2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Hadi hakkında hayırlısı cnm

Cnm ağlama hiç. Sütün varsa sağıp şırıngayla ver göğsünü sürekli sıcak suyla yıka. Kokuya hassasiyeti olabiir. En önemlidi ipek böcüğüne heeeep sarıl. Göğsünü aç göğsünde yatır hep

Cnm sen doğum yapmadın değilmi kaçırmadım
yok daha yapmadım. Gdçen gece çok sancılandım. Karnım çok kasıldı. Gece 2 de doktora gittim. 4 e kadar serum vs verildi yumuşadı biraz. Geri geldim. O gün çok yorulmuştum ve gergin bir gün geçirmiştim. Havada buz kesiyordu tüm gün dışardaydım. Arabamda yoktu yürü dolmuş bekle otobüse bin vücufum iflas etmiş. Şimdi iyiuim. Kızımla bekliyoruz kucaklaşmayı

Kaç haftalıksın cnm şimdi fazla yorma kendini

Bn izn vermedim kuzum wcden ciktim baktim emiziriyo surekli sutum yok yazik cocuga bnmkini emdi hatta birakmadi keske sutum olsaydi emizirirdim falan filan bn zaten agrilardan kivraniyorum oda canimi dahada yakmaya gelmis gibiydi
Kıyamam sana ne sinir bozucu insanlarla beraber yasıyoruz dünyada sana moral olup sütünün gelmesini ve meme ucu cıkartmaya ugraşmaları lazımken senden habersiz alıp emzirmesi cok cok saçma ben olsam kızardım cok gerçi gecen dikişlerim kanıyor diye doktora gittik küçügü anneme bıraktık kaynanama oda emzirmiş insanlar ne zevk alıyorsa boş memeyi cocuga vermeyi ben eşime kızdım kaynanama ses edemedim zamanı gelince oda yiyecek lafımı

Ay bunların psikolojisi normal değil ne diye memelerini verip duruyorlar.....
Sinir oluyorum yaaaaa.
Çok istiyosa kocasına versin

Kaç haftalıksın cnm şimdi fazla yorma kendini
Eşim geldi artık doğuma kadar ve doğumdan sonra birsüre o yanımda olacak. O yüzden dünyanın en mutlu insanıyım şu an beraber oğlumu kursa getirdik. Eşler ne büyük nimetmiş. Bazen adamı iteleyip kakalıyorum haftaiçi yokluğunun acısını haftasonu burnundan getiriyorum. Ona da yazık. Vişneli turtam gibi ona bi hediye almalıyım. buraya girmeye fırsatım oldu sayesinde 38+ 5 oldum

Aynen cnm benim eşimde en büyük destekçim sağolsun kimseye fırsat vermeden her işimizi hallettik.
İnş sizde ayrılmayın bundan sonra

Kızlar yanlış anlamazsanız kimler doğum yaptı bilgi verebilir misiniZ enson gsm lee ve liviyayı biliyorum. Başka varmı. Son durum bilgisi istiyorum şaka bir yana bu hafta aradan iki üç msj okuyabildim sadece ama çok merak ediyotum hepinizi

Ben cuma yapacağım.
Homely_angel sayfanın başına doğum yapanları ekliyor cnm

Canım her şey yoluna girecek merak etme. Sadece biraz zamana ihtiyacın var
Bak ne güzel yavrunu sağ salim kucağına almışsın. Gerisi gelir.

Ya inanamıyorum gerçekten bu insanları şok oldum ne demek ya vallahi iğrençler ben olsam bak normalde sessiz sakin bir insanım ortalığı ayağa kaldırırdım iğrenç ben kendi kaşığıyla bardağıyla çocuklara bir şey verenlere bile dayanamıyorum çıldırıyorum buna ne yapardım bilmiyorum

Vazgeçme emecektir daha karnimizda öğrendiler emmeyi onlar

Liviya cnm sıkınca geliyor demiştin o süt zaten canım sütün var demekki. sakın sütüm gelmiyor deme o msjı verme beynine. Ama çoğalması vakit alıyor. Eve gidip sıcak duş almanın çok faydası oluyor. 3. Gün artacak inşallah. Mümkünse kimse evine gelmesin. gelip de moralini bozmasınlar. Ne zor cahil insanlarla uğraşmak:/

@gsm_lee canım zor bi dönem ben de yaşadım hala da yaşıyorum. Çok zor ama sabırla atlatacaz inşallah. Bi alışsınlar emmeye memeden ayıramıycaz bu minnakları. Ağlama diyemiyorum kendim de hala ara ara ağladığım için:/ ağla rahatlarsın ama geçeceğini herşeyin yoluna gireceğini bil yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…