2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Ne kadar yanlış yaptıkları ya. Bende evlendikten sonra sürekli arayıp hamilemisin diye soruyorlardı bana da çok sinir oluyordum. Geçen ay da bir arkadaşım gebelik testi vermişti 50 yaşında bir bayan adına kayıt açmışlar yanlışlıkla ailesi duysa nasıl olay olur düşünsene. Herkes işini hakkıyla yapmalı.
Buarada bende söylemedim kimseye kalp atışını duymayı bekliyoruz biz de.Doktorum yurtdışında pazarda biz çıkıyoruz yurtdışına 10 temmuza kaldı benim randevu. Sen ne zaman gideceksin doktora?Bence baban anlamamış olabilir şimdilik.

Nasıl münasebetsiz bir durum, hayret bişi ya. Kızmakta kesinlikle haklısın ama olan olmuş, artık kendini üzme. İnkar etme artık bence, sonuçta bir iki hafta sonra öğreneceklerdi.

Kızlar sağlık Ocağı için acele etmeye gerek yok, 12. Haftayı bile bekleyebilirsiniz. Bilgilerinize :)

Küçük yerlerde yapıyorlar ne yazıkki, aile hekimimi değiştirmemişim işte ben de.

Aklima geldi, hamilelik kayitlarinda eger senin takibini yapmazlarsa maaslarindan kesinti yapiliyormus. Ben hemsireye bu kadar atraksiyona ne gerek var dedigimde oyle demisti. Hamilelik, cocuk takibi felan. o yuzden o kadar ustune dusuyorlar. yani anne baba dinlemezler para kesilmesin diye

Belki de anlamamıştır. Bir süre sessiz kalıyım ben annemlerle görüşmiyim diycem ama cumartesi beraber düğüne gidicez:) Randevum 1 hafta sonra 6 temmuzda.

canım eğer söylemek istemiyorsan hemen asağlık ocakları genelde ulaşmaya çalıştıkları için arayabiliyorlar. onun için aradılar diyebilirsin. benim kaydım bir ara annemlerin olduğu doktordaydı anneme sormuştu gebelik varmı bilmemiz gerekiyor diye. bu şekilde geçiştirebilirsin bence. sana ulaşamadıysa dersin babasına numarası lazım kayıt yeniliyoruz diye . odun çok ya.

evet bu mantıklı, yeni evlileri arıyorlarmış öyle diyebilirim, teşekkürler.

Selam Kızlar ,balık yemek istiyorum var mı tavsiyeleri olan ,bazı balıklarda civa fazla oluyormuş zararlıymış normal zamanda da ayda yılda bi yediğim için çok bilgim Yok balık konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…