2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Evet canım bendede aynı sanki adet olacak gibi kasiklarimdan başlıyor belime vuruyor yarim saatte 4 kere girdi saat 4:30 dan buyana nöbetteyim resmen sıklaşırsa dr a gideriz diye bekledim şimdi yarim saatte bir geliyor aynı ağrı bide bebek çok hareketli sancı geldikçe evde geziniyorum yavrum kipir kipir

A maşallah canım bebişine gözün aydın görünce rahatlamışsındır :))

Sağol canım, evet tam pozisyonunu filan görmüş olduk. Yine de buraya geldiğimden beri daha sakinim sanki, ultrasonda da soru bile sormadım. En son başka doktor rapor yorumu için çağırıyor yanına, sadece ona suyu iyi mi diye sordum o kadar :)

Yanlış bilmiyorsam gerçek Doğum sancısı belde başlayıp karnın alt kısmına yayılırmış. Ve süresi periyodik olup gittikçe arası sıklaşmalı.

Yok bu durum sadece normal dogum icin gecerli. Bebek vajinadan gecerken bakteriyi almadin diye.benim suni sanci olacak, normal kendi gelisini beklemicez onun icin soyledi sanirim

Yanlış bilmiyorsam gerçek Doğum sancısı belde başlayıp karnın alt kısmına yayılırmış. Ve süresi periyodik olup gittikçe arası sıklaşmalı.
Benimkide sanki öyle birşey ama gezindikçe geçiyor birde afedersin gaz sancısı acaip çok yapınca rahatlatıyor baya bilemedim hangisi yürürken çatıya baskıda yapiyor

Kizlar benim gogus uclarinda aci var bazen de goguslerde sizlamalar oluyor ama hicbir dolgunluk hissi buyume falan yok. Acaba sut gelmeyeceginin belirtisi mi bu? Humana falan cay almistim baslasammi sizce. Onceden ne yapmak gerek acaba?

Liviya canim nasil oldu durumlar.Doktor sut gelmemesine bisey diyor mu? Okuyorum ama bi turlu yazamadim. Cok sinirlendim nasil sen yokken boyle bisey yaparlar. Evine bile sokma onlari, bebegin baskasinin kokusunu almasina izin verme. Ya bi de ben sutu var besleyecek zannettim sutu de yokmus ne alaka.

Günaydın canm cok şükür sut disinda bi sorunumuz yok evet maalesef boyle insanlar var hayatimda doktor sutun bir haftaya yakin znda gelir ama o zmna kadar hp once meme ver emizir egr sutun gelmezse sonra mama ver ama kesinlikle her iki saatte emizir sutun gelirse bebek kendisi ceker diyo

Canm msjini yeni gordum Gozun aydin Allah bağışlasın anali babali buyusun insallah canm sutun geldimi sezaryen agriparim gaz sancin kac gunde gecti

Benimkide sanki öyle birşey ama gezindikçe geçiyor birde afedersin gaz sancısı acaip çok yapınca rahatlatıyor baya bilemedim hangisi yürürken çatıya baskıda yapiyor
Cnm periyodikse eğer doğum sancısıdır. Bende oğlumda gaz mı sancimi ayırt edemiyordum. Saatt tutarak anlamıştım. Ama 30 dk da bir ise daha bayağı var demektir. 5 dk da bir olunca hastaneye gidebilirsin. Bende periyodikliğini cumartesi kuşluk farkettim akşsm 8 de 5 dk da bir olmuştu. Ertesi gün öğlen doğuma girmişjim

Allah aşkına nerdesin sen ya kimlerin arasına düşmüşsün böyle... burda ben strese girdim saçma saçma konuşuyorlar.. bi defolun gidin kızın başındam yaaaaaa... hemşirelere söyle ziyaretçiyi kısa sürede çıkarsınlar... Ben olsam rica ederdim hem sen dememiş olursun

Canm msjini yeni gordum Gozun aydin Allah bağışlasın anali babali buyusun insallah canm sutun geldimi sezaryen agriparim gaz sancin kac gunde gecti
Canım günümüzde çoğu annenin sütü hemen gelmez. Ablam normal doğum yaptı 3 gün sonra geldi. Ben sezeryan oldum 2 gün sonra geldi görümcem sezeryan yaptı hemen geldi. Doğum şekli çok etkili değil. Bu yüzden gelmeyecek diye düşünme. Sürekli sağ sürekli okşa memelerini sürekli bebeğini kucağına al. Ben oğlumu kucakladıkça göğsüm sızlıyordu süt salgılıyor yani. O bağıntı anlatılamaz. Bide sen kendini sütüm grlmeyecek diye odaklıyorsun. O süt gelicektir. Bebeğim ememiyorsaki normaldir çok güçsüz en az 30 dk uğraşıyordum 3-4 çekecek diye. Emince sağıuordjm. Ha bu arada etrafta konuşan çok olur. Bunları yaparken odayı boşalttır. Sen evhamlı yapıya sahipsin. Odada eşin bile olsa daralır yapamazsın. Ben herkesi kovuyordum. Oğlumla başbaşa bırakın destek için geliyosanız çıkın çağırdığımda gelin diyordum. Küserler deme başta karşı çıkarlar sonradan paşa paşa kabullenirler. Şuan kırılırlar diye düşünme. Muhammet in önceliği var diğerleri şuan önemli olmasın senin için

Ben güvenliği çağıracaktım 5 saat ziyarette kalan olur mu yahu.

Seninde tarihin belli olmuş sağlıkla al kucağına insaallah. günümüz yakın olunca heyecan basıyor beni. Sanki benim bebek hep içimde kalacak
Bende de ne sancı çıkıyor ne suyum az doktor normal doğum olsaydı daha geleceği yok bunun dedi.
Sezeryan olunca mecbur erken gelecek allahım hepimize hayırlısını versin

Canım sağıpta şırıngayla vermeyi dene

Liviya sinir oldum o eltine ne haddine düşmüş senin bebeğine meme vermesi sütte yokmuş zaten ne saçma bir durum keşke eşin haddini bildirseydi...
Sana psikolojik baskı yapıp sütünün gelmesini engelliyorlar onlara fırsat verme cnm moral çok önemli

Cnm odaya kimseyi alma. İstediğinde oğlunla kenfin çık görüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…