- 3 Ekim 2012
- 2.434
- 2.339
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #37.621
Bende oğlumda son hafta bir kilo vermiştim. Artık su mu azalıyor neden bilmiyorum. Ama siZİnki yememekten bulantıdan ishalden vs de olabilirAy bende kilo veriyorum. 600gr vermişim.
Yani Allah akıl fikir versin. Çok büyük terbiyesizlik yaptığı.
Benim oluyor. İştahım kapandı.
.
Yok canım geçen ay bi arkadaşı gitti o gün izin belgesi vermiş merkeze gitmiş onaylanmış felan ertesi gün sabah yola çıkmış. 11 saat aramız yakın değil uçakta yok. Bilmiyorum nasıl olcak hamilelik sürecimde eksiğim doğumdada eksik olcam ama rabbim bu günleri aratmasın diyorum yinedeAyyy cnm benim yaaa. Yetişir inşallah. Yetişemezse bile sen toparlanmış olursun seni daha güzel daha dinç görür eşin. Arası uzak mı peki. Ama normalde izin almak zorunda değilki cnm. Brnim bildiğim ölüm doğum durumlarında otomatik olarak izinli olurlar. Üstlerinin izin vermeme lüksleri olsmaz. Gerçi ohal mohal derken değişiyor ama Acaba eşin böyle deyip sana sürpriz falan mı yapacak
Benimde bazen bıçak saplanıyo. Kalça kemiğim ağrıyo böyle çok içerisi. Ozaman bende penguen yürüyüşüne geyorumBenim de kuku ağrısı felaket. Gece dönemiyorum bazen ağrıyı geçiyo kemiklerim acıyo uzun süredir böyle ama bu aralar dayanılmaz. Penguen yürüyüşüne geçtim
Canim valla ben esimin ailesine karşı alttan almanin pek bur faydasini görmedim. Kurban bayramindan beri görüşümuyoruz yarin bir ihtimal dogum olabilir dedi doktor eşimin annesi babasi kiz kardeşi bugünden geldi kaynanayla gözgöze bile gelmiyoruz. Yüzsüzler ya şimdiden gerilmeye basladimSende ben gibi tahamulsuzsun bu konulara bende aynısını yapardım herhalde saçından tuttuğum gibi atardım odadan ustune bidaha kapidan sokmazdim kinciyim bide ben lafımıda asla çekmem pat diye söylerim sinirliysem kirilacakmi diye dusunmem eskiden süt anneler falan varmış ama bu bambaşka bişey laf sokuyo bide kızın zaten canı sıkkın yine ıyi tutmuş kendini helal olsun valla..
Senin süt kokunu alsın ayrılamaz zaten merak etme. Sütünde gelmiş emzirmeye çlaış gerekirse elinle sağ kasıkla içir. Ben kimseyi almamakla başardım emzirmeyi.Kizlar hepinize cok teşekkür ederim iyiki varsiniz sizinle konustum kendimi iyi hissetm cok şükür bugun goguslerim sisti ici dolu bryaz sivilar gelmeyi basladi doktor bi iki gunde sutunde gelir banyo yap masaj yap dedi bugun gene geldi odaya almadim uyuyoruz dedim geri gitti bundan boyle davranicam artik
Ediyorum canim emin ol kendim icin de ediyorum. Ben de epidural olacagim icin sunni sanci ile yarin baslatabilirim dogumu dedi doktor bizim yüzsüzler hem benle konusmuyorlar hem geldi kuruldular eve. Simdiden gerilmeye basladim kaynanamin surati beş karış sanki zamaninda ben ona haksizlik etmisim gibi özür bekliyor heralde. Ben de muhatap olmadım geldim simdi belim sirtim kasiklarim her yerim agriyor ama onlarla oturmamak icin mutfakta kurabiye yapiyorum bu saatteAh kuzum bu tek 100 de biri daha kv gelmedi taburcu olunca oda gelcektir eminim onunda yontemleri vardir gorumce gelcektr onunda vardr daha neler dusunucekler neler uygulamaya caliscaklar Allah bilir ama bn esime soyledim bak bni psikolojimi bozuyorlar bn stres yapmamam lazim yoksa garcekten sutum gelmicsk diye kesinlikle onlari dinlemicem kim gelirse uyuyor gibi yataktan cikmicam Allah yardmcimiz olsun dualarini eksik etme bizim icin olurmu
