- 20 Ağustos 2016
- 4.083
- 2.420
- 63
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #37.641
Her 3 bucuk saate 30 cc veriyoruz canmCanım kac cc veriyosunuz bebeğe mamayı
İnsallah canm bugun goguslerim doldu insallah emmeyide basarir bnde artk kimseyi almiyorum odamaSenin süt kokunu alsın ayrılamaz zaten merak etme. Sütünde gelmiş emzirmeye çlaış gerekirse elinle sağ kasıkla içir. Ben kimseyi almamakla başardım emzirmeyi.
Evet canm zaten dun doktorum kovmustu onlari odadan bugunde taburcu olduk evdeyiz evdede odama almadim cok şükür goguslerim doldu yavas yavas gelmeyi basladiSıkıntı yapma normalde anlayışlı birinin bile anne bebek odasına girmesine karşıyım. Baba girmeli sadece. Anne bebek kendini iyi hissedince diğer odada diğer insanları ziyaret etsin bence. Sütüde dediğim gibi gelir sadece geleceğini bil çünkü sütün %60 ı psikolojik sen doktorun dediğini yap. Sıcak duş ta süt kanallarını açar.
Sen merak etme daha çoook yeni oda alışmaya çalışıyor. Hep kucağında tut dene az ver mama yine dene. Karnı cok doyarsa çok uyur. Ama az mama içirip tekrar deniyordum ben çünkü yoksa uyuyordu ama hiç vermeyince kızıyordu. Bazende az mama verip mamayı göğsümün yanında akıtıp sırıngayla göğsümü tutturmaya çalısıyorum buda çok işe yaramişti. Bir kere tutsa emer zaten.İnsallah canm bugun goguslerim doldu insallah emmeyide basarir bnde artk kimseyi almiyorum odama
Aynen bende aynen alın beni artık dedimDemek o son aşamadaki sancı epiduralle de hissediliyor:) benim de aynı şekilde belden kuyruk sokumuna doğru bi baskı sancı oldu. Dayanamıyorum çıkacak gibi oluyo diye çağırdım ebeyi:) doğuma aldılar hemen
Canim adet ağrısından daha şiddetli bele de vuruyor dakikasını tut bir de her giren kasılma kaç saniye sürüyor ona bakKızlar bu kasılmalar nasıl tarif edermisiniz?bebek hareketi gibi bişey mi yoksa rahimde mi olan bişey?bebek şuan aşırı hareketli ve karnımda aşırı kasılma var ve göbeğin alt kısmında acayip bi ağrı var adet ağrısının biraz fazlası düzenli aralıklarla değil 20 dk.10dk.15dk.ama doğuracak olsam bebek bukadar hareketli olur mu?bide afedersiniz vajina kısmında iğne batması gibi biseyler oluyo..akintim da acayip sulu geliyo bayadir çiş yapmışım gibi sizce endiselenmelimiyim?acaba acilma falan mı oluyo??
Aynen kuzum sağlık sigortasını yaptıracaktık ki bu basimkza geldiÇok gecmiş olsun. Bebeklerde çıkıyor bide küçuk malum. Çabucak atlatır insaallah. Memorialda ancak özel sağlık sigortası varsa gitmek mantıklı yoksa bir iğneye 100 lira diyor.
