2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Demek o son aşamadaki sancı epiduralle de hissediliyor:) benim de aynı şekilde belden kuyruk sokumuna doğru bi baskı sancı oldu. Dayanamıyorum çıkacak gibi oluyo diye çağırdım ebeyi:) doğuma aldılar hemen

Saol canm bnm teşekkür ederim hepsini denicem insallah faydasi olur biraz olsada sut gelse bebek cabalar emerde bakalim eve gidip bi sicak dus alim dua edin bizim icin
Buarada canım yeşillikte ye bol bol özellikle roka ve annem boza demişti bir ara süt yaparmış boza sonrası bol bol su süt...

Kızlar ben biraz geç kaldım ama napim izne çıkalı daha 1 hafta oluyo hastanede gelenlere vermek için oda kokusu yaptırmak istiyorum. Instagram da 7.5 10 tl arası. Daha uyguna yaptirabileceğim bi yer var mı?

Aynen cnm benim eşimde en büyük destekçim sağolsun kimseye fırsat vermeden her işimizi hallettik.
İnş sizde ayrılmayın bundan sonra

Huaaaaaa ben de eşimi istiyorum diye ağlamak istiyorum artık

Bugün fırsat bulursam ilk sayfayı güncellenirim canım.

Canım kac cc veriyosunuz bebeğe mamayı

Kizlar hepinize cok teşekkür ederim iyiki varsiniz sizinle konustum kendimi iyi hissetm cok şükür bugun goguslerim sisti ici dolu bryaz sivilar gelmeyi basladi doktor bi iki gunde sutunde gelir banyo yap masaj yap dedi bugun gene geldi odaya almadim uyuyoruz dedim geri gitti bundan boyle davranicam artik

Ondan bendede var canım. Gece bazen uykudan uyanıyorum ama sürekli bi ağrı gelip geçen değil diye girmedim herlde rahim büyüyo diye düşündüm

Sıkıntı yapma normalde anlayışlı birinin bile anne bebek odasına girmesine karşıyım. Baba girmeli sadece. Anne bebek kendini iyi hissedince diğer odada diğer insanları ziyaret etsin bence. Sütüde dediğim gibi gelir sadece geleceğini bil çünkü sütün %60 ı psikolojik sen doktorun dediğini yap. Sıcak duş ta süt kanallarını açar.

Bende öyle. Benimkide askerde doğum olduktan 2 gün sonra gelcek inşallah cuma felan doğurmayım diye dua ediyoruö yoksa salı ya ancak izin alabilirmiş
Ayyy cnm benim yaaa. Yetişir inşallah. Yetişemezse bile sen toparlanmış olursun seni daha güzel daha dinç görür eşin. Arası uzak mı peki. Ama normalde izin almak zorunda değilki cnm. Brnim bildiğim ölüm doğum durumlarında otomatik olarak izinli olurlar. Üstlerinin izin vermeme lüksleri olsmaz. Gerçi ohal mohal derken değişiyor ama Acaba eşin böyle deyip sana sürpriz falan mı yapacak

Ondan bendede var canım. Gece bazen uykudan uyanıyorum ama sürekli bi ağrı gelip geçen değil diye girmedim herlde rahim büyüyo diye düşündüm
Benim de kuku ağrısı felaket. Gece dönemiyorum bazen ağrıyı geçiyo kemiklerim acıyo uzun süredir böyle ama bu aralar dayanılmaz. Penguen yürüyüşüne geçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…