Yok canım geçen ay bi arkadaşı gitti o gün izin belgesi vermiş merkeze gitmiş onaylanmış felan ertesi gün sabah yola çıkmış. 11 saat aramız yakın değil uçakta yok. Bilmiyorum nasıl olcak hamilelik sürecimde eksiğim doğumdada eksik olcam ama rabbim bu günleri aratmasın diyorum yinede
Sabrın sonu selâmet canım bak gördün mü üzülecek bişey yokmuş cok sevindim adınaKizlar hepinize cok teşekkür ederim iyiki varsiniz sizinle konustum kendimi iyi hissetm cok şükür bugun goguslerim sisti ici dolu bryaz sivilar gelmeyi basladi doktor bi iki gunde sutunde gelir banyo yap masaj yap dedi bugun gene geldi odaya almadim uyuyoruz dedim geri gitti bundan boyle davranicam artik
Aynen benim de surekli. Fakat bazen dayanilmaz hale geliyorAynı ağrıyı tarif etmek için girmiştim bu yorumu gördüm. Doğum sancısı değildir diye düşünüyorum birileri bizi rahatlatsın. Sancı ara ara girer diyordu burdaki herkes ama bu sürekli bir ağrı. Öyle aralıklı değil benimki.
Ay dogum yapacak kadina ne surati yaa, ben inaniyorum allah yaptiklarini boylelerinden bir gun mutlaka cikariyor.Ediyorum canim emin ol kendim icin de ediyorum. Ben de epidural olacagim icin sunni sanci ile yarin baslatabilirim dogumu dedi doktor bizim yüzsüzler hem benle konusmuyorlar hem geldi kuruldular eve. Simdiden gerilmeye basladim kaynanamin surati beş karış sanki zamaninda ben ona haksizlik etmisim gibi özür bekliyor heralde. Ben de muhatap olmadım geldim simdi belim sirtim kasiklarim her yerim agriyor ama onlarla oturmamak icin mutfakta kurabiye yapiyorum bu saatte
Senden sonra ben de taktim kafaya, butun dogum yapmis arkadaslarima sordum 3 gunde gelen var 5 gunde gelen var ama mutlaka geliyormus. Cogu ayni seyi yapmis 2 saatte bir sabirla emzirmek gerekiyormus. Sut gelmese bile memelerinde tutmuslar bebegi. Yani senin de mutlaka gelecek.Kizlar hepinize cok teşekkür ederim iyiki varsiniz sizinle konustum kendimi iyi hissetm cok şükür bugun goguslerim sisti ici dolu bryaz sivilar gelmeyi basladi doktor bi iki gunde sutunde gelir banyo yap masaj yap dedi bugun gene geldi odaya almadim uyuyoruz dedim geri gitti bundan boyle davranicam artik
Takma kafana canım boşver belli ki sende ben gibi eşinin ailesinden pek bişey görmemişsin.. zamaninda kendi annem bana küstü evlendim diye o sıralar hep yalnızdım sahip çıkmadılar bana sonra kendi annemle barıştim şükür...ama eşim beni çok yalnız bıraktı çok çektim kış günü buz gibi evde yalnız ac ağlayarak cok oturdugum oldu eşim hep vurup kapıyı gidiyodu gelmiyodu anneme de diyemedim ben sana dedim muhabbeti olmasın diye o zaman eşimin ailesi sahip çıkmadı arayıp sormadı şimdi eşim annesini alıp getirmeye kalkıyor ablası ile kavga ettikce ablasi desen psikopat hasta beni kaç kere darp etti şimdi ailenden kimseyi anneni de kesinlikle evimde istemiyorum deyince suç oluyo maddi olarak bişey beklemedim hiç durumları iyi değil ama bi büyüklüğünü anneliğini görmedim anne de demem zaten ah bi anlatsam burda yuh dersiniz hepiniz...ama artık takmamayi öğrendim o yüzden takmak sana ve bebeğine zarar verir anca bi kulagindan girsin bi kulagindan çıksın senden ve bebeginden önemli değillerCanim valla ben esimin ailesine karşı alttan almanin pek bur faydasini görmedim. Kurban bayramindan beri görüşümuyoruz yarin bir ihtimal dogum olabilir dedi doktor eşimin annesi babasi kiz kardeşi bugünden geldi kaynanayla gözgöze bile gelmiyoruz. Yüzsüzler ya şimdiden gerilmeye basladim
