2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Genelden çıkıncada zaten seruma ağrı kesici veriyorlar cnm benim ağrım olmamıştı ilk yürümede zorlanıyorsun biraz oda normal ameliyat oluyoruz sonuçta
Seninde tarihin belli olmuş sağlıkla al kucağına insaallah. günümüz yakın olunca heyecan basıyor beni. Sanki benim bebek hep içimde kalacak

Ben genele karar verdim cnm tamm bebeği ilk görmek çok güzel ama epidural ve spinalde çevremde bel ağrısı çok kalıyor diyorlar.
Kızımda genel oldum hiç şikayetim olmadı hemende ayılmıştım
Bel ağrısı olması sebebi anestezi uzmanın elinden kızlar veya yanlış durustan o anda .. ben kizimda spinal sezeryan oldum şükür ne baş ağrım oldu ne bel ağrım tek ağrı o anestezi etkisi giderken ağrıyı hissetmen ve o sırada bana ağrı kesici iğne yapın diye devamlı söylendim

Bende oyle dusunuyordum ama su varm combinede sadece aciyi hissetmiyormussun. Dokunma hissi hissediliyormus. Adam diyor ki bağırsağına dokundigumda dokundugumu hissedeceksin ama acimayacak :) garip bir his ama bilemiyorum simdilik.
Spinalde de sadece dokunmaları baskıyı hissediyorsun. Epiduralin hortumu cok can yakiyormus, ablam epidural oldu bin pismandi. Ben ilk dogumu spinalle yaptim. Zaten agri kesici veriyorlar. Dogumdan 24 saat sonra taburcu ediyorlar burada bebek kilo vermediyse. Sadece spinal yaptirmak daha mantikli

Canim hastanede kulot bez verdiler ilk bir iki saat icin sonra onu cikattirdilar sezaryan yerini terlettigi icin normal kilot ve ped kullandim ben kanamam cok oldu ilk uc gun ped az geldi bez kullandim eve cikinca azaldi kanma

Bunuda soracaktım yatak odasının peteği bile kapalıydı o kadar yanıyordum bu ara üşümeye başladim birden bire. Ellerim ayalalrım acaba kansızlıkmı arttı diyorum.
Yok canım sanmam demir desteği alıyoruz çünkü kansızlıktan değildir...bazen içime titreme geliyor ya sabah yataktan çıkmak istemedim üşüdüm diye :)

Cok saol canm bnm ya cok bilmislik yapiyorlar bn wcdan cikana kadar emizirmis bak bnmkini tutuyo senin ki yok senin sutunde memende yok emmez yazik cocuga bsyler soyluyo zaten vicdan azabi cekiyorum yavrumu emiziremiyirum diye kafama toplandilar gogusunu ac sagicaz diye cildirttilar bni ya

Bn izn vermedim kuzum wcden ciktim baktim emiziriyo surekli sutum yok yazik cocuga bnmkini emdi hatta birakmadi keske sutum olsaydi emizirirdim falan filan bn zaten agrilardan kivraniyorum oda canimi dahada yakmaya gelmis gibiydi

Bn izn vermedim kuzum wcden ciktim baktim emiziriyo surekli sutum yok yazik cocuga bnmkini emdi hatta birakmadi keske sutum olsaydi emizirirdim falan filan bn zaten agrilardan kivraniyorum oda canimi dahada yakmaya gelmis gibiydi
Bence sen o eltiyi yolla evinden. Senin şimdi en sakin olman zaman. Mübarek sanki inadına yapıyo valla ben sinir oldum burda ver bebeğine mamayı zamanla inşallah gelecek sütün

Nasıl kızdım ya. Eve geçince bebekle başbaşaba gir odaya tutar emin ol. Benim oğlumda tutmadı aynılarını yaşadım 55 gunde başardım emzirmeyi. Bide göğus ucu al onunla dene göğüs ucum yok diye düsünme kahverengi yeri ver emer yavaş yavas. Gerekirse çocuk doktorundan destek al.

Açılma çok fazla olsa yerimizde duramayiz heralde canim ama bir iki cm acilmistir belki sezaryen olacaksin diye açılma olmayacak diye bisey yok. Aman ne guzel çatı muayenesi olmuyorsun işte çok sevimsiz bişey.. Hayirlisi artik sona gelmiş son viraja girmiş gibi hissediyorum kendimi...