Amin kuzum teşekkürler emmiyor teyzesi hastaneye yattık bizde sarılık oldukGözünaydın canım benim sağlıkla büyüsün :)
Ah kuzum Allah yardmcin olsun inan bak bu kadar skntida agrilarla zor dayaniyorum bugun bi ton misafir geldi sozde hayirli olsuna geldiler yok yemk yiyip icmeye gelip kirletip gittiler garibim annmle esime kaldi hersey gene Alla yardmcimiz olsun boyle insanlar akillanmaz sen genede dikkat et kendine fazla ayakta kalma kurabiye yemeden z yesinler yaEdiyorum canim emin ol kendim icin de ediyorum. Ben de epidural olacagim icin sunni sanci ile yarin baslatabilirim dogumu dedi doktor bizim yüzsüzler hem benle konusmuyorlar hem geldi kuruldular eve. Simdiden gerilmeye basladim kaynanamin surati beş karış sanki zamaninda ben ona haksizlik etmisim gibi özür bekliyor heralde. Ben de muhatap olmadım geldim simdi belim sirtim kasiklarim her yerim agriyor ama onlarla oturmamak icin mutfakta kurabiye yapiyorum bu saatte
Aynen bende aynen alın beni artık dedim
Kaka yapar gibi demi kaka degil o korkma yap kakani diyor yapsam yapacam kaka bile olsa diyorum içimden
Canim adet ağrısından daha şiddetli bele de vuruyor dakikasını tut bir de her giren kasılma kaç saniye sürüyor ona bak
Aynen kuzum sağlık sigortasını yaptıracaktık ki bu basimkza geldi
Amin kuzum teşekkürler emmiyor teyzesi hastaneye yattık bizde sarılık olduk
Morallar bozuk seni şimdi daha iyi anlıyorum Gökçe Doğumdan sonra hastanede bebeginjk görmek gerçekten zor bir anne icin allah yardımcımız olsjn
Evet canm biberon kolayina geliyo bnm gogusumu iki kez cekiyo yoruluyo birakiyo suan acikmasini bekliyorum cubku gogusum sisti cok agri yapiyoSen merak etme daha çoook yeni oda alışmaya çalışıyor. Hep kucağında tut dene az ver mama yine dene. Karnı cok doyarsa çok uyur. Ama az mama içirip tekrar deniyordum ben çünkü yoksa uyuyordu ama hiç vermeyince kızıyordu. Bazende az mama verip mamayı göğsümün yanında akıtıp sırıngayla göğsümü tutturmaya çalısıyorum buda çok işe yaramişti. Bir kere tutsa emer zaten.
Cok saol kuzum evet insallah emmeyide basarirSabrın sonu selâmet canım bak gördün mü üzülecek bişey yokmuş cok sevindim adına
Canim benim özellikle sezeryan istemediğimi biliyor dr.hersey normalken ne diye sezeryan diye diretiyorlar onu anlamıyorum.daha kolaylarına geliyor bence bende takip edicem bakalim sancı geldiği zaman o zamanda yalancı sancı diye düşünüp evde doğurmam insallahAğrılı ya da ağrısız kasılma tam olarak şöyle. Karnında bebek top gibi toplanıyor sanki tutuyor kendini sonra gevsiyor. Ağrı yokkende nstde kasılma cıkıyordu 70lerde bende o andada öyleydi zaten doğum anındada öyle oluyor. Sanki kendini toplayıp aşağı baski yapıyor. Ağrılar normal bence benimde var ama düzensiz önemsemiyorum açılma olsa bile doğum için 3 4 cm olmalı ve düzenli olmalı en az 30 sn sürmeli. Mesela 10 dk bir 30 sn gibi. Akıntının artması doğum yaklaştı demek benimde arttı suyun normal cıkıyorsa bebek hareketliyse ve akıntıda kan yoksa endiselenme.
Uzun oldu kusura bakma
netu ters anına gelmiştir. Ilkte insan endişe ediyor. Yukardada yazdım. Sen öyle düsünme gerçek sancılarla oluyor bebek bir şekilde. Ilkte normali denemek lazim.
İnsallah canm evet bnmde arkadasimin birde ablamin 3,5 gunde geldi gel gorde bunlara laf anlat bugun geldiler odaya almadim cocugunla ilgilendim cok şükür goguslerim doluyoSenden sonra ben de taktim kafaya, butun dogum yapmis arkadaslarima sordum 3 gunde gelen var 5 gunde gelen var ama mutlaka geliyormus. Cogu ayni seyi yapmis 2 saatte bir sabirla emzirmek gerekiyormus. Sut gelmese bile memelerinde tutmuslar bebegi. Yani senin de mutlaka gelecek.
