2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
oh ne guzel bitirmişsin super ve pogaca borek atmak da guzel fikir aslında bir haftada bitiririm ben de ama insan erken gelirse napicam diye stres oluyor. senin artık yaklaşmış bayağ doktora sormadan bişey yapma zaten :) ben de hic sporcu değilimdir ama deneyeceğim

Sorma bebek ters oldugu icin suyum gelirse acil sezaryen gerekirmis olmazsa yetişmezse be

Ben gercekten bir doktor nasıl böyle ifadeler kullanır hayret ediyorum Aklını bulandırma lütfen...dünden beri yazdim bozdum hiç yorum yapmicaktim, amacım yangina körükle gitmek değil...
Her şeyde bir hayır vardır. Kendini yıpratma, elinde değildir ama bebeğini düşün.

Fayda gorursen bana mutlaka yaz olur mu? Bana bulgur kilo aldirir diyen bile olmustu ama gercekten sonuc alan kisilerin ne yedigini dinleyip ornek almak istiyorum

Fayda gorursen bana mutlaka yaz olur mu? Bana bulgur kilo aldirir diyen bile olmustu ama gercekten sonuc alan kisilerin ne yedigini dinleyip ornek almak istiyorum
Bulguru bana da kaynanam demişti ama ben çok yemedim canım bilmiyorum o yüzden . Kaşar , süt , soda aldırıyor ama .

Kızlar enfeksiyon fitille filan gecmezse bebeğe doğumda geçer mi ya şimdi de kafama onu taktım :-( normalde yapım enfeksiyona müsait zaten hep oluyordum şimdi son zamanlar olunca bebeği düşünüyorum haliyle.

Hp emizirmeye calisiyorum zorluyorum uyuya kaliyo Ay buyuk aptedst yapmadan birakmiyorlarmi canm en korktugum sey o ya cok kotu gazim var biraz yurumeye calisiyorum insallah bi sorun cikmaz gecer agrilar

Gözün aydın, hayırlı uğurlu olsun, sağlıklı mutlu upuzun bir ömrü olsun inşallah :)

Canim seni korkutmak istemiyorum ama benim deneyimledigim, annenin gebelikteki son gunlerindeki uyku duzeni bebise de yansiyor. Ben de ilk oglumda hic uyuyamazdim geceleri, oglan da 2 bucuk yasina kadar hic uyumadi. Umarim sende tersi olur

İnşallah dediğin gibidir, o zaman bizim oğlan uykuya doyamaz :)

Hadi bakalım sağlıkla al kucağına canım gerçek şubat annesi olacaksın malum bizim bebekler aceleci çıktı.. şubatın ilk bebişi seninki mi olacak acaba

1 Şubata tarih verilen biri vardı ama hatırlayamadim şimdi.
Benim 02.02.2018 saat 09:30 - 11:00 arası
gurbet seninki saat kacta olacak canim ?

Günaydın kızlar benim göbiş ymuşadı sanki sizinkiler nasıl

Benim ki taş gibi, hatta ateş bey içeride sporsak hareketler yapıyor galiba bazen sağdan bacağını sırtıma uzatıyor neredeyse. Ama hep dedim ya ben normalde de çok sıkı ve sert bir insanım. Bacağım, kolum her yerim semserttir:)

Canım endişe etme ama anne az bir kilo verirse Doğum yaklaşmış demektir yazıyordu geçen gün bir yerde :)

Evet bizde de öyle derler ve kültürel olarak zaten çok bulgur tüketiyoruz bende faydası olduğunu düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…