- 25 Nisan 2017
- 1.110
- 453
- 38
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #37.581
Yatisim yapildi 3cm olmus aciklik suni sanciyla 4cm ye kadar cekicem sonra epidural bakalim. Dua edin bana kizlar
Hayırlı haberlerini bekliyoruz cankö Allah yardımcın olsunYatisim yapildi 3cm olmus aciklik suni sanciyla 4cm ye kadar cekicem sonra epidural bakalim. Dua edin bana kizlar
Bebek aç kalıyorsa yani süt yoksa bence kesinlikle verilmeli mama. Rezervi olsa sarılık olmazdı okadar bebek. Benim doktorum hep verdirtmişti. Memeyi kesinlikle iki saatte bir teklif et. Dudakları değsin en azından memeye. Cidden bu tarz şeyler psikolojik. Bebeğininin sesini duymak ona sarılmak bile süt bezlerini harekete geçitiyor. Gerçekten. Bir zaman sonra göreceksin bebeğine dokunurken göğüslerin sızlayacak süt üretecekCanim pekino ilk gelmedigi arada mama mi verecegiz cunku bazi yerlerde bekleyin bebegin zaten rezervi dogustan var meme vermeyin diyorlar
Allah kolaylık versin sağlıkla al bebeğini kucağına inşallahYatisim yapildi 3cm olmus aciklik suni sanciyla 4cm ye kadar cekicem sonra epidural bakalim. Dua edin bana kizlar
Ayy bi bebegimiz daha geliyoYatisim yapildi 3cm olmus aciklik suni sanciyla 4cm ye kadar cekicem sonra epidural bakalim. Dua edin bana kizlar
Aynen Ögle şekerim boş memeyi vermiş cocugu sinir oldum duyunca birde diyo ucum acıdı ne kadar güçlü cekiyorAy bunların psikolojisi normal değil ne diye memelerini verip duruyorlar.....
Sinir oluyorum yaaaaa.
Çok istiyosa kocasına versin
Valla iyi sabrediyorsunuz kızlar ben bu konularda çok katıyımAynen Ögle şekerim boş memeyi vermiş cocugu sinir oldum duyunca birde diyo ucum acıdı ne kadar güçlü cekiyor
Hm iyiymiş o zaman canım bende inşallah iğnenin üzerinden 12 saat geçer diye dua ediyorum artık ne zamana denk gelirse BenimkiEvet alamiyoruz diye soylemisti doktorum. Ama 12 saat gectiyse uzerinden oluyormus. Planli sezaryende zaten 1 gun onceden biraktiriyorlar igneyi.
Canım endişe etme ama anne az bir kilo verirse Doğum yaklaşmış demektir yazıyordu geçen gün bir yerde :)
Bn izn vermedim kuzum wcden ciktim baktim emiziriyo surekli sutum yok yazik cocuga bnmkini emdi hatta birakmadi keske sutum olsaydi emizirirdim falan filan bn zaten agrilardan kivraniyorum oda canimi dahada yakmaya gelmis gibiydi
Kızlar aşırı mide bulantısı olan var mı? Son haftalarda normal mi?
Canım çok basit gelebilir kulağa ama Parol idrar yolu enfeksiyonuna iyi geliyor. Kendim yıllarca çektim bunu en son bir doktor Parol yazdı ve iyi gelmişti. Hamilelikte hiç olmadı ama doktora sorup kullanabilirsin. Zaten yasak değil.
Merhaba geçmiş olsun. Bende aynı sorunun erken doğumu tetiklemesi yüzünden 2 gece hastanede yattım. 1 hafta antibiyotik kullandım. Ama kontrolde yine vardı enfeksiyon. Geçmiyor sanırım bi başlayınca. Sen daha önce nasıl atlatmıştın? Antibiyotik sorununu çözüyor muydu?
Çok gecmiş olsun canım.
Antibiyotigini kullan ve sakın tekrar ederse ihmal etme, gecti diye bırakma tekrarlamasın.
kızlar benım ilk doğumda basma gelmediği için bilmiyorum, vajınamın ust kısmındaki kemiklerim çok agrıyor. bir süredir var ama bu gun daha çok. açılma artmış olabilir mi? ya da neden olabilir? acılma ne kadar nasıl anlarım?
