2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kizamik testleri ve kedi köpek alerjim var mi diye baktirdi doktor sadece onlari yapmiyor saglik ocagi geri kalan hepsini yapiyor boşuna para vermeyin canim o parayla bebegimize kaç aylik bez aliriz :)))) insallah görürsek o günleri
Evet canim haklisin. ben saglik ocagina gidip yaptirmadan doktora gittim de ondan sordum sadece onlari yaptirdim ben de simdi sagolasin

Kanaması olan anneler geçmiş olsun inş iyisinizdir coksa doktora leke gibiyse dinlenmeye çalışın
Bugün bulantım yok yürürken rahmimin agırlıgını hissediyorum nedense

Biraz evvel doktordan geldim cok gerildim.tatilde oldugumuz icin burada bir doktora gittik testleri yaptirayim,dusugum oldugu icin daha once kan pihtilasmasi testini sorayim hem de minigimi goreyim diye.kadin daha bir hafta once bakilmissin niye geldin ki dedi esimin yaninda bi de. Bakmadi resmen ya.cok sinir oldum
Bir de burda arkadaslar hamileyken kan pıhtilasmasi testini yaptirdik demislerdi yapilmaz dedi. Resmen esimin gozunde pimpirikli oldum sayesinde iyice.

Esler icten ice daha pimpirikli oluyor aslinda canim.dr da muayyen gunundeymis herhalde

Merhaba canlar :)

Ya biz galiba büyük ihtimalle başka şehire taşıncaz eşimle memleketimiz aynı oradan iş görüşmesine çağırdılar arada torpilde var o yüzden olma ihtimali yüksek annemlerden ayrılacağım için üzülüyorum ama kv lerde başka şehirde Allahtan 2 saatlik mesafede olsa uzak olacağız o açıdan iyi ama ailemden ayrılmak çok zor olacak oğlumda çok seviyor onları görmeden nasıl olcak bilmiyorum

Hayırlsı olsun G gokce41 ailenin yanından ayrılmak tabii zor olur ama demek Yen'i bebiş başka şehirde doğup büyüyecek yiyecek ekmek nerdeyse oradayız neyseki çok uzak değilmiş

Hayırlsı olsun G gokce41 ailenin yanından ayrılmak tabii zor olur ama demek Yen'i bebiş başka şehirde doğup büyüyecek yiyecek ekmek nerdeyse oradayız neyseki çok uzak değilmiş
Memleket uzak aslında bayağı 7 saat canım. İzmitteyiz şuan annemlerle, memleketemiz Aksaray. Kv lerde Konya Aksaray a 2 saat mesafede annemlerle bayağı uzak kalıcaz ama napalım. Burda da iş vardı da eşim ille memleket diye tutturdu. Hayırlısı artık. :)

Ya kızlar leke çok şükür pazardan beri olmadı sabah akşam progestan içiyordum ama sabahları tansiyon 8-5 oluyor doktora söyledim tamam bi tek akşamları iç dedi inşallah bişey olmaz

Doktoruna danış tatlım tabi ki ama çok büyük ihtimalle rahim büyüdüğü için. Ben de hissediyorum sol yumurtalığın olduğu yerde.

Kanaması olan anneler geçmiş olsun inş iyisinizdir coksa doktora leke gibiyse dinlenmeye çalışın
Bugün bulantım yok yürürken rahmimin agırlıgını hissediyorum nedense

Canım ben de sol yumurtalığımda bir sızı hissediyorum, sanki içimde bir gerginlik var. Rahim büyümesi diye yorumluyorum ama sence?

Canım böyle doktorlar çok sinir ediyor insanı ama bazıları sık sık ultrasona girmeyi sağlıklı bulmuyor. Bebek henüz çok küçükken ısıya fazla maruz kalmasın diye. Tabi bunu doğru düzgün açıklasa keşke.
Devlet hastaneleri pıhtılaşma testlerini tekrarlayan düşük olmadığı sürece yapmıyor. Özele gidersen yaptırabilirsin ama baya pahalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…