2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Spinal epidural bir arada oluyor zaten sanirim.onu mu diyorsun. Yoksa genele.gore mi daha iyi.olur diyorsun.
Hayır ikisi farklı şeylermiş .. epidüral kater takılıyor, beline ordan ilaç Alman devam ediyor, ve daha fazla zaman alıyor kendine gelmen,
Spinal de daha kısa süreli kendine geliyorsun. Ve olanı biteni takip edebiliyorsun Doğum sırasında.
Arkadaşım epidüral ben spinal oldum. Karşılaştırınca spinal daha iyi , burda başka arkadaşlarda yazdı sanırım , öyle hatırlıyorum.

Banada combine aneztezi onerdi doktorumda ondan soruyorum. Once spinal yapacaklar sonra epidural takacaklar. O epidural 2 gun kalacakmis hastaneden cikana kadar agri duydukca ilac vereceklermis.

Canım hemşireler de mi tutturamadı. Onlar ucu olmasa da nasıl emzireceğini gösteriyorlar aslında. yardımcı olmuyorlar mı?

Sen hangi ulkedeydin canim? Bizim burada yabanci aile dostlarimiz, komsularimiz var. Onlar bizi hatalı buluyor, neden bu kadar kucagimiza aldigimizi anlamiyorlar mesela.. Bir de ozgur birakmadigimizi, bebegi anneye anneyi bebege bağımlı hale getirdigimizi ve yanlis iletisim kurdugumuzi soyluyorlar

Sorma hic vallahi aynisi hayattan soğudum resmen bugün itibari ile yataktan kalkmak istemedi canım kalktim bişey yapmak istemedim canim sıkıldı oflayıp pufladim tahammülüm kalmadı agirlastigim için de yoruldum bugün artı bir yorgunluk bitkinlik vardı üzerimde sanki dağ kaldırmışım gibi bugün saat 16 civarı tv izlerken içim geçmiş uyumusum gece sağıma soluma dönerken çok zorlanıyorum belimden catir çutur sesler geliyo 3 kere wc ye kalkıyorum gece çok su içtiğim için...birde sıcaktan yanar terlerken artık üşüme gelmeye başladı

Bugün sağlık ocağına gittim kontrol için. Daha kanala inmemiş en az bi 10 günü daha var bebişin gelmesine dedi ne zaman incek acaba kanala

Banada combine aneztezi onerdi doktorumda ondan soruyorum. Once spinal yapacaklar sonra epidural takacaklar. O epidural 2 gun kalacakmis hastaneden cikana kadar agri duydukca ilac vereceklermis.
Sonra dedikleri zaman dilimi ne zaman, bebek çıktıktan sonra mı, yoksa ameliyattan odana geçince mi? Bence sen ikisinin tam olarak araştırmasını yap, kafandaki soruları sor.. doktorum bana epidüral i normal Doğum da tercih ediyoruz dedi. Acı var hissiyat az.. neden epidürale gerek duyuyor? Mesela

Ben de sordum doktoruma nasıl yapiyorsunuz combine yapiyor musunuz diye. Spinal iyidir epiduralin katateriyle mi ugraşacaksin dedi. Ilkinde normal dogum surecinde epidural takilmisti sezeryana dönünce spinal yapiyiruz simdi dediler ama hatirlamiyorum epiduralin katateri kalmis miydi onu cikarmislar miydi. Spinalde baş ağrısı oluyor diyorlar ama ben yaşamadim hic

Allah allah ne hadlerine ya anlamadım sana sormadan etmeden sonuçta senin çocuğun o şöyle hadsiz insanlara çıldıriyorum seni emecek sütun olmasa bile suan seni emecek annesi sensin ya eşin bişey demedi mi bu duruma elbet gelecek sütün merak etme sabret sadece ve böyle insanlar için de üzülme çünkü stres yaptıkça geleceği varsa gelmez ve bence bidaha izin verme

Ikiside ayni anda yapiliyor. Once spinal ve devaminda epidural. Epidurali takili birakip ucuna pompa yerlestiriyorlarmis. Agrim oldukca basiyormusum ve o agriyi kesiyormus.2 gun takili kalacakmis hastaneden cikana kadar. Zaten ilk iki gunu atlatinca 3 gun agrin düşük seviyede olur dedi. Epidural takili olunca ilac kana karismadigi icin emzirirken bebegede gecmezmis.

Doktorum bana ameliyattan çıkınca günde 3 defa kahve içirdi.baş ağrısı için ben de hiç yaşamadım. Ve bol bol su

anladım canım o dediğin sıkıntıları hiç yaşamadığım için bişey diyemeyeceğim.

Ayyynen. Ben yavrulara bağlıyorum. Sorumluluklarımız çok. Bir arkadaş demişti evde ilgi bekleyen başka bir çocuk varsa dinlenebilmek hayal diye. Kesinlikle sürekli ilgi isteyen başka çocuk var. Sende biraz kafanı dinlemek istiyorsun. Bende genellikle sakinimdir ama özellikle geçen hafta çok sinirliydim buda karnımı çok geriyordu çok kasıyordu. Şu ara daha rahatım. Karnm oksdar gerilmiyor.

Ay kıyamam sana ben benim ilk kızımda yaşadım bende o mamayla büyüdü
İnsanlar sana motivasyon yapıp destek olacağına sinirini bozmuşlar allahım yardımcın olsun mamayla da büyürse korkma kızımın maşallahı var mesela benimde yoktu ikinci gebeligimde basladı uç vermeye.

Koy cnm koy kuru kayısı koy hemen cıkarttırıyor tuvalete ben dedim eyvah karizma yerle bir oldu odama nasıl kaçtım Allah biliyor cırt etti bişi hemşireye seslendim sanırım altıma yaptım dedim o ara yalnızdım refakatcım yoktu yanımda
Ay aklıma geldikçe yüzüm kızarıyor hemşire de oh oh ne güzel dur geliyorum dedi rezillik dizboyu

Işte karışıyorlar. Telefondan bile karışirdi bana battaniyeye yorgana bir sarıyordu çocuğu ki mayıs bebeğiydi bende 21 22 derecede tuttum hep ben kısıyordum o açıyordu açmazsada kat kat sarıyordu. Bide oto koltuğu sorunu vardı illa düz olacak.takıntısı vardı izin vermiyordu koymama eşiminde kafasını karıştırıyordu. Anlatsamda anlamıyordu. Şuan bile yazarken gerildim.

Ayy canim bende aynen hissediyorum ve bel agrim var hemde cok kotu. Benimdemi acilmam olmusturki acaba. Sezeryan olacam diye hic cati kontrolunden bahsetmiyor doktorum.magnezyum kullan dedi ama ise yaramiyor geçmiyor agrilarim. Kizimda hic böyle agri sizi cekmedim acemi gibiyim.

Bunuda soracaktım yatak odasının peteği bile kapalıydı o kadar yanıyordum bu ara üşümeye başladim birden bire. Ellerim ayalalrım acaba kansızlıkmı arttı diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…