2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar sabah 9:20 kızım dünyaya geldi bende anca yazabiliyoeum şükür iyiyiz uyuyor şiödi. 4340 gram 52 cm
maşallah kuzuya allah anali babali buyutmeyi nasip etsin canim
kaç gün önceden sipariş verdin. 3 hafta var benim sezeryana vereyim mi sipariş ?
bende 3hafta kala sipariş etmistim çikolatalar geldi iki gun sonra doğum yaptim suyum geldi şans iste bence ver siparişini uzun sure dayaniyo çikolatalar

nemesis bende normal doğum istiyorum ama benimkide kordonu boynuna dolamış. Şimdilik kordon sıkıntı çıkarmadı. Normal doğum olur diyor doktorum ama gel bir de bana sor. Araştırıyorum normal doğumda kordonla doğa bebek mosmor doğabiliyormuş. Yani diyeceğim o ki benim bebek baş geliş ama başka bir sıkıntı oldu son anda. Allah herşeyin hayırlısını versin.

nemesis Bende okudum bugün inşikak süresi diye biliyorum bi araştır istersen

Kızlar Hazar ismi nasıl sizce hala işime karar veremedim ya ne kararsız kadınım Yusuf Hazar nasıl sizce. Ben Yusuf mert istiyordum ama sülalede 2 tane mert var maalesef

Inşallah canım bebeğin hareket durumları nasıl

Bu ara hareketli , ama bazen belli oluyor gün içinde çok az hareket ettiği de oluyor. Sabah nstye girdim ilk kez sancı durumum iyi çıkmış. Problem yok. Ama bebişin geçen haftadan beri az kilo almış ona üzüldüm 50 gr almış 2500 gr olmuş. Bu hafta besleyici şeyler yemem lazım. Senin nasıl hareketleri cnm? Muaynen nasıl geçti?

Sen nasılsın nasıl gıdıyor son haftalar?
Karısık bir gün iyi birgün kötüyüm desem yeri var. Bakalım son zamanlar artık.

Evet sami bey çok yoğun ben yazıp aradan giriyorum bazen acil durumlarda randevu bulamazsam. Alev hanımda yenidoğan doktoru onuda iyi diye duydum ilgileniyorsa içine yattıysa önemli olan o zaten.

Canım bugun benim 36+1 kılosu 2600 falan senin bebeğinin kılosu gayet iyi sakın canını sıkma moralde bir besin türü unutma benim iyi çok.şükür 38 de sezeryan olcak günler çabucak geçsin diye bekliyoruz

Yarın evdeyim çalışmıyorum, dipfrize koymak için hazırlıklarımı yapacaktım, yine başıma görümcenin çocukları çıktı. Bazen diyorum ki ben kötü gelinlik mi yapıyorum acaba. Normalde kayınpederim bakıyor çocuklara görümce çalışıyor. Onunda dışarda bi işi oldu mu hemen beni ararlar evde misin diye. Bizim de bazen eve bi eşya gelecek olsa evde olamıyorsak kayınpeder gelir ilgilenir sağolsun. Ama bu sefer bana sormadan eşimi aramış direkt emrivaki yaptı. Bir de sabah erken saatte getircekmiş. 9aylık hamileyim sonuçta belki geç kalkıcam. Ben mi haksızım bilmiyorum.

Bir de ben doğum sonrası kaç ay çalışmıcam bebek de olacak. O zaman da böyle getirip bırakırsa üç çocukla mı uğraşıcam. Yada işi bırakmaya karar versem ne olacak. Gıcık oldum.

MErhaba güzel anne adayları. Bu akşam e bebekte casual ürünlerinde indirim var %25 bizim bebek arabamız cAsual cadillak biz memnunuz fikir olsun yazayım dedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…