Allah muhafaza o kadının saçına yapışır kapidan dışarı firlatirdim heralde. Canim ben önce bu duruma yorum yapmak istemedim. Dedim ki vardır bir hayrı şifası kadın iyi niyetle senin gözün önünde senden cesaret bularak yapmıştır bunu ve belki bebeğe şifa olur anne sütü ile bir kerecik doysun karnı. Ama sen tuvaletteyken alıp emzirmek ve üstüne laf sokmak nedir ya bak işte ben böyle durumlarsa cinnet geciriyorum ve sonra adım sinirliye çıkıyor yüz verme şunlara kuzum ve asla süt konusunda taviz verme konuşturma bile. Sütüm olmazsa bin çeşit mama var Allah verir bir kolaylığını de .. Ki bence sütün gelecek kuzum ama stres geciktirebilir. Bu yuzden sana bol sabır diliyorum...

Kizlar merhaba yazamadım
Emzirmekle uğraşıyorum bizim kız emmiyor refleksi yok hastanede zorla emzirdiker ama 2 emdiyse 3 bıraktı mama verdiler ebeler
Eve geldik yine ayni sütümü sağdım siringayla verdim ama yok emmiyor alamadı memeyi ben mi tecrübesizim bilemiyorum tutmayı her şeyi denedik olmuyor
Bana akıl verin ne yapayım
Dua edin kızlar

Bende henuz yasamadim. Ve genel aneztesi ile spinal arasinda kararsizim. Acibadem bu combine dedigimi oneriyor. Yakin cevre ise genel aneztezi oneriyor.
Genel anestezi de bebeğin çıkışını senden ayrılışını görüp hissedemiceksin ama.. ve ne kadar sürede kendine geleceksin. Bunalrı da düşün

Bende oyle dusunuyordum ama su varm combinede sadece aciyi hissetmiyormussun. Dokunma hissi hissediliyormus. Adam diyor ki bağırsağına dokundigumda dokundugumu hissedeceksin ama acimayacak :) garip bir his ama bilemiyorum simdilik.
Ama zaten diş tedavisinde uyuşukluk olur ya öyle. Dökünüyorsun ama acı hissetmiyorsun .. ben Bebek çıktıktan sonra uyutmalarını istedim..bebek çıktı .sonraki işlemler için 10 dk uyutular, hadi çıkıyoruz dediler, bitti dediler..cin gibiydim:) sanki uyumamış gibi dediğin olayı yaşamadım hiç.bana tuhaf gelen yaptıkları işlemleri duuyuyordum. Rahim temizleme gibi mesela.

Kanada dayım şu an canım, ama başka gördüğüm ülkelerde de çocuklar farklıydı. Bence gerçekten yetiştirme tarzımızda hatalar var. Mesela hastaneye gidiyorum, hamile kadın ilk çocuğuyla gelmiş tek başına bekliyor. Ama o çocuk bağırmıyor, bir yerlere tırmanmıyor, ağlamıyor. Annesine sorular soruyor, bazen oyuncağı ile oynuyor filan.

Varya paralarım onu, nasıl bir saygısızlıktır o ya. İki günlük bebeği annesine sormadan etmeden. Bırak tatlım ne derlerse desinler, çıkar tırnaklarını biraz sesini yükselt gerekirse. Herkesin sütü hemen fışkırmıyor. Göğüz ucu bilye kadar olmuyor. Zamanla olacak, gerekirse de bir kaç mama yiyecek. İşte bu kadar, bunun kararını da çok bilmişler değil anne verecek. Ayy orda olsam ben hakkından gelirdim onların.

Homely_angel Birdilimkek A asya17 fbtl Saolun kizlar valla bugun taburcu olalim garcekten de kimseyi kabul etmicem bunlar yardmci olucaklarina kendi lohusaligini anlatmaya geliyorlar birde neymis cocuklari gelio bni emicekler ucumu cikarticaklarmis bu ne dmk ya okula giden cocuklarina meme verecekmisim dun zaten cinnet getircektim oturdum agladim rahat burakin bni dedim cikip gittiler bugun de eve bile almayi düşünmüyorum

P Prime18 canm bnde de Bnm sutum gogus ucum yok emiziremiyirum mamayla besleniyo Allah yardmcin olsun sutun varsa bi gun mutlaka emicektr insalkah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…