- 9 Ağustos 2016
- 364
- 238
- 53
- 38
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #3.781
Evet canim haklisin. ben saglik ocagina gidip yaptirmadan doktora gittim de ondan sordum sadece onlari yaptirdim ben de simdi sagolasinKizamik testleri ve kedi köpek alerjim var mi diye baktirdi doktor sadece onlari yapmiyor saglik ocagi geri kalan hepsini yapiyor boşuna para vermeyin canim o parayla bebegimize kaç aylik bez aliriz :)))) insallah görürsek o günleri
Gec dollenme olamaz mi ki canimKızlar mrb ben herhalde şubat annesi olamayacağım kalp atışları yokmuş kese gelişmiyor dedi doktor 6 haftalıkmış
Daha yeni aldim canim ilaci gunde 3 kez verdi aksi gibi 1 saat oldu iceli henüz@handrake ilaç yan etki yaptı mı baş dönmesi
Esler icten ice daha pimpirikli oluyor aslinda canim.dr da muayyen gunundeymis herhaldeBiraz evvel doktordan geldim cok gerildim.tatilde oldugumuz icin burada bir doktora gittik testleri yaptirayim,dusugum oldugu icin daha once kan pihtilasmasi testini sorayim hem de minigimi goreyim diye.kadin daha bir hafta once bakilmissin niye geldin ki dedi esimin yaninda bi de. Bakmadi resmen ya.cok sinir oldum
Bir de burda arkadaslar hamileyken kan pıhtilasmasi testini yaptirdik demislerdi yapilmaz dedi. Resmen esimin gozunde pimpirikli oldum sayesinde iyice.
Anladım bana sabah akşam verdi içtikten yarım saat sonra tansiyonum 8-5 oluyor bi iki saat geçmiyor inşallah sende olmaz akşam herşey normal sabah berbatDaha yeni aldim canim ilaci gunde 3 kez verdi aksi gibi 1 saat oldu iceli henüz
Aslında çok sık gitmek tabi ki iyi değil ama görmek de istiyorum bir yandan :)
Maşallah canım gayet iyi :)1.19cm yazıyor ultrason ciktisinda cnm 7+2 ile uyumlu dedi
Hayırlsı olsun G gokce41 ailenin yanından ayrılmak tabii zor olur ama demek Yen'i bebiş başka şehirde doğup büyüyecek yiyecek ekmek nerdeyse oradayız neyseki çok uzak değilmişMerhaba canlar :)
Ya biz galiba büyük ihtimalle başka şehire taşıncaz eşimle memleketimiz aynı oradan iş görüşmesine çağırdılar arada torpilde var o yüzden olma ihtimali yüksek annemlerden ayrılacağım için üzülüyorum ama kv lerde başka şehirde Allahtan 2 saatlik mesafede olsa uzak olacağız o açıdan iyi ama ailemden ayrılmak çok zor olacak oğlumda çok seviyor onları görmeden nasıl olcak bilmiyorum
Memleket uzak aslında bayağı 7 saat canım. İzmitteyiz şuan annemlerle, memleketemiz Aksaray. Kv lerde Konya Aksaray a 2 saat mesafede annemlerle bayağı uzak kalıcaz ama napalım. Burda da iş vardı da eşim ille memleket diye tutturdu. Hayırlısı artık. :)
Merhaba anneler, gününüz aydın olsun. Ben de aranıza katılmak istiyorum.
Merhabalar tekrar bu foruma yazmam cok guzel saglikla kucagimiza alalim bebeklerimizi
Merhaba arkadaslar benimde 25 mayis sin adet tarihim dun beta hcg 319 cikti. Bende aranuza yeni katildim
Kızlar günaydın hepınıze musmutlu gün diliyorum . Biraz korktum Yen'i başladı hemen size danışayım dedim . Bugün 8+0 dayım. Be bebek sol altta benim . Tam bebeğim olduğu yerde çok hafif sızı hissediyorum arada. Neden olabilirkorktum çok . Doktoru da arayacağım
Kızlar mrb ben herhalde şubat annesi olamayacağım kalp atışları yokmuş kese gelişmiyor dedi doktor 6 haftalıkmış
Kanaması olan anneler geçmiş olsun inş iyisinizdir coksa doktora leke gibiyse dinlenmeye çalışın
Bugün bulantım yok yürürken rahmimin agırlıgını hissediyorum nedense
Biraz evvel doktordan geldim cok gerildim.tatilde oldugumuz icin burada bir doktora gittik testleri yaptirayim,dusugum oldugu icin daha once kan pihtilasmasi testini sorayim hem de minigimi goreyim diye.kadin daha bir hafta once bakilmissin niye geldin ki dedi esimin yaninda bi de. Bakmadi resmen ya.cok sinir oldum
Bir de burda arkadaslar hamileyken kan pıhtilasmasi testini yaptirdik demislerdi yapilmaz dedi. Resmen esimin gozunde pimpirikli oldum sayesinde iyice.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?