2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ay inan cok iyi geldi su msjin canm ya cok zorlaniyor yavrum hepte uyuyor uyandramiyirum sekeri iyi ama ememiyo işte herkes nasil ememiyo diyo bnde oturdum agladim iki gundur mecbur mama veriyoruz bilmiyorum sonra ne olucak insallah duzelir ya

Sağlıklı olsunlar da inşallah

Canım kiloya takılma bence. 2.5-3 arası doğsa yeter. Benimki de 2600dü bana fazla geliyor vallahi. Ekmek karbohidrat sadece sana kilo yapar bebeğe yaramaz. Ben her sabah yumurta yiyorum, tahin pekmez. Meyve de çok abartmadan yerim. Akşam yemeklerinde balık veya et çoğunlukla yiyoruz.

Günaydın kızlar benim göbiş ymuşadı sanki sizinkiler nasıl

Benimki zaman zaman yumuşak zaman zaman sert. Kaburgama baskı yapıyor genelde. Demin otururken yatma ihtiyacı hissettim çünkü resmen kaburgamın altına girdi ayağı sanırım.

Bı sık wc ye gitme işi bende neden olmuyo gece 1 kere kalkıyorum okadar.

Ben hiç kalkmıyorum hatta yatana kadar da su içerim. Ama sabah anca yetişiyorum wc’ye o da var. Bide belki daha kanala inmemiştir bizim bebeler.

Canm bn ayaga kalkamiyorum cok agrim var ya nefes alamıyorum neyse bu gecer de bnm bebegim ememiyo canm ya emmeyi beceremiyo biberonuda tutamıyor yarin taburcu olucaz nasil olucak biyle bilmiyorum ya

Canım şimdi çok çabuk yorulur. Çok ısrarcı olmak zorundayız. Gerekirse saatlerce uğraşıcaz ama emecek. Panik yapmaman lazım. Sen nasıl olursan bebeğin de onu hissedecek unutma. Panik yapma sakin sakin tutturmaya çalış.

Acaba bebek aşağıda değil ondan mı ki diyorum

Canm ya ama bnm sutum gelmiyo beyaz sıvı geliyo sadece pompaylada gelmiyo insallah bi kac gunde gelir ememiyor icim gidiyor ya

Bende ona bağlıyorum açıkcası daha dığuma var diyede rahatlatıyorum kendimi

Canm ya ama bnm sutum gelmiyo beyaz sıvı geliyo sadece pompaylada gelmiyo insallah bi kac gunde gelir ememiyor icim gidiyor ya
Sen stres yapma yaptıkça gelmez süt. Bol su iç emmeye zorla ondan sonra mama ver. Bi kaç güne gelir inşallah. Benim etrafımdakilerin hep öyle olmuş kuzenlerimin felan sonra gelmiş bende o yüzden mama alıp koydum onu vercem. Tek sen değilsin yani biraz uğraşcaz ama sonra bebekte bizde alışcaz

Bn ilk gun hastanenin verdigi hasta bezi kullandim cok kanamam vardi sonra bugun depent külot bez kullaniyordum disik yerimi rahatsz ettigi icin gene hasta bezine gectim
Hastanenin verdigi hasta bezi külot bez seklinde mi ? Ben de ilkinde oyle kullandim ama kaba oldugu icin rahat edememistim.tesekkurler canim

netu 800 gram cok iyi bir rakam. Darısı basima insallah, ben yumurta yiyemiyorum. Ilk oglumda son 2 hafta, haftada 50 gram bile aldıramadm. 3.370 gr doğmuştu. Benim korkum biraz da o. Ama senin gibi beslenicem. Dun ceviz yemeye basladim. Yarin da hurmaya baslayayim. Insallah ise yarar

Arkadaşlar ya bende bir panik havası oldu doğum yaklaştıkca robot gibiyim ya bişey olcak diye kıpırdayasım gelmiyor git gide dahada panik oluyorum nasıl aşıcam ben bu durumu Son zamanlarda normalmı bu halım

Arkadaşlar ya bende bir panik havası oldu doğum yaklaştıkca robot gibiyim ya bişey olcak diye kıpırdayasım gelmiyor git gide dahada panik oluyorum nasıl aşıcam ben bu durumu Son zamanlarda normalmı bu halım
Canım niye korkuyorsun ki rahatlat kendini bak artık bebekler doğsa da yanımızda olurlar inşallah korkacak bisey yok ki.

Kızlar akıntıdan dolayı vajinal kaşıntısı olan varmı?
Benim kasintim yoktu ama akıntı vardı , doktor dün enfeksiyon var dedi.fitil verdi daha kullanmadım fitili ama . Geçirir inşallah. Sende doktora söyle istersen tahlil yapsın ona göre bisey verirse kullanırsın canım.

Maşallah Can'ım kuzunu sağlıkla büyüt inşallah,benim dişlerde sıkıntı oldu hep hamilelik sürecinde hiç kuruyemiş yiyemedim,rondoda çekip yiyim olmazsa son günlerde ne alsa kar

Benimki 120-150 gram falan aliyor haftada. 3 kilo dogsa bari diyorum. 38.haftada alacak doktorumuz, tabi plesantam o zamana kadar dayanirsa... O yuzden bir an once kilo aldirmam lazim
1 hafta var aramızda benimki şu an 2850,ben de 3.5 olsa derdindeyim,dediğin gibi o kadar beklerse..kızlar bir ara havuç suyu demişlerdi,yalnızım35 de et ve kuruyemiş diyor,bunlara Bi yüklenelim bakalım inşallah faydası olur,7sinde randevum var o Zaman anlaşılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…