2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kan sulandırıcı iğneydi.kanamam durdu çok şükür.yanlız dr. 2 kese görmüştü biri kaybolmuş sadece.
hımm pardon canım ben anlamadığım için söylemek istedim progestan iğnesidir diye olsun canım kısmet diğeri sağlıklı olsunda herşey Allahtan sen ikizmi istiyodun peki :) foto dan öle düşündüm

hımm pardon canım ben anlamadığım için söylemek istedim progestan iğnesidir diye olsun canım kısmet diğeri sağlıklı olsunda herşey Allahtan sen ikizmi istiyodun peki :) foto dan öle düşündüm

Evet ya degil mi :) ama biz basi cekiyoruz bugun 10. haftaya girdik. 2-3 gun bile farkediyor su anda. Belki ondan secebiliyoruzdur.

Geçmiş olsun @handrake 2.adet dönemin mi bi baksana ona ,benim de kahve leke oldu geçen pazar doktor hemen progestan başlattı üstüne görme olabilir dedi bol bol dinlen inşallah geçer

Kızlar günaydın hepınıze musmutlu gün diliyorum . Biraz korktum Yen'i başladı hemen size danışayım dedim . Bugün 8+0 dayım. Be bebek sol altta benim . Tam bebeğim olduğu yerde çok hafif sızı hissediyorum arada. Neden olabilir korktum çok . Doktoru da arayacağım

Hangi testleri yapmiyorlar saglik ocagimda yazabilir misiniz
Kizamik testleri ve kedi köpek alerjim var mi diye baktirdi doktor sadece onlari yapmiyor saglik ocagi geri kalan hepsini yapiyor boşuna para vermeyin canim o parayla bebegimize kaç aylik bez aliriz :)))) insallah görürsek o günleri

Kızlar mrb ben herhalde şubat annesi olamayacağım kalp atışları yokmuş kese gelişmiyor dedi doktor 6 haftalıkmış
Canim benim.. Allah her şeyde bir hayir yaratmistir biz göremeyiz.. Rabbim hasta ya da hayirsiz evlatla sinamasin hic birimizi bu mubarek gün hürmetine. Benim 7 hafyalik bebegim düştüğünde eşimle sarılıp 10 dakika kadar aglamistik. Sonra dedik ki ya hastalikli dogsaydi.. Ya cok hayirsiz olsaydi... Demek ki hayirlisi yavrumuzub dogmamasiymis... Cok kısa zamanda toparlamistik kendimizi. Sonuc ne olursa olsun sakın isyan etme hep şükret.. Rabbim hayirlisini bilir biz bilemeyiz.. Emin olmak icin baska bir doktora da gidebilirsin istersen..

Evet ya degil mi :) ama biz basi cekiyoruz bugun 10. haftaya girdik. 2-3 gun bile farkediyor su anda. Belki ondan secebiliyoruzdur.
evet canım ya ay valla Allahım bozmaz İnşallah bu mutluluğu haftalar ilerledikçe azım kulaklarıma varıyor:)İnşallah sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız İnşallah:)

Canım yakında bir yakının varsa çocuklarla ilgilense sen bugün dinlensen iyi olur aslında. Çünkü ayağa kalkmazsan daha çabuk geçer. 1700 de vajinal olarak görünebilir sadece. Yarın görürsün inşallah.

Kızlar mrb ben herhalde şubat annesi olamayacağım kalp atışları yokmuş kese gelişmiyor dedi doktor 6 haftalıkmış
Gerçekten çok üzüldüm Allah hayırlısını versin ne olur üzme kendini istersen başka doktora da bi görün daha gençsin şükret bak tedavisiz hamile kaldın bunlar teselli gibi gelir sana ama herşey olacağına varır
yoktan var eden allah,alan da Allah o yüzden dua etmekten başka yapacak bişey Yok

Gecmis olsun canim kese gorunmemesine uzulme bence benim dun degerim 4117 cikti ona ragmen gorunmedi karindan vaginal bakmaya da gerek duymadı.bir de gec döllenme senin sanırım
Kızlar benimde kanamam oldu dua edin bebeklere bişey olmasın
gecmis olsun canim inşallah birsey olmaz
Merhaba anneler, gününüz aydın olsun. Ben de aranıza katılmak istiyorum.
sagol canim hosgeldin hayirli olsun
Merhabalar tekrar bu foruma yazmam cok guzel saglikla kucagimiza alalim bebeklerimizi
hosgeldiniz hayirli olsun
gozun aydin canim bu haftalarda nst ilkkez duydum
arkadaşlar bu gün saat 15.00 'de ilk muayenem var. Sabaha kadar sağa dön sola dön uyuyamadım heyecandan. O güzel dualarınızı esirgemeyin kesemizi görelim, kalbimizin sesini duyalım inş :)
hayirli haberlerle gel insallah canim
Merhaba arkadaslar benimde 25 mayis sin adet tarihim dun beta hcg 319 cikti. Bende aranuza yeni katildim
Hosgeldinuz benim de 24 mayis gec dollenme sizin sanirim.saglikla kucaginiza alin

kız bu crl ne bende dün gittim de başı gövdesi ay maşallah herseyi belli yavrumun:)
progestan verdi dr dun usg de goremefi diye bugun bakmadi tekrar ptesi tekrar kontrol edilsin dedi bhcg dr baktir diye ekledi
Crl bas popo mesafesi bu arada
Geçmiş olsun @handrake 2.adet dönemin mi bi baksana ona ,benim de kahve leke oldu geçen pazar doktor hemen progestan başlattı üstüne görme olabilir dedi bol bol dinlen inşallah geçer
sagol canim 2. Adet donemime 2 hafta falan var progestan verdi
Canim cok üzüldüm rabbim herseyin hayirlisini versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…