2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canim pekino ilk gelmedigi arada mama mi verecegiz cunku bazi yerlerde bekleyin bebegin zaten rezervi dogustan var meme vermeyin diyorlar
Bebek aç kalıyorsa yani süt yoksa bence kesinlikle verilmeli mama. Rezervi olsa sarılık olmazdı okadar bebek. Benim doktorum hep verdirtmişti. Memeyi kesinlikle iki saatte bir teklif et. Dudakları değsin en azından memeye. Cidden bu tarz şeyler psikolojik. Bebeğininin sesini duymak ona sarılmak bile süt bezlerini harekete geçitiyor. Gerçekten. Bir zaman sonra göreceksin bebeğine dokunurken göğüslerin sızlayacak süt üretecek

kızlar benım ilk doğumda basma gelmediği için bilmiyorum, vajınamın ust kısmındaki kemiklerim çok agrıyor. bir süredir var ama bu gun daha çok. açılma artmış olabilir mi? ya da neden olabilir? acılma ne kadar nasıl anlarım?

Ay bunların psikolojisi normal değil ne diye memelerini verip duruyorlar.....
Sinir oluyorum yaaaaa.
Çok istiyosa kocasına versin
Aynen Ögle şekerim boş memeyi vermiş cocugu sinir oldum duyunca birde diyo ucum acıdı ne kadar güçlü cekiyor

Canım endişe etme ama anne az bir kilo verirse Doğum yaklaşmış demektir yazıyordu geçen gün bir yerde :)

Ay bende kilo veriyorum. 600gr vermişim.

Bn izn vermedim kuzum wcden ciktim baktim emiziriyo surekli sutum yok yazik cocuga bnmkini emdi hatta birakmadi keske sutum olsaydi emizirirdim falan filan bn zaten agrilardan kivraniyorum oda canimi dahada yakmaya gelmis gibiydi

Yani Allah akıl fikir versin. Çok büyük terbiyesizlik yaptığı.

Kızlar aşırı mide bulantısı olan var mı? Son haftalarda normal mi?

Benim oluyor. İştahım kapandı.

Benim o kadar ağrı oldu ki verdikleri ilaç narkoz gibi bişeymiş daha yüksek ağrı kesici yok dedi. Ona rağmen de ağrım geçmedi. Dayanamadım. Antibiyotik başladık bakalım inşallah geçer.

Kronikleşti galiba. Ben her 3ayda bir acillik oldum. En son antibiyotik ve kızolcık suyu içerek geçmişti. Yine içiyordum da azaltmıştım. Şimdi yine ona ağırlık vercem.

Çok gecmiş olsun canım.
Antibiyotigini kullan ve sakın tekrar ederse ihmal etme, gecti diye bırakma tekrarlamasın.

Ben hep çok su içtim aşırı dikkat ettim ama geçip geçip tekrarladı.

Aynı ağrıyı tarif etmek için girmiştim bu yorumu gördüm. Doğum sancısı değildir diye düşünüyorum birileri bizi rahatlatsın . Sancı ara ara girer diyordu burdaki herkes ama bu sürekli bir ağrı. Öyle aralıklı değil benimki.

Sende ben gibi tahamulsuzsun bu konulara bende aynısını yapardım herhalde saçından tuttuğum gibi atardım odadan ustune bidaha kapidan sokmazdim kinciyim bide ben lafımıda asla çekmem pat diye söylerim sinirliysem kirilacakmi diye dusunmem eskiden süt anneler falan varmış ama bu bambaşka bişey laf sokuyo bide kızın zaten canı sıkkın yine ıyi tutmuş kendini helal olsun valla..

Hay Allahım ya nasıl insanlar bunlar...gulsem mi ağlasam mi bilemedim ıyi yapmissin canım anneliğini zehir ettiler sana ya eşşek kadar çocuklar göğüs ucun çıksın diye memeni alacaklar

P Prime18 canm bnde de Bnm sutum gogus ucum yok emiziremiyirum mamayla besleniyo Allah yardmcin olsun sutun varsa bi gun mutlaka emicektr insalkah
Canım benim gelecek o sütün merak etme sen az daha sabır benim kuzen de sezeryan oldu 2 hafta sonra falan az az gelmeye başladı hiç üzülme stres yapma...

Kİzlar iyi dilekleriniz icin teşekkür ederim
Benim ilk suyum geldi 2 3 saat sonra kasılma ve sancı sancı belden girip ilk karnıma yayılmadı
Karna yayılma en son yaşadım
adet agrisi gibi kasiklarda oldu sona doğru belden kaşıklara karna yayıldı en son Doğuma yakın hep ikinma hissediyorsunuz o biraz ağrılı oluyor epidural aksamı bile hissetmeniz icin kesiyorlar onu
O ara belden popo kemiğe baskı sancı oluyor iste o zaman kurtarın beni diye bağırasınız geliyor :) zaten hemen dogumhaneye alıyorlar
Epidralden sonra bas agrisi falan hiçbir şey yaşamadım sadece şişlik ve gaz var yürüyüş gerekli
Normal Doğum yapacaklara epidural öneriyorum nişan değil de Sudan sonra sancılar başlayınca kan akıntı geldi belki de nişandı
Herkesin farklı oluyor kizlar eğer sancı gibi hissediyorsanız beklemeyin gidin illa Nişanın gelmesini suyu beklemeyin gelmeyebilir cunku

güzel laf vallahi helal bundan sonra bişey diyemezler heralde utanclarindan

Canım sende üzülme seninde memeni alacak bidaha bırakmayacak merak etme onun tadını bir alsın ağzına gerisini izle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…