- 19 Nisan 2012
- 5.854
- 4.334
- 248
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #3.641
Aslında bende 2li test yaptırmak istemiyorum ama ultrasonda ölçüm yaptıracağımBenim 2 hafta sonra kontrolumnormalde 1 ay sonraya vermisti ama ben pazartesi kanama nedeniyle gidince, 2 haftada bir gorusmus olacagiz ama ben ikili test yaptirmayacagim.
Büyümüş tabikide cnm takma kafana kalbi atıyo içinde bebiş var şükürler olsunİlk resim 21 haziran
İkinci dün cnm büyümüş dimi
Allahıma bin şükür haftasına takılmamak lazım zaten 4 kez girmişim ultrasona ilk vajinal kese 4 hafta sonra ki hafta karjndan kese ondan sonraki 6 haftada kalp atışı buda 7 hafta dogru imiş doktor yanlış ölçmüş demekki keseyiBüyümüş tabikide cnm takma kafana kalbi atıyo içinde bebiş var şükürler olsun
crl yazıyor ya. ordan anlayabilirsin. resimde çıkmamış. dr bir şey demediyse telaş yapmaİlk resim 21 haziran
Aslında bende 2li test yaptırmak istemiyorum ama ultrasonda ölçüm yaptıracağım
Yok canim.6yasinda oglum var.hayirlisiyla bu 2.olacak.allah sag salim kucagimiza almayi nasip etsinhıosgeldinnnnn .ilk bebismi
İlk resim 21 haziran
Burda 12 hafta yapıyorlar cnm 27 temmuza ultrason günü verdiler banaBurda 20. haftada yapiyorlarmis galiba detayli bi tarama. Onun disinda ekstra bi inceleme istemiorum. Cok bilmek iyi olmuyor bence.
Burda 12 hafta yapıyorlar cnm 27 temmuza ultrason günü verdiler bana
Senin 2.gebelikmi cnm ilkinde ben herşeyi yaptırdım a deseler yapıyorduk şimdi daha rahatımHa tamam canim anladim sen yaptirmak istemiyorum diyince ben onu da yaptirmican sandim. iste onu da yaptirmicam ben.
Senin 2.gebelikmi cnm ilkinde ben herşeyi yaptırdım a deseler yapıyorduk şimdi daha rahatım
Ay inşallah tatlım bende kafasını net gördüm dün resimde tam cıkmıyor ama ultrasonda görünüyor:)Masallah kocaman olmus :) boyle hopkadiklarini zipladiklarini gorelim insallah
Ben kizimda en en en net omurgasini hatirliyorum, inci gibi dizilmisti <3
merhabaa :) ama ben de yokum burdaa
Allah allah saglık ocagının yaptıgına bak saçmalamışlar yaniKızlar,
Henüz hamileliğimi annem babam bilmiyordu, kalp atışını bekliyoruz. Biraz önce babam aradı. Sağlık ocağı bana ulaşamamış, babamı aramışlar. Gebelikle ilgili olduğunu söylemişler. Babam da güncel numaramı vermiş. Yani babam bana telefonda çaktırmadan normal konuştu ama mutlak anladılar. Sonra hemşire beni aradı, hamilesiniz falan filan, 4 ayda falan aşıya çağıracaklarmış. Dedim bütün süprizi bozdunuz. Kadına o an bişy diyemedim ama şu an çok kızgınım. Hastaya ulaşmadan yakınlarına nasıl gebelikten bahseder? Ya bekarsam, ya da bebeği istemiyorsam.
Şu an kafam çok karışık. Annem falan da aramadı ama inkar mı etsem söylesem mi bilmiyorum
Allah allah saglık ocagının yaptıgına bak saçmalamışlar yani
Beni aramadılar ben gittim dedim kanda pozitif kayıt açtırdım
Pat diye denmez ki gebelik için diye numara alır döner yanı konuyu söylememesi lazımBen subatta smear vermistim sonra buraya geri donduk, bana ulasamayinca kayinvalidemi aramislar. kimi bulurlarsa yani :)
Küçük yerlerde yapıyorlar ne yazıkki, aile hekimimi değiştirmemişim işte ben de.Kesinlikle cok haklisin. Esin dururken babani aramak ne demek. Cok emin degilim ama zaten yasal olarak yasak degil mi boyle birsey yapmalari? Ama evet yapiyorlar. Ben ilk hamileligimde saglik ocagina kayit yaptirdiktan sonra yurt disina ciktim. saglik ocagindaki hemsire bizim evin yakininda oturuyomus, apartmana gelip herkese sormus bizi, esimin teyzesini bulmus felan :)
Kaçıncı haftada geçecekkkk???aynılarını yaşadım valla ama çok şükür geçti özellikle sabah bulantıları çok fenaydı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?