Yok canım çok güzel tarif etmissin geldiği zaman nefesim kesiliyo toplanıp bırakıyo gibi oluyo evet bebek sanki itiyo gibi karnim taş gibi oluyo ve aşırı ağrı oluyo o an...hani sanki adet kanamamiz başlamadan önce ağrıdan anlayip ha geldi ha gelecek deriz ya onun gibi ama benim adet sancılarımdan az daha fazla şuan mesela sağ tarafta toplandı ve kasiklarimda batma ve sancı var bide uzun sürüyo benim dk.si 2 dk.suruyo araları uzun ama fena etti beni...Ağrılı ya da ağrısız kasılma tam olarak şöyle. Karnında bebek top gibi toplanıyor sanki tutuyor kendini sonra gevsiyor. Ağrı yokkende nstde kasılma cıkıyordu 70lerde bende o andada öyleydi zaten doğum anındada öyle oluyor. Sanki kendini toplayıp aşağı baski yapıyor. Ağrılar normal bence benimde var ama düzensiz önemsemiyorum açılma olsa bile doğum için 3 4 cm olmalı ve düzenli olmalı en az 30 sn sürmeli. Mesela 10 dk bir 30 sn gibi. Akıntının artması doğum yaklaştı demek benimde arttı suyun normal cıkıyorsa bebek hareketliyse ve akıntıda kan yoksa endiselenme.
Uzun oldu kusura bakma
netu ters anına gelmiştir. Ilkte insan endişe ediyor. Yukardada yazdım. Sen öyle düsünme gerçek sancılarla oluyor bebek bir şekilde. Ilkte normali denemek lazim.
Adet agrimdan şiddetli baya...aralari uzun duzensiz ama geldiği zaman uzun sürüyor aynen bele de vuruyor bunlar yalancı ise gerçeği nasıldır acabaAynen bende aynen alın beni artık dedim
Kaka yapar gibi demi kaka degil o korkma yap kakani diyor yapsam yapacam kaka bile olsa diyorum içimden
Canim adet ağrısından daha şiddetli bele de vuruyor dakikasını tut bir de her giren kasılma kaç saniye sürüyor ona bak
Aynen kuzum sağlık sigortasını yaptıracaktık ki bu basimkza geldi
Amin kuzum teşekkürler emmiyor teyzesi hastaneye yattık bizde sarılık olduk
Morallar bozuk seni şimdi daha iyi anlıyorum Gökçe Doğumdan sonra hastanede bebeginjk görmek gerçekten zor bir anne icin allah yardımcımız olsjn
Amin canımm. Aynen önemli olan sağlık sayılı gün elbet geçecek.Canım Allah yardımcın olsun
Dilerim her şey gönlünce gelişir ve eşin yanına zamanında ulaşır. Yeter ki bebek sağlıklı olsun sen iyi ol Rabbim bundan sonra huzurlu sağlıklı günlerde evladınızı birlikte büyutmeyi nasip etsin. Ayrı geçen günler yerini kat kat mutluluğa bıraksın.
Ondan bendede var canım. Gece bazen uykudan uyanıyorum ama sürekli bi ağrı gelip geçen değil diye girmedim herlde rahim büyüyo diye düşündüm
Aynen benim de surekli. Fakat bazen dayanilmaz hale geliyorkeske gelip gecse boyle dert etmezdim
Benim geceleri oluyo sadece ve bebek midemin orda resmen doktor da indi dememişti bana gerci devlet doktoru çok ilgilendiği söylenemez. Haftaya oersembe de ben gitcem baska devlet hastanesine bakalım ne dicek. Sende haber verir misin ne derseDoktora pazartesi gideceğim o zamana kadar bişey olmazsa sorarım bakalım. Benim de hala devam ediyor. İnternette baktım biraz. Bebek kiloluysa ya da doğum kanalına indiyse olur diyor. Benimkinin indiğini söylemişti doktor zaten ama bugün her zamankinden farklı oluyor ağrı. Oramda sanki kemikleri ittiriyor da kemiklerim zorlanıyor gibi bir ağrı.
Ay maşallah size. Geç olsun güç olmasın. Allah sağlık sıhhat versin ikinize deMerhaba teyzoşlaar :))
Erken geldi ama geç kavuştuk kızımla çok güzel emişiyoruz
Kıyafetlerimizin içinde kayboluyoruz ne giysek büyük oluyor çıkıyor üzerinden :)) çünkü 2200 gr 45 cm izİkinci bebeğim ama ilk defa emziriyorum güzel duyguymuş çokta pratik Kavuşunca bir foto sözümüz vardı Tostoparlak minnacık
Benim geceleri oluyo sadece ve bebek midemin orda resmen doktor da indi dememişti bana gerci devlet doktoru çok ilgilendiği söylenemez. Haftaya oersembe de ben gitcem baska devlet hastanesine bakalım ne dicek. Sende haber verir misin ne derse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?