Sende ben gibi tahamulsuzsun bu konulara bende aynısını yapardım herhalde saçından tuttuğum gibi atardım odadan ustune bidaha kapidan sokmazdim kinciyim bide ben lafımıda asla çekmem pat diye söylerim sinirliysem kirilacakmi diye dusunmem eskiden süt anneler falan varmış ama bu bambaşka bişey laf sokuyo bide kızın zaten canı sıkkın yine ıyi tutmuş kendini helal olsun valla..Allah muhafaza o kadının saçına yapışır kapidan dışarı firlatirdim heralde. Canim ben önce bu duruma yorum yapmak istemedim. Dedim ki vardır bir hayrı şifası kadın iyi niyetle senin gözün önünde senden cesaret bularak yapmıştır bunu ve belki bebeğe şifa olur anne sütü ile bir kerecik doysun karnı. Ama sen tuvaletteyken alıp emzirmek ve üstüne laf sokmak nedir ya bak işte ben böyle durumlarsa cinnet geciriyorum ve sonra adım sinirliye çıkıyoryüz verme şunlara kuzum ve asla süt konusunda taviz verme konuşturma bile. Sütüm olmazsa bin çeşit mama var Allah verir bir kolaylığını de .. Ki bence sütün gelecek kuzum ama stres geciktirebilir. Bu yuzden sana bol sabır diliyorum...
Hay Allahım ya nasıl insanlar bunlar...gulsem mi ağlasam mi bilemedim ıyi yapmissin canım anneliğini zehir ettiler sana ya eşşek kadar çocuklar göğüs ucun çıksın diye memeni alacaklarHomely_angel @lulicik @asya17 @fbtl Saolun kizlar valla bugun taburcu olalim garcekten de kimseyi kabul etmicem bunlar yardmci olucaklarina kendi lohusaligini anlatmaya geliyorlar birde neymis cocuklari gelio bni emicekler ucumu cikarticaklarmis bu ne dmk ya okula giden cocuklarina meme verecekmisim dun zaten cinnet getircektim oturdum agladim rahat burakin bni dedim cikip gittiler bugun de eve bile almayi düşünmüyorum
Canım benim gelecek o sütün merak etme sen az daha sabır benim kuzen de sezeryan oldu 2 hafta sonra falan az az gelmeye başladı hiç üzülme stres yapma...
Çok afedersiniz ama buna vereceğim tepki ohaaaaaaa olacak. Daha neler ya, ne garip insanlar var şu hayatta. Alma eve bunları net olarak, gerekirse kov. Bu kadar hadsizlerse bunu da hak ediyorlar.
Sen bebeğine kanalize ol, sıcak duşunu al, bol suyunu iç... emzirdikçe çıkacaktır.
Hala yine biri benzer bir teklif yaparsa, mememi bebeğim ve eşim dışında kimsenin ağzına sokamadım de, küçük çaplı bir şok yaşasınlar.
Canım sende üzülme seninde memeni alacak bidaha bırakmayacak merak etme onun tadını bir alsın ağzına gerisini izle :)Kİzlar iyi dilekleriniz icin teşekkür ederim
Benim ilk suyum geldi 2 3 saat sonra kasılma ve sancı sancı belden girip ilk karnıma yayılmadı
Karna yayılma en son yaşadım
adet agrisi gibi kasiklarda oldu sona doğru belden kaşıklara karna yayıldı en son Doğuma yakın hep ikinma hissediyorsunuz o biraz ağrılı oluyor epidural aksamı bile hissetmeniz icin kesiyorlar onu
O ara belden popo kemiğe baskı sancı oluyor iste o zaman kurtarın beni diye bağırasınız geliyor :) zaten hemen dogumhaneye alıyorlar
Epidralden sonra bas agrisi falan hiçbir şey yaşamadım sadece şişlik ve gaz var yürüyüş gerekli
Normal Doğum yapacaklara epidural öneriyorum nişan değil de Sudan sonra sancılar başlayınca kan akıntı geldi belki de nişandı
Herkesin farklı oluyor kizlar eğer sancı gibi hissediyorsanız beklemeyin gidin illa Nişanın gelmesini suyu beklemeyin gelmeyebilir cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?