar sanırım.
Mühim olan şuan senin ne hissettiğin aslında şöyle bi salabilsen kendini dinleyebilsen belki bu gerginliğin gidebilir pozitif bile bakmaya başlayabilirsin , kavuşmanıza az kalmış oljyor
Ben ıyıyım bayagı herseyımı kendım halledıyorum eşımın yardımıyla.Aslında doguma Sami bey gırmıştı bende zaten onu dusunuyordum ana çok yoğun randevu bulunmuyor.İlk randevuyu Alev hanıma yazmıslar ona gıdıyoruz begendık kendısını premature olunca sarılıgını takip edıyoruz hergun hastanedeyızBugün aklımdan geçiyordun nasıl oldun diye. Çocuk doktoru kime başladın? Uzay bey nasıl toparlamistır baya.
Sen nasılsın nasıl gıdıyor son haftalar?Bugün aklımdan geçiyordun nasıl oldun diye. Çocuk doktoru kime başladın? Uzay bey nasıl toparlamistır baya.
Canım kilosu nasıldı sanki 3 'ün üzerinde idi iyiydi sanki ?aynen öyle. benim kız doğmadan ilk kazığını attı bana :)
zaten hayırlısı demekten başka alternatifim kalmadı.
aynen öyle yapacak birşeyim kalmadı. en sezaryen karşıtı doktor bile dönmez uzatma risk olmasın diyorsa yapacak bir şey yok.
evet. yapıalcak bir şey yok artık zaten.
sana göre 14 şubat. kendi doktorum 9 şubat sezaryen dedi. ama bugün kü doktor 9 geç en geç 5 te alınsın riskli diyor.o biraz kafamı karıştırdı.
zaten kabullenme kısmında sıkıntılıyım.birde bu çıktı. neyse ona da ama alışırım heralde..
Hakkında hayırlısı olsun canım hiç üzme boşuna kendini tabi ki insan normal Doğuma kendini hazırlayınca üzülür ben olsam bende üzülürdüm ama gerçekten önemli olan sağlıkla bebeğini kucağına alman tek dert bu olsun bebiş iyi olsunda sezeryanın da artı yönleri var altta dikiş olmayacak özel bölgen deforme olmayacak şimdi hemen kesi atıyorlar biliyorsun insan güvenemiyorBende moral yine sıfır. Bugun annemin kendi kadin dogum uzmanina gittik. Kendisi ayni zamanda beni dogurtan doktor :) saolsun gomdu beni diri diri. Bebegin artik iri oldugunu suyumun az oldugunu donme ihtimalinin 500de 1 bile olmadigini soyledi. Ve 9 subata kadar bekleme sezaryen icin bebek gelisimini tamamlamis en gec 5 subatta alinsin dedi.
Maşallah cnm tosuncuğa.Kızlar sabah 9:20 kızım dünyaya geldi bende anca yazabiliyoeum şükür iyiyiz uyuyor şiödi. 4340 gram 52 cm
Bende rüyamda 5 şubat gördüm cnm hakkımızda hayırlısı inşaynen öyle. benim kız doğmadan ilk kazığını attı bana :)
aynen öyle yapacak birşeyim kalmadı. en sezaryen karşıtı doktor bile dönmez uzatma risk olmasın diyorsa yapacak bir şey yok.
sana göre 14 şubat. kendi doktorum 9 şubat sezaryen dedi. ama bugün kü doktor 9 geç en geç 5 te alınsın riskli diyor.o biraz kafamı karıştırdı.
zaten kabullenme kısmında sıkıntılıyım.birde bu çıktı. neyse ona da ama alışırım heralde..
aynen öyle. benim kız doğmadan ilk kazığını attı bana :)
Açıkcası bende sezeryan oldum ve hiç bir zararını görmedim bizim için hangisi hayırlısıysa o olsunBenim ikinci dogumum sezeryan Hani dersen ne olumsuzluğu var diye bence pek bişey yok ama gönül tabiki normal olanı istiyor elbette. Üçüncüyü normal deniycem olmazsa sezeryan olacak yine . Hatta bazen direk sezeryan olayım kolay iş diyorum baya kısık bir sesle içimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?