2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Merhaba arkadaşlar ben de 201o Şubat annesi olacam inşallah. Bu ikinci bebeğim❤ yavaş yavaş tanışırız inşallah yalnız hangi ara bu kadar yazdınız bravoo
Hosgeldiniz gunumuz ayni benim de ikinci ilki kac yaşında

Gunaydin kizlar.ben de katildim araniza.sat 28 mayis.
hoşgeldiniz
Selam Kızlar ,balık yemek istiyorum var mı tavsiyeleri olan ,bazı balıklarda civa fazla oluyormuş zararlıymış normal zamanda da ayda yılda bi yediğim için çok bilgim Yok balık konusunda
Somon

Ben de bugun annemlerin oradaki dr a gittim usg de hicbirsey gorunmedi deger e bakti dr 4117 cikti donunce kendi dr um gorur herhalde

Tabloya baktım da ikinci ne kadar çok. 3. Bile var :)

Benim de ikinci olunca daha rahat olur sandım ama abartılı bir gerginlik ve kaygı var bende.

Merhaba arkadaşlar bebişleriniz hayırlı olsun kısmet olursa bende mart annesi olacağım, kalp atışlarını kaçıncı haftada duydunuz?ilk dr kontrolüne kaç haftalık gittiniz?

Merhaba arkadaşlar bebişleriniz hayırlı olsun kısmet olursa bende mart annesi olacağım, kalp atışlarını kaçıncı haftada duydunuz?ilk dr kontrolüne kaç haftalık gittiniz?

5+3 te keseyi, 6+4 te kalp atışını duyduk tatlım. darısı tüm bekleyenlere :)

Beni 4 haftaya 2li test için çağırdı
27 temmuza ultrason günüm var mecbur ozaman gidicem

sen yurtdışındaydın o yüzden daha da uzunmuş oralarda kontrol aralıkları. benim doktorum da gerekmedikçe ultrasona almak istemiyor ilk aylarda. ultrasonun da zararları olduğu söyleniyor.

Ben de 22 sinde ikili test için gideceğim artık(11+4 te) sanırım kontroller ayda bir olacak bundan sonraki süreçte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…