2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Tabi ki özlüyor insan büyümüş mü merak ediyor canım :)

Aynen, aman sağlıklı olsun d sabretmeye çalışacağım canım :)

Aslında ben her 10 günde bir ilaç yazdırmaya gidiyorum.orada da istesem baktırırım ama zararı olur filan diye baktırmıyorum.

Alışırsın canım ya, gelir giderler, artık ulaşım zor değil. Ben de ailemle aynı şehirde değilim ama sık sık gidip geliyoruz.

Kızlar mrb ben herhalde şubat annesi olamayacağım kalp atışları yokmuş kese gelişmiyor dedi doktor 6 haftalıkmış
Hemen uzulme,bence de baska bir doktora gidin iyi bir doktora,yine ayni seyi soylerse bunda da bir hayir var dersin,gencsiniz ve rahatsizliginiz yok bidaha illaki olur umudunu koru,hakkinda hayirlisi olsun canim

Rahim büyüyor ve agırlaşıyor ondan bende ögle yürürken hissediyorum olur

Iki gun ust uste cok yurudum hemen kanamam olmustu, doktor rahim buyuyor danarlar kanama yapabilir dedi. bugunde kizimla bayagi yuruduk, yine akintim degisti sanirim yine kanama olacak. Anladim ki benim pek de yurumemem gerekiyor :-(

Merhaba kızlar Allah izin verirse bende şubat annesi olacağım. Çarşamba gün 5+6 haftalık diye doktora gittik 6+1 çıkardı kese 13 mm ama bebek gözükmüyor dedi. Bebeğinizin kaçıncı haftada gördünüz. Bos gebelik dedi bana doktorun çok uzgunum . ama yinede bi umudum var 1 hafta sonra tekrar gel yoksa kurtajla sonlandiracaz dedi.

Kızlar 10+ olduğumda kırmızı lahana testi deniycem sizde denicekmisiniz cinsiyet için

Iki gun ust uste cok yurudum hemen kanamam olmustu, doktor rahim buyuyor danarlar kanama yapabilir dedi. bugunde kizimla bayagi yuruduk, yine akintim degisti sanirim yine kanama olacak. Anladim ki benim pek de yurumemem gerekiyor :-(
Aman dikkat et tatlım şu 3 ayı atlatalım yürüme sende allah muhafaza kaldır bacakları yat cnm

Aynen, aman sağlıklı olsun d sabretmeye çalışacağım canım :)

Aslında ben her 10 günde bir ilaç yazdırmaya gidiyorum.orada da istesem baktırırım ama zararı olur filan diye baktırmıyorum.

Kan sulandırıcı için mi canım rapor çıkartırsana 3 aylık alırsın ben dün çıkarttırdım bugün alıcam bakalım

düzenli beta hcg takibin yapıldımı. yapılmadıysa kürtaja gitmeden önce bir hastanede kan ver 2 günde 1 eğer ki düzenli artış var ise sakın kürtaj olma doktor değiştir hemen. sonuç. 1500 üzeri ise kese görünebilir ama mesela ben biraz kiloluyum karından gözükmüyor henüz illaki vajinal bakınca gözüküyor. ultrason kalitesiz ise sende biraz göbek varsa gözükmeyebilir hemen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…