Çok gecmiş olsun. Bebeklerde çıkıyor bide küçuk malum. Çabucak atlatır insaallah. Memorialda ancak özel sağlık sigortası varsa gitmek mantıklı yoksa bir iğneye 100 lira diyor.Kızlar sarılık çıktı hastanedeyiz yatış yapıldı
Memorial Hayvan gibi para çıkardığı için başkent hastanesine geldik
Çok ağladım öyle görmek bile ciğerimi parçalıyor
Şansıma kalınan oda boşmuş yoksa yanında bile kalamayacaktım
Yarın sonuca göre ya kalacağız ya da taburcu olacağız
Dua edin bize
Canim duzenli agri ya da kasilma olmasi lazim. Yani dakika tutman lazim. Sanci suresi de girdigi aralik da esit olacak. Hic sinirini bozma canim, elbette bilmedigimiz seyi sorucaz doktorlara. Bos ver en iyisini yapmissin acile gitmekleKızlar selam agrilarım yine başladı acile gittik bu sefer, nst de hiç sanci cikmadimuayene oldum aciklik hala 1.5 cm bu ağrılar yalancı ağrılarmış Dr.umu aradılar bu daha yalancı sancılar buna dayanamiyorsa sezeryan yapalım demiş benimle hiç böyle konuşmaz çok sasirdim.ben dayanamadigim icin gelmedimki acaba dogum basladimi diye bilmedigimden geldim dedim. gece 4 ten bu yana agri gelip gidiyor belimden kasigima ben nerden bileyim hangisi hakiki aksam aksam sinir ettiler beni
Gözünaydın canım benim sağlıkla büyüsün :)Kızlar 21 saatlik serüvenin sonunda kızım İpek normal doğumla dünyaya geldi saat 14:22 de 2750 gr 48 cm doğdu
2 iç 2 dış dikişim var agrim var alttan tabi dikişlerden
Bebisim ayni babası gibi sarı
Zorlandım ama atlattım çok şükür catidan korkarken gebenin elleri içimdeydi
Hiç korkmayın o an cidden doğurmayı düşünüyorsun hiç takmiuorsunuz
Epidurali kesinlikle tavsiye ediyorum mucize
Bizden haberler böyle sayfaları okuyamadım
Hepinize teşekkürler
Ağrılı ya da ağrısız kasılma tam olarak şöyle. Karnında bebek top gibi toplanıyor sanki tutuyor kendini sonra gevsiyor. Ağrı yokkende nstde kasılma cıkıyordu 70lerde bende o andada öyleydi zaten doğum anındada öyle oluyor. Sanki kendini toplayıp aşağı baski yapıyor. Ağrılar normal bence benimde var ama düzensiz önemsemiyorum açılma olsa bile doğum için 3 4 cm olmalı ve düzenli olmalı en az 30 sn sürmeli. Mesela 10 dk bir 30 sn gibi. Akıntının artması doğum yaklaştı demek benimde arttı suyun normal cıkıyorsa bebek hareketliyse ve akıntıda kan yoksa endiselenme.Kızlar bu kasılmalar nasıl tarif edermisiniz?bebek hareketi gibi bişey mi yoksa rahimde mi olan bişey?bebek şuan aşırı hareketli ve karnımda aşırı kasılma var ve göbeğin alt kısmında acayip bi ağrı var adet ağrısının biraz fazlası düzenli aralıklarla değil 20 dk.10dk.15dk.ama doğuracak olsam bebek bukadar hareketli olur mu?bide afedersiniz vajina kısmında iğne batması gibi biseyler oluyo..akintim da acayip sulu geliyo bayadir çiş yapmışım gibi sizce endiselenmelimiyim?acaba acilma falan mı oluyo??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?