2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bende suyu artirdigini biliyorum canım . Ama bebeğin gelişimi içinde etkiliymis galiba.
Ben suyu artirdigina inaniyorum.onceki kontrolde doktor suyu sınirda demisti ictim havuc suyunu cok sukur bi hafta sonraki kontrolde artmis suyu dedi.kilosu da 200 gr artmisti ama onunla ilgili mi bilmiyorum

Kızlar benim gibi çok zorlanmaya başlayan var mı? Sürekli ağrılarım oluyor en başta çatı ağrısı. Dönemiyroum otursam kalkamıyorum.

Bide en önemli yaşadiğim sorun tahammülsüzlük hić bir sey beni memnun etmiyor hemen kızıyorum normalde sakin bir insanım.

39.hafta başı kv gelecek hiç gelsin istemiyorum ne olacak bilmiyorum 1 ay kalacakmış şehir olarak uzaklar uçakla gelecek öyle geldim gideceğim durumuda yok ama keşke gelmese ya. Bir bunaldım nedense.

Genel olarak pozitif olumlu düsünen biriyim ama şu aralar çok farklıyım. Ilkinde hiç böyle değildm.

Anammm korktum sanki o zaman söyle olsun kanala inince hemen gelsin çok yormasin bizi
Aynen canim valla en iyisi az once markete kadar yürüyüş yapayim dedim kasiklarimin dibine taş gibi agirlik çöktü valla 10 cm daha inse yolun ortasinda dogacak sanki yürüyüşüm de degisiyor pişik olmus gibi

Aboooeww çok açık anlatmışsın sağol yaa ben simdiden yatinca kalkamiyorum cati agrisindan o zaman dusunemedim
Valla canim ben de düşünürdüm çatı ağrısı ne diye ama merak etmeyeydim iyiydi karnım bayaği çöktü her gören karnin nerelere indi diyor ama katlaniyor insan ya biraz daha ağır hareket edince o kadar da agrimiyor sanki

Hayretler içerisindeyim şu an :) ben de bunların zerresi yok.

Benimde karnım taş gibi patlayacak artık gerilmekten yer kalmadı galiba diyorum

Belki ikincilerde daha çok çatı ağrısı oluyordur. Yatakta dönerken ben de fok balığı gibi hissediyorum.

Evden uzakta olduğumdan her şey daha sakin ama çevremde kimseyi istemezdim sanırım bu dönemde. Sağolsun arkadaşlar yazıyor filan o iyi geliyor. Ama kayınvalide işi zor gerçekten, Allah kolaylığını versin. Gerçi oğluna bakmak için faydası olur belki.

Pek öyle biri değil. Işime karışacak canımı bu sıkıyor. Herseyi bilir ve karışir. Ben blw yapıyroum mesela en basitinden zor gelecek ona döküp saçıyor doymuyor diyecek. Ilkinde kahvesini çayını ayağına bekledi hiç istemiyorum ama gelme denilmiyor

Valla bende anlamadım cnm bebişte kılo almış suyumda iyi

:) o uykuya doyamasa da sen mecbiren 2-3 saatte bir uyandiracaksin. Ama insallah sakin bi bebegin olur. Hepimiz icin once saglik sonra sakin bebek diliyorum cunku ceken bilir . :*

Burada bebekler çok sakinler, ağladıklarını duymuyorum, bazılarının anneleriyle konuşuyoruz genelde böylelermiş. Zaten peşpeşe 2-3 çocuk var hep, sakin olmasalar büyütemezlerdi herhalde :)

Bizim oraların huyundan mıdır suyundan mıdır bilmiyorum, canavar gibi çocuklar :) ben de bol bol tembihliyorum bak sen buralarda doğacaksın, ilk buraların havasını alacaksın, sen de bunlar gibi ol diye

Neden böyle oldun cnm sen, bebeğin için sağlıklısı neyse o olsun. O da bir geliş pozisyonu, bebek öyle istedi ve öyle oldu

Benim kv kp de haftaya gelecekler. 10 saatlik yoldan geliyorlar iki hafta kslacaklarmış. Düşündükçe daral geliyor:/ şu süreci bi atlatsaydık hayırlısıyla. Lohusayken zaten bunalıyorsun. Annemle bile kaç kere tartıştık gerildik. Başkalarını istemiyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…